Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε 100 γραμμη vodafone με δωρεαν διπλασιασμο!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας ηθελα να σας ρωτησω με αυτα τα χαρακτηριστικα της γραμμης που θα δειτε στην παρακατω φωτογραφια αν αξιζει και αν με παιρνει να αναβαθμισω την 50αρα vdsl μου σε 100αρα με τον δωρεαν διπλασιασμου που δινει η vodafone;; Να συμπληρωσω οτι δεν εχω γενικα κανενα θεμα ουτε αποσυνδεσεις παρα μονο τις 2 πρωτες μερες κατι περιεργα και μια βλαβη οτε οταν ειχα πρωτο ενεργοποιησει την γραμμη περυσι το καλοκαιρι.
 

Υ.Γ.1 Ενας φιλος μου τεχνικος της vodafone μου λεει οτι επειδη δεν εχεις πολλα μεγιστα και γενικα εχεις πολλα fec errors για τις ωρες που ειναι up να μην το πειραξεις και οτι θα εχεις αποσυνδεσεις να το αφησεις ως εχει. Γενικα μου ειπε να υπολογιζεις απο την ταχυτητα που λεει το modem 10 κατω σιγουρα. Χωρις να ερθει να κανει καποια μετρηση βεβαια μονο με τα στατιστικα του μοντεμ.
ΥΓ.2 Οι τιμες γενικα παιζουν στο attainable rate μεχρι 135 το εχω δει σε αλλη φαση.Να πω οτι η μετρηση εγινε ασυρματα και στο 2,4 και στο 5g και ειναι πανω κατω εκει στο τερμα!

20221008_021326.jpg

received_1381860062340675.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως το βλεπω τωρα, μπορει να φτασεις λιγο πιο κατω απο τα 110 στο συγχρονισμο (αυτο που φαινεται στο ρουτερ). Θα ελεγα γυρω στα 90-95. Για να δεις ομως τα 100 στο WiFi πρεπει να μπαινεις στο 5GHz . To 2.4 ειναι αργο. Για μεχρι 50 καλα ειναι.

Επεξ/σία από geoavlonitis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καπως ετσι το φανταζομαι και εγω αλλα δεν ξερω αν αξιζει γιατι οσο πιο μεγαλη η ταχυτητα τοσο πιο ευαισθητη η γραμμη με οποιες αποσυνδεσεις μπορει να γινονται γενικα και να χασουμε και την σταθεροτητα που ειχαμε.;!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...