Retromaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε 140€ galaxy watch 4 και άσε τον κινέζο να βγάζει νέα μοντέλα κάθε μήνα με χαμηλή υποστήριξη Και ούτε μία μέρα μπαταρία. 7 ώρες πριν, ramarg είπε Με την πρώτη ματιά μοιάζει με Apple Watch (πράγμα το οποίο επιδίωξαν και οι ίδιοι αν αναλογιστούμε τις γωνίες θέασης του προιόντος που επέλεξαν να προμοτάρουν ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα της διαφήμισης). Με μία δεύτερη ματιά πάντως, αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα με το γνωστό Plastic Back Cover. Ακόμη και τα εναλλασσόμενα λουράκια έχουν παρόμοιο κούμπωμα με αυτά της Apple.! Καλή προσπάθεια για Xiaomi αλλά μέτρια τιμή... Κάποια στιγμή βέβαια θα πρέπει να ξεφύγουν από τη λογική της αντιγραφής. Η αγορά χρειάζεται το ''νέο'' στοιχείο. Η τιμή παίρνει την κατηφόρα πολύ γρήγορα. 11 ώρες πριν, dj dimitris8.67 είπε Λίγο τσιμπημένο κατα την άποψη μου, σύμφωνα πάντα με ότι αναφέρει το άρθρο. Θα πέσει πολύ γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
breakbeatsz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δυστυχως η απουσια NFC σε τετοια τιμη ειναι κατι που δυσκολα παραβλεπετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε 140€ galaxy watch 4 και άσε τον κινέζο να βγάζει νέα μοντέλα κάθε μήνα με χαμηλή υποστήριξη Πηρα ενα στην γυναικα μου. καπου στα 150 νομιζω. Ωραιο καλο, ομορφο μπανικο το ροζ (εγω ροζ το βλεπω) , ενα μονο πραγμα η μπαταρια ειναι αδυναμη. Ηδη αρχισε να με στραβοκοιταζει που το φορτιζει καθε βραδυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Πηρα ενα στην γυναικα μου. καπου στα 150 νομιζω. Ωραιο καλο, ομορφο μπανικο το ροζ (εγω ροζ το βλεπω) , ενα μονο πραγμα η μπαταρια ειναι αδυναμη. Ηδη αρχισε να με στραβοκοιταζει που το φορτιζει καθε βραδυ. Ένα Huawei watch gt 2 elegant έπρεπε να της πάρεις. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkaL- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μετά από ένα 4 μηνό θα είναι στα 80 ευρώ, έτσι κάνει η xiaomi και θα είναι τέλειο. Σκεφτείτε ότι εστιάζει στο fitness και όχι στις smart λειτουργίες, κάποιος για να είχε αυτά τα features σε garmin όχι πολύ παλιά πριν δύο χρόνια θα πλήρωνε 300+ και λέω λίγα και πάλι δεν θα έπαιρνε τόσα. Το galaxy watch δεν είναι ανταγωνιστής είναι άλλη κατηγορία καλό σαν συσκευή αλλά μετά από ένα χρόνο χρήση αν χρειαστείς κάπου gps πχ για μια διαδρομή βουνό σε αφήνει, δεν έχεις τίποτα. Οπότε είναι σχεδόν άχρηστο για fitness. Υπάρχει όμως κάτι καλύτερο που τα κάνει όλα πχ το amazfit gtr3 pro ή λύσεις της Huawei με καλύτερη τιμή από το galaxy watch 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα