SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SFR1993 είπε αυτές μου κόψαν τον δρόμο. Δεν τραυματίστηκε κανείς παρα μόνο εγώ. Εγώ κατάθεσα το βράδυ αλλά ο αστυνομικός μου είπε φίλε δεν ξέρω τι λες αλλα εσύ φταις. Έγραψε απλα την κατάθεση μου και έβγαλε αυτός το πόρισμα. Η ασφαλιστική μου δεν ενημερώθηκε την ώρα του ατυχήματος μιας και χτύπησα στο κεφάλι και μεταφέρθηκα αναίσθητος στο νοσοκομείο. Οπότε δεν ήρθε κάποιος πραγματογνωμονας εκείνη τη στιγμή. Ήρθε την επόμενη μέρα για να σημειώσει τη ζημια στη μηχανή και να βγάλει φωτογραφίες τα 8000 προκύπτουν επειδή λόγω του τρακαρίσματος το αυτοκίνητο που με έκοψε έχει πέσει η αξία του κατά 4000 και τα υπόλοιπα 2500 για ψυχική οδύνη 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Δεν γίνονται αυτά που λες..... και όμως. Έγινε ακριβως ότι περιέγραψα 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ενώ στην πραγματικότητα ήταν Α? Ασφαλως αυτό εννοώ
prototypegr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ενώ στην πραγματικότητα ήταν Α? Αυτό μου έχει τύχει σε μένα. Είχα το παλιό δίπλωμα (βιβλιαράκι ροζ) κανονικά δίπλωμα για μηχανή μεγάλου κυβισμού και όταν πήγα να βγάλω το καινούργιο, με είχα δηλώσει το Α1 αν θυμάμαι καλά. Ο λόγος? Το έντυπο που είχε συμπληρωθεί όταν έβγαλα το δίπλωμα ήταν για κατηγορία Α1, αλλά το είχανε σβήσει το Α1 και είχαν γράψει Α. Στην ανανέωση δεν το πρόσεξαν και πάλι καλά που το είδα εγώ όταν πήρα το δίπλωμα. Ευτυχώς στο μηχανολογικό είχαν κρατημένα όλα τα χαρτιά μου από το 1999 να φανταστείς που έβγαλα το δίπλωμα και μου το διόρθωσαν. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από prototypegr
Joshua21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SFR1993 είπε Ασφαλως αυτό εννοώ Δηλαδή εκτός από την αστυνομία είναι και η διεύθυνση μεταφορών στο κόλπο, και επίτηδες δεν σου διορθώνει το δίπλωμα? 1 λεπτό πριν, prototypegr είπε Αυτό μου έχει τύχει σε μένα. Είχα το παλιό δίπλωμα (βιβλιαράκι ροζ) κανονικά δίπλωμα για μηχανή μεγάλου κυβισμού και όταν πήγα να βγάλω το καινούργιο, με είχα δηλώσει το Α1 αν θυμάμαι καλά. Ο λόγος? Το έντυπο που είχε συμπληρωθεί όταν έβγαλα το δίπλωμα ήταν για κατηγορία Α1, αλλά το είχανε σβήσει το Α1 και είχαν γράψει Α. Στην ανανέωση δεν το πρόσεξαν και πάλι καλά που το είδα εγώ όταν πήρα το δίπλωμα. Ευτυχώς στο μηχανολογικό είχαν κρατημένα όλα τα χαρτιά μου από το 1999 να φανταστείς που έβγαλα το δίπλωμα και μου το διόρθωσαν. Σαφώς και γίνονται λάθη, και όπως λες και εσύ διορθώνονται χωρίς πολλά πολλά, ο φίλος όμως λέει ότι εδώ και 3 χρόνια η διεύθυνση μεταφορών δεν έχει κάνει τίποτα... Εκτός και αν το θυμήθηκε τώρα... 1
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν για να συνοψίσω επειδή με τις παραθέσεις έχω μπερδευτεί. Είχα εξαρχής δίπλωμα Α απλά δεν είχα ανανεώσει το πλαστικό. Η ασφαλιστική μου στράφηκε εναντίον μου επειδή αρνηθηκα σαφως ότι φταίω και ο άλλος δεν αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική μου, της έκανε αγωγή και η ασφαλιστική μου αμέσως έκανε σε μένα αγωγη πατώντας πάνω στο κομμάτι με το δίπλωμα. Επειδη ήμουν αναίσθητος δεν ειδοποιήθηκε απο κάποιον η ασφαλιστική μου παρα μόνο του άλλου και γι αυτό δεν ήρθε κάποιος πραγματογνωμονας εκείνη τη στιγμή απο τη δικιά μου ασφάλεια. Στην κατάθεση ενώ πήγα με το πόδι στον τάφο ο αστυνομικός (ο θεος να τον κάνει) με το καλησπέρα μου είπε ότι φταίω εγώ και ενολιγης ότι και να καταθέσω το φταίξιμο είναι δικό μου διότι το πόρισμα έχει βγει. DTK-386 στο ελλαδιστάν όπου και βρισκόμαστε τα πάντα γίνονται. Πόσο μάλλον στο νησί που ζω όπου οι πιο πολλοί είναι συγγενείς ή φίλοι. Ο πραγματογνωμονας απλά είδε τη μηχανή τράβηξε φωτό και τέλος. 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή εκτός από την αστυνομία είναι και η διεύθυνση μεταφορών στο κόλπο, και επίτηδες δεν σου διορθώνει το δίπλωμα? Σαφώς και γίνονται λάθη, και όπως λες και εσύ διορθώνονται χωρίς πολλά πολλά, ο φίλος όμως λέει ότι εδώ και 3 χρόνια η διεύθυνση μεταφορών δεν έχει κάνει τίποτα... Εκτός και αν το θυμήθηκε τώρα... η διεύθυνση μεταφορών απλά δεν μου έχει δώσει το νέο δίπλωμα όμως παρόλα αυτά απο τότε που ξαναέδωσα εξετάσεις για ανεξαρτήτου υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα ότι έχω Α
Clytoceyx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και τετοια θεματα μαθηματικα οδηγουν σε τρολαρισμα και μετα κλεισιμο, εχουν και ενα αλλο προβλημα που δεν τα αφηνει να "περπατησουν". Πως ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι οντως ο φταιχτης, ετυχες σε ντουγανι δικηγορο και απλα μπηκες εδω να σε βοηθησουν να βρεις δικαιολογια λεγοντας μισες αληθειες μισα ψεματα; Δεν σε κατηγορω, αν και πλεον οι εποχες ειναι περιεργες και ολοι εχουμε γινει καχυποπτοι, απλα αυτο το ηθικο διλημμα θα αποτρεψει πολλους απο το να σε βοηθησουν. Ισα ισα μπορει να τους κανει να σε "ανακρινουν" αν κατι στην υποθεση τους βρωμισει, οποτε αν εσυ λες οντως αληθεια, εκτος απο τις σκοτουρες σου θα εχεις να απολογεισαι και σε καποιους τυχαιους στο internet. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Clytoceyx 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SFR1993 είπε η διεύθυνση μεταφορών απλά δεν μου έχει δώσει το νέο δίπλωμα όμως παρόλα αυτά απο τότε που ξαναέδωσα εξετάσεις για ανεξαρτήτου υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα ότι έχω Α Δεν μου απάντησες όμως, είναι και αυτή στο "κόλπο"? 1
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Αν και τετοια θεματα μαθηματικα οδηγουν σε τρολαρισμα και μετα κλεισιμο, εχουν και ενα αλλο προβλημα που δεν τα αφηνει να "περπατησουν". Πως ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι οντως ο φταιχτης, ετυχες σε ντουγανι δικηγορο και απλα μπηκες εδω να σε βοηθησουν να βρεις δικαιολογια λεγοντας μισες αληθειες μισα ψεματα; Δεν σε κατηγορω, αν και πλεον οι εποχες ειναι περιεργες και ολοι εχουμε γινει καχυποπτοι, απλα αυτο το ηθικο διλημμα θα αποτρεψει πολλους απο το να σε βοηθησουν. Ισα ισα μπορει να τους κανει να σε "ανακρινουν" αν κατι στην υποθεση τους βρωμισει, οποτε αν εσυ λες οντως αληθεια, εκτος απο τις σκοτουρες σου θα εχεις να απολογεισαι και σε καποιους τυχαιους στο internet. Δέν θα έβαζα ποτέ κάτι απλά για να πω ψέματα ή και μισές αλήθειες. Ασφαλώς και κατανοώ ότι δεν με κατηγορείς και με το δίκιο σας έχετε διλήμματα. Φυσικά και λέω αλήθεια και δεν απολογούμαι σε κανένα απλώς θεώρησα χρήσιμο να ζητήσω βοήθεια το αξιόλογο αυτό θεωρώ φόρουμ
rodosf1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 το σίγουρα αληθές είναι ότι αν έγινε αγωγή στην ασφαλιστική σου από τα ενοικιαζομενα και δεν κατείχες το νόμιμο δίπλωμα σού έκανε αγωγή η ασφαλιστική σου. Είχε στο παρελθόν μέλη του φόρουμ που έλεγαν αυτά δε γίνονται. Υποθέτω λοιπόν ότι θα σε καλύψει τελικά η ασφαλιστική εφόσον λες ότι κατέχεις το σωστό δίπλωμα κ είναι θέμα χρόνου να πάρεις τη βεβαίωση για αυτό στα χέρια σου. Οπότε η αγωγή της ασφαλιστικής θα πάει αρχείο και θα αποζημιώσει τον έτερο με βάση το πόρισμα. Προφανώς έχεις δικαίωμα να αμφισβητησεις το πόρισμα, κάτι που λογικά έχεις ήδη κάνει αφού έχεις συνεργασία με δικηγόρο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Κανένας μάρτυρας δεν υπήρχε;Η γυναίκα με το περίπτερο που είπες;
