bobby32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Παιδια πηγα σε ενα ATM της Alpha Bank στις 4/10/2022 που εχω ξανα κανει καταθεση σε αυτο αλλα μου συνεβηκε κατι πρωτη φορα, ενω εβαλα 230€ και μου εδειξε η αποδειξη οτι εχω 230€ στο υπολοιπο του λογαργιασμου οταν μπηκα στο ebanking ελεγε 0€ παω στο ιστορικο και βλεπω να μπαινουν τα 230€ και μετα -230€ με αιτιολογια ΑΝΤΙΛ. ΚΑΤΑΘ. ΣΕ ΑΤΜ και δεν καταλαβα τι ειναι αυτο; Στις 5/10/2022 πηρα τηλ στην Alpha Bank στα κεντρικα και μου ειπαν να συμπληρωσω την αιτηση αμφισβητησης συναλαγων με καρτα και τους εστειλα και φωτο την αποδειξη που μου εδωσε το atm. Σήμερα Τετάρτη 12/10/2022 και ακόμη να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν κάτι η τι έγινε. Τους πήρα και το μόνο που μου είπαν ότι είναι άλλο τμήμα αμφισβήτησης και αυτοί είναι απλοί τηλεφωνητές. Δεν ξερω τι να κάνω. Σας ευχαριστω πολυ
greekfragma Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 bobby32 ή magus32 τα λεφτά τα έβαλες από τη προηγούμενη Τρίτη και ακόμα δε πήγες στο κατάστημα να ξεκαθαρίσεις τι έγινε; Σοβαρά τώρα; Αντί να ανοίγεις θέμα εδώ μέσα θα έπρεπε να ήσουν στο κατάστημα.
rodosf1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 υπάρχει απόφαση ΑΑΔΕ για δέσμευση ποσών από το λογαριασμό για χρέη προς ΔΟΥ/Δημόσιο; Μήπως γ αυτό στα δεσμευσε απευθείας;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Υπαρχει περίπτωση να τα πεταξε εξω το ατμ και να τα βούτηξε ο επόμενος 3
magus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, greekfragma είπε bobby32 ή magus32 τα λεφτά τα έβαλες από τη προηγούμενη Τρίτη και ακόμα δε πήγες στο κατάστημα να ξεκαθαρίσεις τι έγινε; Σοβαρά τώρα; Αντί να ανοίγεις θέμα εδώ μέσα θα έπρεπε να ήσουν στο κατάστημα. Πήρα στα κεντρικά αυτό δεν βοηθαει; Να πάω σε ένα κατάστημα αλλά το atm εκει που βρίσκεται δεν έχει καταστημα
greekfragma Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Just now, magus said: Πήρα στα κεντρικά αυτό δεν βοηθαει; Να πάω σε ένα κατάστημα αλλά το atm εκει που βρίσκεται δεν έχει καταστημα να πας στο πιο κοντινό κατάστημα και να μιλήσεις με το διευθυντή του καταστήματος να σε κατευθύνει. ποιό τηλέφωνο πήρες ως "κεντρικά";
magus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Υπαρχει περίπτωση να τα πεταξε εξω το ατμ και να τα βούτηξε ο επόμενος Μου έδωσε απόδειξη κατάθεσης 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε να πας στο πιο κοντινό κατάστημα και να μιλήσεις με το διευθυντή του καταστήματος να σε κατευθύνει. ποιό τηλέφωνο πήρες ως "κεντρικά"; 210 326 0000
greekfragma Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 να ξαναπάρεις μέχρι να σου δώσουν άνθρωπο να σου εξηγήσει την κατάσταση. αν δε ξέρει αυτός που έπιασες γραμμή του ζητάς να σου δώσει κάποιον άλλον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, bobby32 είπε Παιδια πηγα σε ενα ATM της Alpha Bank στις 4/10/2022 που εχω ξανα κανει καταθεση σε αυτο αλλα μου συνεβηκε κατι πρωτη φορα, ενω εβαλα 230€ και μου εδειξε η αποδειξη οτι εχω 230€ στο υπολοιπο του λογαργιασμου οταν μπηκα στο ebanking ελεγε 0€ παω στο ιστορικο και βλεπω να μπαινουν τα 230€ και μετα -230€ με αιτιολογια ΑΝΤΙΛ. ΚΑΤΑΘ. ΣΕ ΑΤΜ και δεν καταλαβα τι ειναι αυτο; Στις 5/10/2022 πηρα τηλ στην Alpha Bank στα κεντρικα και μου ειπαν να συμπληρωσω την αιτηση αμφισβητησης συναλαγων με καρτα και τους εστειλα και φωτο την αποδειξη που μου εδωσε το atm. Σήμερα Τετάρτη 12/10/2022 και ακόμη να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν κάτι η τι έγινε. Τους πήρα και το μόνο που μου είπαν ότι είναι άλλο τμήμα αμφισβήτησης και αυτοί είναι απλοί τηλεφωνητές. Δεν ξερω τι να κάνω. Σας ευχαριστω πολυ 10 λεπτά πριν, magus είπε Πήρα στα κεντρικά αυτό δεν βοηθαει; Να πάω σε ένα κατάστημα αλλά το atm εκει που βρίσκεται δεν έχει καταστημα Να πάτε και οι δύο βασικά. Και εσύ και εσύ! 2 1
Helionar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον χρωστάς 230€ λιγότερα. Και εις κατώτερα (επίπεδα οφειλών) 1 1
corsair04 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μου έχει συμβεί στην Eurobank αυτό…Στο κατάστημα δεν μπορούσαν να βρουν το λάθος και η καταμέτρηση έβαζε σωστό αποτέλεσμα …μου είπαν τελικά να προχωρήσω σε αμφισβήτηση συναλλαγής και προσθέσω τα στοιχεία που είχα μετά από δυο μήνες τα χρήματα πιστωθήκαν κανονικά …Όσο για κάτι που έγραψε κάποιος ότι τα πήρε ο επόμενος δεν ισχύει δευτερόλεπτα μετά την ανάληψή εάν τα χρήματα δεν τα παραλάβει ο πελάτης τα αποσύρει το atm σε άλλη Θυρίδα...
jimis_vts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, magus είπε Πήρα στα κεντρικά αυτό δεν βοηθαει; Να πάω σε ένα κατάστημα αλλά το atm εκει που βρίσκεται δεν έχει καταστημα Το atm εκεί που βρίσκεται και δεν έχει κατάστημα απλά δεν παίρνει κατάθεση. Αλλά μάλλον οπως είπε ένας άλλος φίλος χρωστάς 230€ λιγότερα. Αυτό που σου γράφει είναι αντιλογισμός.
magus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Το atm εκεί που βρίσκεται και δεν έχει κατάστημα απλά δεν παίρνει κατάθεση. Αλλά μάλλον οπως είπε ένας άλλος φίλος χρωστάς 230€ λιγότερα. Αυτό που σου γράφει είναι αντιλογισμός. Παιδιά μέσα από το επίσημο site της alpha bank έχει αυτό το atm και δεν έχει κατάστημα εκει. Δεν ξέρω τίποτα άλλο από το επίσημο site το βρήκα.
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, magus είπε Παιδιά μέσα από το επίσημο site της alpha bank έχει αυτό το atm και δεν έχει κατάστημα εκει. Δεν ξέρω τίποτα άλλο από το επίσημο site το βρήκα. Περίεργο, όπως έγραψαν και παραπάνω τα ΑΤΜ εκτός τραπεζών (σε πλατείες, s/m, αεροδρόμια κτλ) δεν έχουν καταθετήριο δλδ δυνατότητα κατάθεσης, δες παραδείγματα: Αν θέλεις γράψε για ποιο ακριβώς ΑΤΜ πρόκειται, τον κωδικό του ή την ακριβή διεύθυνση.
magus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αν πας εύρεση στη Ρόδο στο Φαλιρακι εκει έχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις