Tzenamo Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Starlink με vpn. Θέλουμε να κατεβάζουμε ταινίες κ σειρές στο μποξάκι μας για να βλέπουμε. Γίνεται η υπάρχουν περιορισμοί; 2. Και κάτι ακόμα, αν θέλουμε μόνο να νοικιάσουμε τον εξοπλισμό για χρήση 1-2 μήνες πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία; Επεξ/σία Τρίτη στις 02:04 μμ από Tzenamo
iliata2410 Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω,ας υποθέσουμε ότι αγοράσω από το temu pipe adaptor εγώ τι τύπου σωλήνα πρέπει να πάρω για στήριξη από την αγορά; Πχ σωλήνας Φ48 κάνει; Επεξ/σία Τρίτη στις 11:44 μμ από iliata2410
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:48 πμ 9 ώρες πριν, iliata2410 είπε Θέλω να ρωτήσω,ας υποθέσουμε ότι αγοράσω από το temu pipe adaptor εγώ τι τύπου σωλήνα πρέπει να πάρω για στήριξη από την αγορά; Πχ σωλήνας Φ48 κάνει; Δες τι λέει ο adaptor που θα αγοράσεις. Συνήθως αναφέρει κάποιο εύρος. πχ Φ36-Φ40. Μπορεί να το αναγράφει σε mm ή ίντζες πιο πιθανό. Πρακτικά το Φ στα mm αναφέρεται. 1
nzeppos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 πμ 20 hours ago, Tzenamo said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Starlink με vpn. Θέλουμε να κατεβάζουμε ταινίες κ σειρές στο μποξάκι μας για να βλέπουμε. Γίνεται η υπάρχουν περιορισμοί; 2. Και κάτι ακόμα, αν θέλουμε μόνο να νοικιάσουμε τον εξοπλισμό για χρήση 1-2 μήνες πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία; 1. Με VPN δεν υπάρχει πρόβλημα, θα έλεγα μάλλον ότι επιβάλλεται για τη χρήση που αναφέρεις γιατί εκτός από τη νέα ελληνική νομοθεσία, η ίδια η Starlink στέλνει προειδοποιήσεις για τέτοια κατεβάσματα κλπ. 2. Ενοικίαση από την ίδια τη Starlink δεν υπάρχει πλέον. Είτε πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό στα 300-350 ευρώ και να πληρώνεις τη μηνιαία συνδρομή των 29 ή 40 ευρώ όποτε θέλεις (έστω για 1-2 μήνες το χρόνο), είτε να πάρεις δωρεάν τον εξοπλισμό με δέσμευση 12 μηνών στα 40 ευρώ/μήνα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα