Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S21 FE με δώρο Galaxy Buds 2 Pro 579€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Axelq είπε

Για το δώρο έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε Galaxy Buds2 Pro ή Galaxy Watch5 44mm

Το "διαφημιστικο" του ΜΜ ειναι ελαφρως παραπλανητικο, στους όρους αναφερεται ξεκαθαρα οτι το δωρο ειναι αποκλειστικα τα buds 2 pro για το S21FE και το ρολόι για τα S22.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorginho είπε

Το "διαφημιστικο" του ΜΜ ειναι ελαφρως παραπλανητικο, στους όρους αναφερεται ξεκαθαρα οτι το δωρο ειναι αποκλειστικα τα buds 2 pro για το S21FE και το ρολόι για τα S22.

για αυτο ακριβως τα εχω γραψει αναλυτικα για καθε μοντελο !

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, salvatore_abbie είπε

Με αποφορολογηση ή αγορά με Klarna (Public) δε φαίνεται να αλλάζει η προωθητική ενέργεια/ ισχύει το δώρο. Μηπως κάτι μου διαφεύγει;

ρώτησα εχθες στον Κωτσόβολο και μου είπαν ισχύει κανονικά

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Τσεκάρετε τα μαγαζιά που συμμετέχουν, γιατί εγώ πήρα από Skroutz και απ' ό,τι φαίνεται την χάνω την προσφορά.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/gr/offer/galaxy-ecosystem-promo/TCs-galaxy-ecosystem-promo.pdf

Τι να τσεκαρουμε ; ειδες να αναγραφεται κατι για ραντομ μαγαζια ;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, venuets είπε

Τι να τσεκαρουμε ; ειδες να αναγραφεται κατι για ραντομ μαγαζια ;

Στην προ-τελευταία σελίδα ξεκινάει λίστα με τα συμμετέχοντα καταστήματα.

Δημοσ.

Αν δεις το αρχικο ποστ εχω βαλει καποια ! τωρα αν υπαρχουν και αλλα μπορειται να τα προσθεσετε με λινκ αρκει να συμφερει η τιμη σε σχεση με ολα τα αλλα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmy213 είπε

Τσεκάρετε τα μαγαζιά που συμμετέχουν, γιατί εγώ πήρα από Skroutz και απ' ό,τι φαίνεται την χάνω την προσφορά.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/gr/offer/galaxy-ecosystem-promo/TCs-galaxy-ecosystem-promo.pdf

Ποτε ακριβώς συμμετείχαν σκρουτζομάγαζα με παραεισαγωγής προιοντα σε προσφορές επίσημης Ελληνικής εισαγωγής για να συμμετέχουν και τώρα????

ΠΑΝΤΑ τέτοιες προωθητικές ενέργειες αφορούν επίσημης εισαγωγής πωλητές.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποτε ακριβώς συμμετείχαν σκρουτζομάγαζα με παραεισαγωγής προιοντα σε προσφορές επίσημης Ελληνικής εισαγωγής για να συμμετέχουν και τώρα????

ΠΑΝΤΑ τέτοιες προωθητικές ενέργειες αφορούν επίσημης εισαγωγής πωλητές.

Προσωπικά δεν το ήξερα. Πλέον θα το έχω κατά νου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...