Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREG10ARIS είπε

Βαζεις οσα χρηματα θες και το νετφλιξ σου υπολογιζει μεχρι ποτε θα κρατησει η συνδρομη, εκτος αν υπαρχει αυξηση τιμης κλπ. Αν πεις οτι 7.99 ειναι ο μηνας μπορεις να υπολογισεις ποσους μηνες θελεις να βαλεις.

Ναι αλλά ποια κάρτα πρέπει να επιλέξω απ´όλες αυτές που έχει το link; Εγώ έχω το premium μέσω Βολιβίας

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε

Ναι αλλά ποια κάρτα πρέπει να επιλέξω απ´όλες αυτές που έχει το link; Εγώ έχω το premium μέσω Βολιβίας

Τι εννοεις ποια καρτα; Το σχεδιο απλα διαλεγεις και βαζεις τα δολλαρια που θελεις δεν εχει κατι διαφορετικο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτησεις

1) τις τουρκικες δωροκαρτες τις eneba της φορτωνω κανονικα με ελληνικη ip?

2) τωρα που εχει -15% η eneba συμφερει να αγοραζω μεσω του wallet της ή οχι;

3) αυτα τα cashback τι ειναι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

ερωτησεις

1) τις τουρκικες δωροκαρτες τις eneba της φορτωνω κανονικα με ελληνικη ip?

2) τωρα που εχει -15% η eneba συμφερει να αγοραζω μεσω του wallet της ή οχι;

3) αυτα τα cashback τι ειναι;

1) Ναι με Ελληνική.

2) Δεν γνωριζω. Αν κανεις subscribe στο newsletter τους, σπαμαρουν συχνα κουπονια εκπτωσης οποτε δεν ξερω αν αξιζει να φορτώνεις wallet.

3) το cashback το εξαργυρωνεις σε μελλοντικές αγορες και συμφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογω πειραιως που εκοψε τις mastercards ,μου ζηταει να αλλαξω τροπο πληρωμης στο αιγυπτιακο netflix ( μεχρι προχτες ειχα καρτα μαστερκαρτ συνδεδεμενη να χρεωνεται ) ! Οταν βαζω τα στοιχεια της καινουριας τρωω error .....υπαρχει τροπος να περαστει η καινουρια τωρα ? Με vpn και χωρις τρωω ακυρο,οπως και με ρεβολουτ !

Επεξ/σία από generalb31
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα Netflix account  μέσω turkey VPN. Αγόρασα μηνιαίο πακέτο με gif card και το ενεργοποίησα. Το θέμα είναι ότι μου πετάει error E114…. διάβασα ότι έχει geolocation κλείδωμα για ένα μήνα και μετά ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως όταν ανοίγω το VPN παίζει κανονικά χωρίς error. Παίζει κάποιος τρόπος για να παίξει από τώρα χωρίς VPN ??

Επεξ/σία από Lotof
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Lotof είπε

Έφτιαξα Netflix account  μέσω turkey VPN. Αγόρασα μηνιαίο πακέτο με gif card και το ενεργοποίησα. Το θέμα είναι ότι μου πετάει error E114…. διάβασα ότι έχει geolocation κλείδωμα για ένα μήνα και μετά ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως όταν ανοίγω το VPN παίζει κανονικά χωρίς error. Παίζει κάποιος τρόπος για να παίξει από τώρα χωρίς VPN ??

Δυστυχώς όχι. Πρέπει να κάνεις υπομονή για 4 εβδομάδες και μετά θα είσαι κομπλέ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, vagmouk said:

Δυστυχώς όχι. Πρέπει να κάνεις υπομονή για 4 εβδομάδες και μετά θα είσαι κομπλέ.

Άρα το επιβεβαιώνεις και εσύ. Θέλει περίπου 30 ημέρες να φύγει το geolocation lock. Ευχαριστώ και πάλι. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, naimore είπε

αν πατήσεις πάνω του βρίσκει;

Εχει αποθεμα 1694 οπως βλεπεις, απλα πατας και αγοραζεις

Δημοσ.

το βλεπω οτι εχει αποθεμα, αλλα οταν παταω μου βγαζει οτι δεν βρισκει

2 minutes ago, GREG10ARIS said:

Εχει αποθεμα 1694 οπως βλεπεις, απλα πατας και αγοραζεις

Numbers Search

No numbers available at the moment

We have automated the request, so as soon as a number is available, it will be immediately given to you

Please do not restart the page

An attempt to get a number: 2

Numbers of the chosen country are currently out of stock, but they will be on sale within the next few hours

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...