runner69 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Your device isn’t part of the Netflix Household for this account Την φαγαμε εμεις και πλεον μας εκοψε τον διαμοιρασμο. Τουρικο account Και αν πατησεις το watch temporarily θα στειλει εναν κωδικο αλλα θα εχει ισχυ μεχρι να συνδεθει ο κανονικος χρηστης.
mclound Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου αυτό μου έχει συμβεί πολλούς μήνες πριν σε τούρκικο account. Μόνο από browser αν μπεις, δεν έχεις θέμα. Από app σε κινητό/tv πλέον πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi.
runner69 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, mclound είπε αυτό μου έχει συμβεί πολλούς μήνες πριν σε τούρκικο account. Μόνο από browser αν μπεις, δεν έχεις θέμα. Από app σε κινητό/tv πλέον πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi. Από browser pc μπήκα και μου πεταξε αυτο το μήνυμα.
Billator Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, runner69 είπε Your device isn’t part of the Netflix Household for this account Την φαγαμε εμεις και πλεον μας εκοψε τον διαμοιρασμο. Τουρικο account Και αν πατησεις το watch temporarily θα στειλει εναν κωδικο αλλα θα εχει ισχυ μεχρι να συνδεθει ο κανονικος χρηστης. Υπάρχει πολλούς μήνες το πρόβλημα αυτό και γίνεται δυστυχώς σταδιακό roll out σε ολους τους λογαριασμούς. Υπάρχουν τρόποι εύκολου προσωρινού bypass (για 30 μέρες δεν ξέρω για browser αλλά για κινητό / TV δουλεύει) αλλά είναι "μπελάς" να το κάνεις συνέχεια και έχει νόημα μόνο αν επισκέπτεσαι συχνά αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι τον λογαριασμό. Επεξ/σία 28 Απριλίου από Billator
mclound Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 7 hours ago, runner69 said: Από browser pc μπήκα και μου πεταξε αυτο το μήνυμα. Από browser γνωστός μου χωρίς vpn μπαίνει κανονικά πάντως. Ίσως ακόμη είμαστε τυχεροί.
dnote Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 27/4/2025 στις 11:34 ΠΜ, GREG10ARIS είπε Με Τουρκια μια χαρα θα εισαι, εκτος απ τις προμηθειες eneba δηλαδη δε θα σε πεταξει αφου δεν εχεις βαλει καρτα μου το ειχε κλεισει λογω IP αλλα το συνεφερα 2 ώρες πριν, mclound είπε Από browser γνωστός μου χωρίς vpn μπαίνει κανονικά πάντως. Ίσως ακόμη είμαστε τυχεροί. παντως σε μενα 1 κινητο και μια τηλεωραση με διαφορετικο wifi ακομα μπαινει. που και που μονο πεταει κανα travel και θελει κωδικο απο το mail μου.
kallair Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Eχω την εντυπωση οτι με χρηση του meshnet της nordvpn (πλεον ειμαστε πολλοι που το βαλαμε απο την γνωστη προσφορα) μπορεις να κανει bypass το μυνημα για το sharing. βεβαια δεν ξερω αν πρεπει να το εχεις μονιμα ανοιχτο ή τι επιπτωσεις εχει στο δικτυο σου. Aλλα ειχα διαβασει καμποσο παλιοτερα οτι ειναι εμμεση λυση. Επεξ/σία 29 Απριλίου από kallair
GREG10ARIS Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 20 ώρες πριν, kallair είπε αν πρεπει να το εχεις μονιμα ανοιχτο ή τι επιπτωσεις εχει στο δικτυο σου Εχει ξανα αναφερθει, πρεπει να εχεις μονιμα ενα μηχανημα ανοιχτο..
GREG10ARIS Δημοσ. χθες στις 11:56 πμ Δημοσ. χθες στις 11:56 πμ Στις 24/4/2025 στις 3:16 ΜΜ, vagmouk είπε Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 και να αφαιρέσετε την κάρτα. Διαφορετικά αργά η γρήγορα θα σας κλείσουν. Μολις εκανα τη διαδικασια, πολυ ευκολη και χωρις κανεναν φορο. Σιγουρα πιο συμφερουσα απο eneba, ουτε 7.5€ ο μηνας δε βγηκε. 1
thermaikos4 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες ερωτησεις 1) τις τουρκικες δωροκαρτες τις eneba της φορτωνω κανονικα με ελληνικη ip? 2) τωρα που εχει -15% η eneba συμφερει να αγοραζω μεσω του wallet της ή οχι; 3) αυτα τα cashback τι ειναι;
st@kas Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 8 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Μολις εκανα τη διαδικασια, πολυ ευκολη και χωρις κανεναν φορο. Σιγουρα πιο συμφερουσα απο eneba, ουτε 7.5€ ο μηνας δε βγηκε. Ποια διαδικασία ακολούθησες?
souzerman2001 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Μολις εκανα τη διαδικασια, πολυ ευκολη και χωρις κανεναν φορο. Σιγουρα πιο συμφερουσα απο eneba, ουτε 7.5€ ο μηνας δε βγηκε. Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό μέσω βολιβίας αλλά δε ξέρω ποια κάρτα πρέπει να διαλέξω στο link ούτε πόσα δολάρια να πάρω για να φορτώσω για ένα χρόνο
GREG10ARIS Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μόλις τώρα, souzerman2001 είπε Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό μέσω βολιβίας αλλά δε ξέρω ποια κάρτα πρέπει να διαλέξω στο link ούτε πόσα δολάρια να πάρω για να φορτώσω για ένα χρόνο Βαζεις οσα χρηματα θες και το νετφλιξ σου υπολογιζει μεχρι ποτε θα κρατησει η συνδρομη, εκτος αν υπαρχει αυξηση τιμης κλπ. Αν πεις οτι 7.99 ειναι ο μηνας μπορεις να υπολογισεις ποσους μηνες θελεις να βαλεις.
souzerman2001 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Στις 24/4/2025 στις 3:16 ΜΜ, vagmouk είπε Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 και να αφαιρέσετε την κάρτα. Διαφορετικά αργά η γρήγορα θα σας κλείσουν. 9 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Μολις εκανα τη διαδικασια, πολυ ευκολη και χωρις κανεναν φορο. Σιγουρα πιο συμφερουσα απο eneba, ουτε 7.5€ ο μηνας δε βγηκε. Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό μέσω βολιβίας αλλά δε ξέρω ποια κάρτα πρέπει να διαλέξω στο link ούτε πόσα δολάρια να πάρω για να φορτώσω για ένα χρόνο
GREG10ARIS Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, st@kas είπε Ποια διαδικασία ακολούθησες? Εβαλα εναν τυχαιο τκ απο Αμερικη για να προχωρησει, εβαλα το ποσο που ηθελα, το εστειλα σε ενα δικο μου μειλ και περασα τον κωδικο που ηρθε μεσα στο 5λεπτο στο νετφλιξ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα