Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Starlink με vpn.

1. Θέλουμε να κατεβάζουμε ταινίες κ σειρές στο μποξάκι μας για να βλέπουμε.

Γίνεται η υπάρχουν περιορισμοί;

2. Και κάτι ακόμα, αν θέλουμε μόνο να νοικιάσουμε τον εξοπλισμό για χρήση 1-2 μήνες πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία;

Επεξ/σία από Tzenamo
  • Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ρωτήσω,ας υποθέσουμε ότι αγοράσω από το temu pipe adaptor εγώ τι τύπου σωλήνα πρέπει να πάρω για στήριξη από την αγορά; Πχ σωλήνας Φ48 κάνει;

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
9 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Θέλω να ρωτήσω,ας υποθέσουμε ότι αγοράσω από το temu pipe adaptor εγώ τι τύπου σωλήνα πρέπει να πάρω για στήριξη από την αγορά; Πχ σωλήνας Φ48 κάνει;

Δες τι λέει ο adaptor που θα αγοράσεις. Συνήθως αναφέρει κάποιο εύρος. πχ Φ36-Φ40. Μπορεί να το αναγράφει σε mm ή ίντζες πιο πιθανό. Πρακτικά το Φ στα mm αναφέρεται.

• Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, Tzenamo said:

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Starlink με vpn.

1. Θέλουμε να κατεβάζουμε ταινίες κ σειρές στο μποξάκι μας για να βλέπουμε.

Γίνεται η υπάρχουν περιορισμοί;

2. Και κάτι ακόμα, αν θέλουμε μόνο να νοικιάσουμε τον εξοπλισμό για χρήση 1-2 μήνες πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία;

1. Με VPN δεν υπάρχει πρόβλημα, θα έλεγα μάλλον ότι επιβάλλεται για τη χρήση που αναφέρεις γιατί εκτός από τη νέα ελληνική νομοθεσία, η ίδια η Starlink στέλνει προειδοποιήσεις για τέτοια κατεβάσματα κλπ.

2. Ενοικίαση από την ίδια τη Starlink δεν υπάρχει πλέον. Είτε πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό στα 300-350 ευρώ και να πληρώνεις τη μηνιαία συνδρομή των 29 ή 40 ευρώ όποτε θέλεις (έστω για 1-2 μήνες το χρόνο), είτε να πάρεις δωρεάν τον εξοπλισμό με δέσμευση 12 μηνών στα 40 ευρώ/μήνα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...