Underpaid3812 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Λογικό, αν θες καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται η γραμμή ρίξε μια ματιά σε κάποιο router που υποστηρίζει QOS. Θα πρότεινα κάτι σε mikrotik, αν ξέρεις τι κάνεις.. αλλιώς αγοράζεις κάτι από ubiquity, κλπ. Πληρώνεις κάτι παραπάνω μεν αλλά τα setαρεις όλα από περιβάλλον γραφικών.
ParisFot Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2022 στις 1:18 ΠΜ, CMOS_Z είπε Μια χαρά είστε και οι δύο. Με έναν σωστό router και βασικά queues να μην τερματίζει όλο το διαθέσιμο bandwidth τότε θα παραμείνει το ping χαμηλά ακόμη και σε μεγάλο traffic. Δείτε το δικό μου speedtest, με λίγο κομμένο bandwidth. Επίσης ξανατρέξτε το τεστ σε single connection mode. Έκανα σήμερα σύνδεση ftth 300ρα από 100ρα vdls , ενώ το download δεν έχει ακόμα αλλάξει , μου είπαν δεν έχει πληρώσει ενεργοποιηθεί. Θα δείτε στα σκριν πως ενώ idle το ping πήγε από 12 σε 3 με 5 , στο download ΕΚΤΟΞΕΎΘΗΚΕ απο 50 σε 250 με 400+ μέσω wifi , και 100 με 250 Ethernet. Δοκίμασα και με το 268q ( τώρα μου βάλαν το Vodafone Power station) , αλλά έπεσε μόνο λίγο. Επεξ/σία 16 Μαϊου από ParisFot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα