souzerman2001 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1 λεπτό πριν, GREG10ARIS είπε Βαζεις οσα χρηματα θες και το νετφλιξ σου υπολογιζει μεχρι ποτε θα κρατησει η συνδρομη, εκτος αν υπαρχει αυξηση τιμης κλπ. Αν πεις οτι 7.99 ειναι ο μηνας μπορεις να υπολογισεις ποσους μηνες θελεις να βαλεις. Ναι αλλά ποια κάρτα πρέπει να επιλέξω απ´όλες αυτές που έχει το link; Εγώ έχω το premium μέσω Βολιβίας
GREG10ARIS Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε Ναι αλλά ποια κάρτα πρέπει να επιλέξω απ´όλες αυτές που έχει το link; Εγώ έχω το premium μέσω Βολιβίας Τι εννοεις ποια καρτα; Το σχεδιο απλα διαλεγεις και βαζεις τα δολλαρια που θελεις δεν εχει κατι διαφορετικο
thermaikos4 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου ερωτησεις 1) τις τουρκικες δωροκαρτες τις eneba της φορτωνω κανονικα με ελληνικη ip? 2) τωρα που εχει -15% η eneba συμφερει να αγοραζω μεσω του wallet της ή οχι; 3) αυτα τα cashback τι ειναι;
vaggos88 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε ερωτησεις 1) τις τουρκικες δωροκαρτες τις eneba της φορτωνω κανονικα με ελληνικη ip? 2) τωρα που εχει -15% η eneba συμφερει να αγοραζω μεσω του wallet της ή οχι; 3) αυτα τα cashback τι ειναι; 1) Ναι με Ελληνική. 2) Δεν γνωριζω. Αν κανεις subscribe στο newsletter τους, σπαμαρουν συχνα κουπονια εκπτωσης οποτε δεν ξερω αν αξιζει να φορτώνεις wallet. 3) το cashback το εξαργυρωνεις σε μελλοντικές αγορες και συμφέρει.
generalb31 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Λογω πειραιως που εκοψε τις mastercards ,μου ζηταει να αλλαξω τροπο πληρωμης στο αιγυπτιακο netflix ( μεχρι προχτες ειχα καρτα μαστερκαρτ συνδεδεμενη να χρεωνεται ) ! Οταν βαζω τα στοιχεια της καινουριας τρωω error .....υπαρχει τροπος να περαστει η καινουρια τωρα ? Με vpn και χωρις τρωω ακυρο,οπως και με ρεβολουτ ! Επεξ/σία 20 Μαϊου από generalb31
Lotof Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έφτιαξα Netflix account μέσω turkey VPN. Αγόρασα μηνιαίο πακέτο με gif card και το ενεργοποίησα. Το θέμα είναι ότι μου πετάει error E114…. διάβασα ότι έχει geolocation κλείδωμα για ένα μήνα και μετά ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως όταν ανοίγω το VPN παίζει κανονικά χωρίς error. Παίζει κάποιος τρόπος για να παίξει από τώρα χωρίς VPN ?? Επεξ/σία 22 Μαϊου από Lotof
vagmouk Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 35 λεπτά πριν, Lotof είπε Έφτιαξα Netflix account μέσω turkey VPN. Αγόρασα μηνιαίο πακέτο με gif card και το ενεργοποίησα. Το θέμα είναι ότι μου πετάει error E114…. διάβασα ότι έχει geolocation κλείδωμα για ένα μήνα και μετά ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως όταν ανοίγω το VPN παίζει κανονικά χωρίς error. Παίζει κάποιος τρόπος για να παίξει από τώρα χωρίς VPN ?? Δυστυχώς όχι. Πρέπει να κάνεις υπομονή για 4 εβδομάδες και μετά θα είσαι κομπλέ. 1
Lotof Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 1 minute ago, vagmouk said: Δυστυχώς όχι. Πρέπει να κάνεις υπομονή για 4 εβδομάδες και μετά θα είσαι κομπλέ. Άρα το επιβεβαιώνεις και εσύ. Θέλει περίπου 30 ημέρες να φύγει το geolocation lock. Ευχαριστώ και πάλι.
naimore Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου εσεις που μπηκατε βολιβια που βρηκατε νουμερο; για να στειλει sms;
GREG10ARIS Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 9 ώρες πριν, naimore είπε εσεις που μπηκατε βολιβια που βρηκατε νουμερο; για να στειλει sms; sms-activate
GREG10ARIS Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 23 λεπτά πριν, naimore είπε δεν βρίσκω ούτε εκεί ούτε στο 5sim, ουτε στο onlinesim Τι εννοεις;
naimore Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 2 minutes ago, GREG10ARIS said: Τι εννοεις; αν πατήσεις πάνω του βρίσκει;
GREG10ARIS Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 14 ώρες πριν, naimore είπε αν πατήσεις πάνω του βρίσκει; Εχει αποθεμα 1694 οπως βλεπεις, απλα πατας και αγοραζεις
naimore Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου το βλεπω οτι εχει αποθεμα, αλλα οταν παταω μου βγαζει οτι δεν βρισκει 2 minutes ago, GREG10ARIS said: Εχει αποθεμα 1694 οπως βλεπεις, απλα πατας και αγοραζεις Numbers Search No numbers available at the moment We have automated the request, so as soon as a number is available, it will be immediately given to you Please do not restart the page An attempt to get a number: 2 Numbers of the chosen country are currently out of stock, but they will be on sale within the next few hours
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα