rubicone Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Εξωτερικός δίσκος SSD 2.5" Western Digital Elements SE 1TB USB 3.0. https://www.amazon.es/dp/B097TTZD48 Μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης: Έως 400MB/s. Διαστάσεις: 6.45 x 6.45 x 0.86 cm Στην Ελλάδα από 125,00 περίπου. https://www.bestprice.gr/item/2156959322/western-digital-elements-se-1tb.html 3
gamer73 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Προσοχή το ισπανικό Amazon σου ενεργοποιεί το prime και σου χρεώνουν την πιστωτική
kamui Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, gamer73 είπε Προσοχή το ισπανικό Amazon σου ενεργοποιεί το prime και σου χρεώνουν την πιστωτική What?! Καινούργιο είναι αυτό? Κλασσικά μετά το basket όλοι έχουν το κουμπάκι να το ενεργοποιήσεις αν θες και κάπου με ψιλά γραμματάκια έχει το "προχώρα δεν θέλω μάνα μου" αλλά με το έτσι θέλω prime πρώτη φορά το ακούω. 1
katsikoula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Έριξα μία παραγγελία μέσω Amazon Business account για 2 τεμμάχια και δε πήρα χαμπάρι κάπου για Amazon Prime. Κάποιος άλλος που παρήγγειλε με ή χωρίς Amazon Business account να μας πει;
tsamo2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δε νομίζω ότι είναι αυτόματο, απλά στη δεύτερη σελίδα είδα ότι βγάζει τα κλασσικά "δωρεάν για 30 μέρες" και μετά χρέωση στην κάρτα. Εσύ απλά πατάς στο αριστερό μέρος που λέει "Continuar sem os benefícios Amazon Prime" που σημαίνει συνέχισε χωρίς amazon prime και τέλος. Απλά μπορεί κάποιος να μπερδευτεί επειδή είναι στα ισπανικά και κλασσικά δε φαίνεται με την πρώτη ματιά τι πρέπει να πατήσεις.
noFEARgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με μια θηκη και ενα εσωτερικο δισκο βαζεις 2 terabyte παντως στα ιδια λεφτα Δεν αξιζουν οι εξωτερικοι. Edit: τωρα ειδα οτι ειναι ssd , και παλι ομως καλυτερα εσωτερικος 1terabyte με θηκη . Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από noFEARgr
featherbrain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Με μια θηκη και ενα εσωτερικο δισκο βαζεις 2 terabyte παντως στα ιδια λεφτα Δεν αξιζουν οι εξωτερικοι. Edit: τωρα ειδα οτι ειναι ssd , και παλι ομως καλυτερα εσωτερικος 1terabyte με θηκη . Επειδή ψάχνομαι για εξωτερικό ssd αυτή την περίοδο, ποιον εσωτερικό ssd θα πρότεινες με κάποια αξιόλογη θήκη που να βγαίνει πιο οικονομικά από την προσφορά και με αντίστοιχα ή καλύτερα read/writes;
noFEARgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, featherbrain είπε Επειδή ψάχνομαι για εξωτερικό ssd αυτή την περίοδο, ποιον εσωτερικό ssd θα πρότεινες με κάποια αξιόλογη θήκη που να βγαίνει πιο οικονομικά από την προσφορά και με αντίστοιχα ή καλύτερα read/writes; Καλα τα read and writes δεν προκειται να τα δεις με usb . Το θετικο ειναι οτι με θηκη οποτε θες τον βγαζεις και τον βαζεις σε pc η τον αναβαθμιζεις με μεγαλυτερο/καλυτερο Θηκη δες οποια σου αρεσει , να ειναι σχετικα ανθετικη και να προστατευει , αν και ο ssd αντεχει πολυ περισσοτερο απο εναν hdd https://www.skroutz.gr/c/667/thikes-sklhrwn-diskwn.html Τωρα για σκληρο , αν θες στα ιδια περιπου λεφτα να βγει δες καποιον sandisk plus , αξιοπρεπης , σιγουρα καλυτερος απο καθαρα εξωτερικους . Αν θες με περισσοτερα χρηματα υπαρχουν και καλυτεροι φυσικα. Αλλα για εξωτερικη χρηση δεν νομιζω να πολυ αξιζει. 1
gamer73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 8:37 ΠΜ, kamui είπε What?! Καινούργιο είναι αυτό? Κλασσικά μετά το basket όλοι έχουν το κουμπάκι να το ενεργοποιήσεις αν θες και κάπου με ψιλά γραμματάκια έχει το "προχώρα δεν θέλω μάνα μου" αλλά με το έτσι θέλω prime πρώτη φορά το ακούω. Γιατί μήπως το είδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα