Προς το περιεχόμενο

Sony X90J και Turbo x Soundbar, σαν την γάτα με τον σκύλο!


u7timus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,όσο και εάν έψαξα στα διαφορά Forums δεν βρέθηκε κάποια πιθανή λύση. Το πρόβλημα έχει ως εξής, κατέχω την Sony X90J και ένα Turbo x SNB - 209, καθώς τα συνδέω ενώ ακούγεται ήχος κανονικά δεν μπορώ να αλλάξω την ένταση του ήχου, ουτε να κλείσω το Soundbar απο το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Ψάχνοντας διάβασα ότι υπάρχουν πολλά Soundbars τα οποία δεν είναι ακριβώς συμβατά με τις Sony τηλεοράσεις, εκεί όμως που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω έκανα ενα Factory reset και μέχρι πριν ανοίξω μια εφαρμογή ( YouTube ) όλα δούλευαν ρολόι, αφότου άνοιξε η εφαρμογή σταμάτησε και να ανταποκρίνεται το Soundbar ( συνέχισε να παίζει ήχο, χώρις όμως να δέχεται εντολές έντασης )..  η σύνεση γίνεται μέσω EArc με HDMI 2,1 καλώδιο σε θύρες ARC και στις δυο συσκευές..

Επεξ/σία από u7timus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τι στιγμή που σου δούλεψε χώρις να αλλάξεις ρυθμίσεις σημαίνει ότι είναι σωστά συνδεδεμένη . Άρα για κάποιο λόγο (bug) δεν θέλουν να συνεργαστούν. Εμένα Sony tv με samsung soundbar αρκετές φορές δεν πέρναγε εικόνα στο passthrough σε 4Κ sdr dolbyvsion ενώ πέρναγε σε 4K hdr. To μόνο που βρήκα σαν λύση είναι να απένεργοποιώ κάποιοες λειτουργίες της soundbar μέσω της tv και restart την tv όταν συμβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε τόσο λάθος , την χάρισα σε ένα φίλο και ησύχασα.. θα κοιτάξω να πάρω Sony Soundbar.. ώστε να κάνει σωστά το Bravia sync 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...