The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Για μένα που έχω μείνει σε εποχές admin windows server εκτός cloud τι προτείνετε να διαβάσω για να γίνω up to date; 😁
TuXaKoS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, The_Judas είπε Για μένα που έχω μείνει σε εποχές admin windows server εκτός cloud τι προτείνετε να διαβάσω για να γίνω up to date; 😁 AWS, GCP, Azure, CKA. Όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά.
leukonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 3:51 ΜΜ, cricket είπε Α σορυ τελικα δεν πηγα σε εκεινη την θεση αλλα απο μια τελευταια εταιρεια που με πηραν που εχει εδρα εξωτερικο τι κανανε?Εφτιαξαν παραρτημα στην Ελλαδα για να δουλευουν remote με μισθους Ελλαδας αλλα μονο απο τα γραφεια αυτα.Απο κει ανακαλυψα οτι το κατωφλι ειναι 2300-2500 max καθαρα για Windows-VMware Sysadmins.Πιστευω καλα ειναι για καποιον που θελει να δουλευει κεντρο.Το πιο κουφο ειναι που ρωτησα οκ το on call παλι απο το γραφειο ειναι?Οχι αυτο απο το σπιτι ειναι.Ε τοτε ρε φιλε γιατι δεν ειναι και η δουλεια με vpn απο σπιτι ?Τα ευκολως εννοουμενα micromanagement παραλειπονται.Οποτε τους ειπα αντε γεια σιγα μην γυρισω Ελλαδα να βλεπω τις ξινες φατσες Ελληνιδων HR. Θα μπορουσες να δουλευεις απο Ελλαδα σαν contractor για εταιριες στο εξωτερικο, το εχεις σκεφτει/ψαξει;
panatha1369 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 3:51 ΜΜ, cricket είπε Α σορυ τελικα δεν πηγα σε εκεινη την θεση αλλα απο μια τελευταια εταιρεια που με πηραν που εχει εδρα εξωτερικο τι κανανε?Εφτιαξαν παραρτημα στην Ελλαδα για να δουλευουν remote με μισθους Ελλαδας αλλα μονο απο τα γραφεια αυτα.Απο κει ανακαλυψα οτι το κατωφλι ειναι 2300-2500 max καθαρα για Windows-VMware Sysadmins.Πιστευω καλα ειναι για καποιον που θελει να δουλευει κεντρο.Το πιο κουφο ειναι που ρωτησα οκ το on call παλι απο το γραφειο ειναι?Οχι αυτο απο το σπιτι ειναι.Ε τοτε ρε φιλε γιατι δεν ειναι και η δουλεια με vpn απο σπιτι ?Τα ευκολως εννοουμενα micromanagement παραλειπονται.Οποτε τους ειπα αντε γεια σιγα μην γυρισω Ελλαδα να βλεπω τις ξινες φατσες Ελληνιδων HR. μπορεις να στειλεις pm την εταιρια;; Εμενα για network engineer μου εδιναν γυρω στα 1900 μεικτα..Αλλα με συμβαση ορισμενου χρονου (6 μηνο)..Ακομα δεν εχω απαντησει ομως..αλλα μαλλον παει για ακυρο..
AntiCambeR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 -Username-Admin Password-1234 -Προσλαμβάνεσαι με 5Κ/μήνα καθαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα