Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πληκτρολόγιο το οποίο έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα και θέλω να το συνδέσω και σε 2ο υπολογιστή και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι splitter να πάρω για να δουλέψει.

Όσα splitter έχω δει είναι αρσενικό USB να βγάζει σε 2 θηλυκά.Εγώ όμως θέλω ένα θηλυκό σε 2 αρσενικά αλλά όσα καλώδια τέτοια βρήκα έχω την εντύπωση οτι το 2ο USB αρσενικό είναι μόνο για extra τροφοδοσία δηλαδή έχει μόνο τα 2 pin τροφοδοσίας συνδεδεμένα χωρίς τα 2 data.

Διευκρίνηση : Δεν θέλω ταυτόχρονα να λειτουργώ το πληκτρολόγιο και στα 2 pc.Μόνο το ένα θα είναι αναμένο κάθε φορά.Διαφορετικά αγόραζα KVM.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι με KVM θα κάνεις δουλειά. Εγώ σε εκτυπωτή που χρησιμοποιούσα ένα έκανα τη δουλειά μου άριστα.

https://www.e-shop.gr/konig-cmp-switch-41-2-port-usb-switch-p-PER.752489

Επεξ/σία από JeSter_D
Δημοσ.

θα σου ελεγα να μεινεις μακρυα απο προιον που εχει μηχανικο διακοπτη και αυτο θα εχει συχνη χρηση. Αυτο στο amazon δεν εχε σχεδιαστει για keyboard. Ειναι γενικης χρησης. Εαν βρεις κατι με capacitive switch (διακοπτης αφης), ναι θα ειναι καλυτερο. Εγω θα αγοραζα kvm switch, που οι αλλαγες γινονται απο το ιδιο το keyboard με συνδυασμο πληκτρων. Και ας εχει μεγαλυτερο κοστος. Νομιζω πως το συστημα σου θα ειναι και αυτο ακριβο μιας και παιζεις games

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lneam είπε

Αυτο στο amazon δεν εχε σχεδιαστει για keyboard. Ειναι γενικης χρησης.

από που προκύπτει και έχεις τόσο σαφή άποψη ?  This Cable Easy share your keyboard,mouse,printer,usb fan,usb disk etc. to two computer/laptop/tablet 

image.png.b6dd2f82616f269d2c6258146efcaed6.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

από που προκύπτει και έχεις τόσο σαφή άποψη ?

1. απο την φωτο που και εσυ εβαλες. Γενικης χρησης....

2. απο ολο το κειμενο που εγραψα, που θα πρεπει ολο να ληφθει υποψη ωστε να εχει το σωστο νοημα. Και οχι να σταθεις σε μια και μονο προταση, που δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

3. και για το τελος, αυτο που εσυ εγραψες, την τελευταια σου λεξη "αποψη". ο καθενας λεει την αποψη, με τα δικα του προσωπικα επιχειρηματα. Δεν ειναι υποχρεωτικο κανενας να την ακολουθησει στην ζωη τους. Σε αλλους μπορει να φανει χρησιμη, σε αλλους οχι. Οπως μπορεις να δεις σε ενα φορουμ, υπαρχουν πολλες διαφορετικες απαντησεις σε καθε θεμα

Δημοσ.

Ενα KVM switch ειναι σιγουρα το ιδανικο γι'αυτο που θες να κανεις. Δεν ξερω για το usb splitter αν θα κανει τη δουλεια που θες για να ειμαι ειλικρινης καθως δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα το παρακατω 
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07SPYZZ4D/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

το εχω παρει κανα διμηνο και λειτουργει αψογα. Εχω συνδεσει πανω και οθονη και πληκτρολογιο και mouse (τα 2 τελευταια ειναι wireless).

Εσυ θες ενα χωρις την εξοδο οθονης και αρα αρκετα πιο φθηνο σιγουρα καθως η HDMI εξοδος ανεβαζει αρκετα την τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...