Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Ακόμα και σήμερα τόσο κοστίζει η εγκατάσταση πιάτου άντε βαριά 70,εγώ το έβαλα στο μπαλκόνι με δικό μου σίδερο,και δικό μου καλώδιο ,και έκανε τρύπα στην πόρτα ,απλή ήταν για αυτόν και πήρε 50 ,μου το είχε πει όμως μια μέρα πριν ότι τόσο όταν του είπα την περίπτωση,.όταν ο εγκατάστασης παίρνει πιο πολλά και από μια εγκατάσταση κλιματιστικού,ναι αρχικλεφταρος είναι, διότι το κλιματιστικό είναι πιο δύσκολη εγκατάσταση.

Τελευταίο μου offtopic είναι αυτό για να σου πω ότι η εγκατάσταση κλιματιστικού κοστίζει 150€ + ΦΠΑ. όταν μπορείς να το εγκαταστήσεις πάνω από μία σκάλα, το ρεύμα είναι δίπλα για να το συνδέσεις και η εξωτερική μονάδα μπαίνει ακριβώς από πίσω. Ο γείτονας μου με κοροϊδευε όταν του είπα ότι έδωσα τα παραπάνω χρήματα και φέτος το καλοκαίρι το πέρασε χωρίς κλιματιστικό. Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο, δεν είναι και η δουλειά μου αλλά κάποια διαδικασία δεν έκανε με κάποια αντλία κενού ο προηγούμενος. Δεν το συζητάμε βέβαια ότι δεν του είχε κλείσει καν τις τρύπες στον τοίχο. 

Η εγκατάσταση που μου περιγράφεις τώρα με το πιάτο στην αυλή είναι λογικό να κοστίζει τόσο. Δεν έχει καμία σχέση με το να ανεβάσεις το πιάτο στην ταράτσα. 

Πάντως αρχικλέφτη μπορείς να πεις τους παραπάνω τύπους που δεν πάνε να φτιάξουν του παιδιού το Starlink ενώ πήρανε τα χρήματα της επίσκεψης. Όσον αφορά τους υπόλοιπους που περιγράφεις, μπορείς πολύ απλά να ρωτήσεις το κόστος και αν σε χρεώσουν όσο σου είπαν και κάνουν και την δουλειά που συμφωνήσατε δεν βρίσκω λόγο να τους λες αρχικλέφτες. Αν τώρα ντρέπεσαι να ρωτήσεις τιμές και κάνεις υποθέσεις μόνο σου το πρόβλημα το έχεις εσύ. 

• Απαντ. 949
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να υποθέσω ότι οι τιμες εδω που διαφερουν εχουν να κανουν με την ποιοτητα κατασκευης σωστα;

https://www.amazon.de/dp/B0FHGLGGCG?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB

για να παρεις το γνησιο απο την σελιδα του starlink εχει 68,θα με πειτε τωρα και στο temu εχει ποιο φθηνα ακομη.

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
15 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Να υποθέσω ότι οι τιμες εδω που διαφερουν εχουν να κανουν με την ποιοτητα κατασκευης σωστα;

https://www.amazon.de/dp/B0FHGLGGCG?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB

για να παρεις το γνησιο απο την σελιδα του starlink εχει 68,θα με πειτε τωρα και στο temu εχει ποιο φθηνα ακομη.

Ειναι οπως και σε ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Γνήσιο και ιμιτασιόν.

Σίγουρα ειναι η ποιότητα κατασκευής τις περισσότερες φορες. Και αναλογα την χρηση επιλέγεις, 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gorge18 είπε

Σίγουρα ειναι η ποιότητα κατασκευής τις περισσότερες φορες. Και αναλογα την χρηση επιλέγεις, 

ας μας πει καποιος εδω μεσα αν υπαρχει να μας πει αν αγορασε κατι απο αυτα οπως επιτοιχια βαση pipe adaptor κλπ απο temu aliexpress amazon ,εντυπωσεις.αν και για εμενα αν εχει καποιος το pipe adaptor ολα τα υπολοιπα ,και με πατεντες ακομα γινονται.

Δημοσ.
On 26/08/2025 at 14:21, Panos-art said:

Η τοποθέτηση στη δική μου περίπτωση είναι πάνω από το σπίτι περίπου 1,5 μέτρο σε γαλβανιζέ κοιλοδοκό για να μπορέσω να αποφύγω δέντρα. Τώρα είμαι στο όριο που αποφεύγω τα δέντρα γύρο της περιοχής. Υπάρχει αλεξικέραυνον σε κολόνα τις ΔΕΗ περίπου στο ίδιο ύψος και στα 40 μέτρα από το σπίτι. Η εγκατάσταση έγινε τον ΙΟΥΝΙΟ οπότε δεν έχω περάσει ακόμα χειμώνα.

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόβλημα ή αν πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι κάποιες λύσεις για προστασία. Και ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές ?

το αλεξικέραυνο είναι καλή λύση όπως και η καλή γείωση του σπιτιου

τα ψηλά δέντρα είναι φιλικά προς τους κεραυνούς...πιστεύω ότι η κολώνα της ΔΕΗ να είναι σωστά γειωμένη (παλιά έκαναν καλύτερες δουλειές)...τώρα με τους εργολάβους δε ξέρω..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...