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε παρακαλώ πολύ επειδή είναι σοβαρό το θέμα και δεν είμαι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση σβήσε το σχόλιο σου αν θες να κάνεις χαβαλέ απλώς διάλεξε ένα άλλο θέμα 3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε το σίγουρα αληθές είναι ότι αν έγινε αγωγή στην ασφαλιστική σου από τα ενοικιαζομενα και δεν κατείχες το νόμιμο δίπλωμα σού έκανε αγωγή η ασφαλιστική σου. Είχε στο παρελθόν μέλη του φόρουμ που έλεγαν αυτά δε γίνονται. Υποθέτω λοιπόν ότι θα σε καλύψει τελικά η ασφαλιστική εφόσον λες ότι κατέχεις το σωστό δίπλωμα κ είναι θέμα χρόνου να πάρεις τη βεβαίωση για αυτό στα χέρια σου. Οπότε η αγωγή της ασφαλιστικής θα πάει αρχείο και θα αποζημιώσει τον έτερο με βάση το πόρισμα. Προφανώς έχεις δικαίωμα να αμφισβητησεις το πόρισμα, κάτι που λογικά έχεις ήδη κάνει αφού έχεις συνεργασία με δικηγόρο. μακάρι φίλε γιατί είμαι έτοιμος να σκάσω.. 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Κανένας μάρτυρας δεν υπήρχε;Η γυναίκα με το περίπτερο που είπες; Ναι υπήρχε αλλά όσο και να την παρακάλεσα λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας δεν θέλει να εμπλακεί με δικαστήρια και μάρτυρες 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν μου απάντησες όμως, είναι και αυτή στο "κόλπο"? Δεν είναι σε κανένα κόλπο εγώ δεν πήγα να δώσω το παλιό και να πάρω το νέο μιας και το πρωί δούλευα εργάτης και δεν είχα ποτέ χρόνο για να παω σε δημόσιες υπηρεσίες. Θεωρώντας λανθασμένα απ'ότι φαίνεται ότι εφόσον φαίνεται στο σύστημα δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από SFR1993
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 minutes ago, SFR1993 said: παρακαλώ πολύ επειδή είναι σοβαρό το θέμα και δεν είμαι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση σβήσε το σχόλιο σου αν θες να κάνεις χαβαλέ απλώς διάλεξε ένα άλλο θέμα δε κάνω κανένα χαβαλέ. πιστεύω απόλυτα αυτά που γράφω πιο πάνω. δεν είσαι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά επέλεξες να δημοσιεύσεις απέναντι σε αγνώστους μια τέτοια ιστορία που μπάζει από παντού. δεν είμαστε κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης εδώ. είναι και Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής υγείας σήμερα 1 1
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δεν ζητάω ψυχολογική υποστήριξη φίλε ζήτησα γνωμες απο ανθρώπους που γνωρίζουν. Δεν μπαζει τίποτα και απο πουθενα έγραψα ακριβώς τα πράγματα πως έχουν. Άν έχεις σκοπό να το συνεχίσεις πες μου απλά να σβήσω τη συζήτηση να τελειώνουμε
Narayan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SFR1993 είπε Δεν ζητάω ψυχολογική υποστήριξη φίλε ζήτησα γνωμες απο ανθρώπους που γνωρίζουν. Δεν μπαζει τίποτα και απο πουθενα έγραψα ακριβώς τα πράγματα πως έχουν. Άν έχεις σκοπό να το συνεχίσεις πες μου απλά να σβήσω τη συζήτηση να τελειώνουμε "Ψυχική Οδύνη" δεν υφίσταται πλέον ως νομικός όρος εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Ηθική Βλάβη είναι ο όρος που χρησιμοποιείται πλέον. Άντε να πιστέψουμε όλα τα υπόλοιπα, να σε μήνυσαν όμως για Ψυχική Οδύνη αποκλείεται. 1
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 ηθικές βλαβες σωστά με συγχωρείς δικό μου το λαθος εδώ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Εφοσων όπως είπες κατέχεις το νόμιμο δίπλωμα,το Α,απλά δεν το έχεις πάρει στα χέρια σου και η μηχανή σου ήταν κανονικά ασφαλισμένη,τότε θα σε καλύψει. Αλκοτέστ σας έκαναν;Και εσένα και την κοπέλα οδηγό;. Τελος συμβουλέψου έναν δικηγόρο της προκοπής,και εφοσων όσα λες περί «μαγειρεματος» είναι αληθή, στο δικαστήριο θα δικαιωθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις