Προς το περιεχόμενο

Digital marketing


oneseagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να προωθήσω μέσο διαδικτύου μια μικρή ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών.

Μπορείς να μου πει κανείς κάποιον που διδάσκει ιδιωτικά τέτοια μαθήματα on line ;

Έχω ψάξει στο Google, YouTube αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, αλλά ότι υπάρχουν tutorials στο udemy για digital marketing. Το συν είναι ότι θα σου έρθει πιο φθηνά και τα μείον ότι θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη προσπάθεια από πλευράς σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Πράγματι δεν είναι πολλοί αυτοί που διδάσκουν στον τομέα αυτό.

Αν θέλεις όμως να κάνεις μαθήματα - και μάλιστα ιδιαίτερα - για να προωθήσεις την επιχείρησή σου, δεν θα στο συνιστούσα. Και τα χρήματα που θα δώσεις για μια prive εκπαίδευση δεν θα είναι λίγα και κυρίως η γνώση που θα λάβεις δεν μπορεί να είναι τόσο άμεσα αξιοποιήσιμη από εσένα για να προωθήσεις τη δική επιχείρησή σου.

Πέρα από το καθαρά πρακτικό ζήτημα (αυτό γίνεται έτσι και έτσι), τα ζητήματα στρατηγικής, ανάγνωσης των αποτελεσμάτων και απόφασης ενεργειών βελτιστοποίησης δεν γίνεται να τα αφομοιώσεις αν δεν ασχολείσαι τουλάχιστον ένα 6μηνο πάνω σε 5-6 διαφημιστικούς λογαριασμούς με υψηλό budget, για να "ψηθείς".

Οπότε κατά τη γνώμη μου, βρες κάποιον να το αναλάβει ο ίδιος και αν θέλεις και εσύ να έχεις μια μυρωδιά (αν δεν έχεις καθόλου) από τον κλάδο, βρες ένα οικονομικό σεμινάριο σε group, να αποκτήσεις μια βασική γνώση, να καταλαβαίνεις αύριο-μεθαύριο τι θα σου λέει ο συνεργάτης σου στο digital marketing, μην σε δουλεύει και δεν το πάρεις χαμπάρι.

Και τα παραπάνω στα λέει κάποιος που διδάσκει digital marketing :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Εχει ενα καλο προγραμμα Digital Marketing η Google, στο Coursera. Βγαινει αρκετα φθηνο, δες το.

Απο κει και περα, εχει καποια δωρεαν μαθηματα το Hubspot. Ισως βρεις και κατι τζαμπα στο Linkedin αλλά δεν ειμαι σιγουρη, ψαξτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Udemy σίγουρα είναι μία καλή περίπτωση. Δεν συνιστώ το coursera, είναι πιο μανατζερικό και θεωρητικό. Εσύ χρειάζεσαι hands on skills και συγκεκριμένα πραγματάκια. Μία γρήγορη και εύκολη στρατηγική που δουλεύει σχεδόν πάντα είναι να φτιάξεις 1 βίντεάκι (0.004 μέση θέαση στο φεις, 0.001 στο γιουτουμπ), 3-4 καλά designs και ένα μπατζετάκι να αρχίσεις. Δεν θα πρότεινα να κάνεις εσύ την προώθηση γιατί σίγουρα θα κάνεις λαθάκια αλλά κάνοντας κάποια μαθήματα στο udemy να έχεις τις γνώσεις να "ενορχηστρώσεις" την προώθησή σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...