takjar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μία μέρα δεν έκανα load τις προσφορές με το που ξύπνησα και έχασα το Elden Ring στα 10 ευρώ και το ήθελα για να το παίζω και στο Steam Deck #firstworldproblems Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από takjar 1
grevoil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το είχα πάρει day one 57€ και η αλήθεια είναι τα λεφτά του τα έβγαλε 200+ ώρες, αλλά θα το αγόραζα πάλι για να το δώσω στον αδερφό μου για να παίζαμε μαζί. Κρίμα, αλλά απο την άλλη απο τον Γερμανό έχω πάρει 7 παιχνίδια τις τελεταίες μέρες σε τιμή που κοστίζει 1 dayone του PS5 και αν δεν ήταν του PS5 απο την αρχή, είχαν free upgrade οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από grevoil 2
dchatz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 εχετε τρελαθεί όλοι στα refresh (κι εγω) μου φαίνεται και πεφτει το site κατα διαστήματα 😆
alexzorb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Η σελίδα ανοίγει αλλά είναι προσωρινά μη διαθέσιμο.
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Εγω που εκανα παραγγελια το πρωι δεν ηρθε οτι ειναι κατοχυρωμενη μαλλον γιατι το αγορασα ως επισκεπτης ουτε μπορω να κανω tracking στην παρακολουθηση. Σε μετεπειτα αγορα του BF 2042 μου ηρθε αμεσως δευτερο mail οτι κατοχυρωθηκε και την κανω κανονικα tracking με λογαριασμο ομως οχι σαν επισκεπτης. Θα δουμε μεσα στη μερα τι θα στειλουν εγω εβαλα παραλαβη απο καταστημα. Βαρατε refresh μπας και ξανα ανοιξει για 2-3 λεπτα. Μονο ετσι ισως καταφερετε να το παρετε. Το πρωι στη μια ωρα που ανοιχτηκε το θεμα ελεγε προσωρινα διαθεσιμο. Μετα απο πολλα refresh τελικα μπηκε προσθηκη στο καλαθι για 5 λεπτα.
chrisxkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 προφανως και εφαγα ακυρο!Κριμα και θα ηταν απο τα πρωτα collectibles που θα κρατουσα σφραγισμενα Καλα δεν θελω υπερβολες ειναι σιγουρα το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας αλλα μεχρι εκει για εμενα το dark souls ειναι πολυ πολυ καλυτερο
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξανά διαθέσιμο. Ορμάτε!!! Τέλος και πάλι Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από Vasilis 07
N7_Trainer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Ξανά διαθέσιμο. Ορμάτε!!! Τέλος και πάλι Οριακά το πρόλαβα! Αλλάζει συνεχώς η σελίδα, ίσως με refresh όπως είπαν και πιο πάνω να το ξαναπρολάβει κάποιος!
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, N7_Trainer είπε Οριακά το πρόλαβα! Αλλάζει συνεχώς η σελίδα, ίσως με refresh όπως είπαν και πιο πάνω να το ξαναπρολάβει κάποιος! Δεν είχαμε δουλειά να κάνουμε σήμερα και βρήκαμε 😄. Πρόλαβα και το Sniper Elite 5. 1
N7_Trainer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Δεν είχαμε δουλειά να κάνουμε σήμερα και βρήκαμε 😄. Πρόλαβα και το Sniper Elite 5. Ωραίος! Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε πρωί πρωί για προσφορές! 😂
takjar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε προφανως και εφαγα ακυρο!Κριμα και θα ηταν απο τα πρωτα collectibles που θα κρατουσα σφραγισμενα Καλα δεν θελω υπερβολες ειναι σιγουρα το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας αλλα μεχρι εκει για εμενα το dark souls ειναι πολυ πολυ καλυτερο τι σου έγινε ακριβώς;
chrisxkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, takjar είπε τι σου έγινε ακριβώς; λαθος εκφραση χρησιμοποιησα και τρομαζει ο κοσμος εννουσα οτι δεν ηταν διαθεσιμο πλεον,οχι οτι το πηρα και με πιστολιασαν 1
Hi--Tech Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Πολύ καλή προσφορά αλλά δεν την πρόλαβα. Στα κλειδαδικα η τιμή είναι στα 42€ που δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω και ας είναι το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς
vaggospro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να μην είναι διαθέσιμο Online αλλά να είναι σε φυσικό κατάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα