Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Your device isn’t part of the Netflix Household for this account

Την φαγαμε εμεις και πλεον μας εκοψε τον διαμοιρασμο. Τουρικο account

image.png.d9c0a31d284772626745ade5874d2cba.png

Και αν πατησεις το watch temporarily θα στειλει εναν κωδικο αλλα θα εχει ισχυ μεχρι να συνδεθει ο κανονικος χρηστης.

image.png.41bf74f8d9d565f61a6903ca9580cacd.png

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτό μου έχει συμβεί πολλούς μήνες πριν σε τούρκικο account. Μόνο από browser αν μπεις, δεν έχεις θέμα. Από app σε κινητό/tv πλέον πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclound είπε

αυτό μου έχει συμβεί πολλούς μήνες πριν σε τούρκικο account. Μόνο από browser αν μπεις, δεν έχεις θέμα. Από app σε κινητό/tv πλέον πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi.

Από browser pc μπήκα και μου πεταξε αυτο το μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, runner69 είπε

Your device isn’t part of the Netflix Household for this account

Την φαγαμε εμεις και πλεον μας εκοψε τον διαμοιρασμο. Τουρικο account

image.png.d9c0a31d284772626745ade5874d2cba.png

Και αν πατησεις το watch temporarily θα στειλει εναν κωδικο αλλα θα εχει ισχυ μεχρι να συνδεθει ο κανονικος χρηστης.

image.png.41bf74f8d9d565f61a6903ca9580cacd.png

Υπάρχει πολλούς μήνες το πρόβλημα αυτό και γίνεται δυστυχώς σταδιακό roll out σε ολους τους λογαριασμούς.

Υπάρχουν τρόποι εύκολου προσωρινού bypass (για 30 μέρες δεν ξέρω για browser αλλά για κινητό / TV δουλεύει) αλλά είναι "μπελάς" να το κάνεις συνέχεια και έχει νόημα μόνο αν επισκέπτεσαι συχνά αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι τον λογαριασμό. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
7 hours ago, runner69 said:

Από browser pc μπήκα και μου πεταξε αυτο το μήνυμα.

Από browser γνωστός μου χωρίς vpn μπαίνει κανονικά πάντως. Ίσως ακόμη είμαστε τυχεροί.

Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 11:34 ΠΜ, GREG10ARIS είπε

Με Τουρκια μια χαρα θα εισαι, εκτος απ τις προμηθειες eneba δηλαδη δε θα σε πεταξει αφου δεν εχεις βαλει καρτα

μου το ειχε κλεισει λογω IP αλλα το συνεφερα :)

2 ώρες πριν, mclound είπε

Από browser γνωστός μου χωρίς vpn μπαίνει κανονικά πάντως. Ίσως ακόμη είμαστε τυχεροί.

παντως σε μενα 1 κινητο και μια τηλεωραση με διαφορετικο wifi ακομα μπαινει. που και που μονο πεταει κανα travel και θελει κωδικο απο το mail μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω την εντυπωση οτι με χρηση του meshnet της nordvpn (πλεον ειμαστε πολλοι που το βαλαμε απο την γνωστη προσφορα) μπορεις να κανει bypass το μυνημα για το sharing. βεβαια δεν ξερω αν πρεπει να το εχεις μονιμα ανοιχτο ή τι επιπτωσεις εχει στο δικτυο σου. Aλλα ειχα διαβασει καμποσο παλιοτερα οτι ειναι εμμεση λυση.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kallair είπε

αν πρεπει να το εχεις μονιμα ανοιχτο ή τι επιπτωσεις εχει στο δικτυο σου

Εχει ξανα αναφερθει, πρεπει να εχεις μονιμα ενα μηχανημα ανοιχτο..

Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 3:16 ΜΜ, vagmouk είπε

Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 και να αφαιρέσετε την κάρτα. Διαφορετικά αργά η γρήγορα θα σας κλείσουν.

Μολις εκανα τη διαδικασια, πολυ ευκολη και χωρις κανεναν φορο. Σιγουρα πιο συμφερουσα απο eneba, ουτε 7.5€ ο μηνας δε βγηκε.

• Like 1
Δημοσ.

ερωτησεις

1) τις τουρκικες δωροκαρτες τις eneba της φορτωνω κανονικα με ελληνικη ip?

2) τωρα που εχει -15% η eneba συμφερει να αγοραζω μεσω του wallet της ή οχι;

3) αυτα τα cashback τι ειναι;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Μολις εκανα τη διαδικασια, πολυ ευκολη και χωρις κανεναν φορο. Σιγουρα πιο συμφερουσα απο eneba, ουτε 7.5€ ο μηνας δε βγηκε.

Ποια διαδικασία ακολούθησες? 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό μέσω βολιβίας αλλά δε ξέρω ποια κάρτα πρέπει να διαλέξω στο link ούτε πόσα δολάρια να πάρω για να φορτώσω για ένα χρόνο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, souzerman2001 είπε

Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό μέσω βολιβίας αλλά δε ξέρω ποια κάρτα πρέπει να διαλέξω στο link ούτε πόσα δολάρια να πάρω για να φορτώσω για ένα χρόνο

Βαζεις οσα χρηματα θες και το νετφλιξ σου υπολογιζει μεχρι ποτε θα κρατησει η συνδρομη, εκτος αν υπαρχει αυξηση τιμης κλπ. Αν πεις οτι 7.99 ειναι ο μηνας μπορεις να υπολογισεις ποσους μηνες θελεις να βαλεις.

Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 3:16 ΜΜ, vagmouk είπε

Όσοι έχετε Βολιβία και άλλες χώρες με 7.99 δολλάρια , καλύτερα να συνεχίσετε με gift cards από εδώ https://www.amazon.com/dp/B078J21W75?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 και να αφαιρέσετε την κάρτα. Διαφορετικά αργά η γρήγορα θα σας κλείσουν.

9 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Εγώ έχω κάνει έναν λογαριασμό μέσω βολιβίας αλλά δε ξέρω ποια κάρτα πρέπει να διαλέξω στο link ούτε πόσα δολάρια να πάρω για να φορτώσω για ένα χρόνο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, st@kas είπε

Ποια διαδικασία ακολούθησες? 

Εβαλα εναν τυχαιο τκ απο Αμερικη για να προχωρησει, εβαλα το ποσο που ηθελα, το εστειλα σε ενα δικο μου μειλ και περασα τον κωδικο που ηρθε μεσα στο 5λεπτο στο νετφλιξ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...