pakitis Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 13 ώρες πριν, st@kas είπε Ναι όπως είπε και vagmouk. Αρκεί να είναι στο ίδιο νόμισμα το πρόγραμμα με την δώροκάρτα. Πχ Για Βοσνία είναι € Ευχαριστώ μαν. 1
Witcher1st Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 29/08/2025 at 16:34, mclound said: Μάθετε μπαλίτσα Αν και ακόμη εγώ με τουρκικές δωροκάρτες είμαι, μίλησε ο τρισμέγιστος Σωτήρης: Γιατι η σελιδα του δεν ειναι διαθεσιμη; Επισης τα e-mail που βγαζει αλβανιας και παραγουαης τα εχει φτιαξει και αυτα μεσω vpn; Τι εννοει οτι εχει ηδη ενα google λογαριασμο και απλα θα γραψει ενα +albania; Δεν το επιασα. ** Νομιζω απαντησε το ΑΙ στην ερωτηση μου!! ** Επεξ/σία 31 Αυγούστου από Witcher1st
mclound Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 2 hours ago, Witcher1st said: Γιατι η σελιδα του δεν ειναι διαθεσιμη; Επισης τα e-mail που βγαζει αλβανιας και παραγουαης τα εχει φτιαξει και αυτα μεσω vpn; Τι εννοει οτι εχει ηδη ενα google λογαριασμο και απλα θα γραψει ενα +albania; Δεν το επιασα. ** Νομιζω απαντησε το ΑΙ στην ερωτηση μου!! ** μόλις πάτησα το λινκ και το reel υπάρχει κανονικά στο instagram. Σχετικά με το email, αν έχεις το [email protected] τότε όλα τα [email protected], [email protected] κλπ, λειτουργούν σαν alias οπότε όλες οι διευθύνσεις αυτές θα στέλνουν το email κανονικά στο [email protected].
pakitis Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Ναι έτσι είναι όπως και με την τελεία. Μπορείς για παράδειγμα να έχεις το [email protected] και να βάλεις [email protected]
vaggos88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, akis_supernatural είπε Εμένα γιατί μου βγάζει $24.99 το 4κ? Βαλε αλλο VPN
Papaoes Δημοσ. Τρίτη στις 07:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:25 μμ Κατάφερε κανείς να μεταφέρει τον παλιό του λογαριασμό; Είχα Τούρκικο μέχρι προχθές που πήγα για ανανέωση και είδα την κατάσταση με τις τούρκικες δωροκάρτες. Ακύρωσα τη συνδρομή, έληξε χθες και τώρα πάω να κάνω restart subscription από Βολιβία και δεν προχωράει με τίποτα. Δοκιμή με urban vpn και vpn.lat...
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) Καθως ειχε αρκετο υπολοιπο ο συγγενικος λογαριασμος που συντηρω με δωροκαρτες Τουρκιας δεν ειχα ασχοληθει για κανα χρονο. Σιγα σιγα ομως οι στακαρισμενες καρτες τελειωνουν και γρηγοροτερα λογω της αυξησης τιμης συνδρομης στο 720p. Τι εχει παιξει με τις τουρκικες δωροκαρτες που διαβαζω? Μπηκα Eneba και βρισκω μονο 200-300 TL και αυτες σε εξωφρενικες τιμες τυπου 11-12 ευρω και πανω η μια. Αρα για τις 200 λιρες που θελει πλεον η 720p αν ειναι να βγαινει 11+ ευρω το μηνα ξεπερναει τα 9 ευρω που εχει παει η Ελλαδα στο basic. Βρισκουμε δωροκαρτες σε νορμαλ τιμες απο αλλου/αλλο παροχο? Ειναι προσωρινο και εμφανιζονται sold out οι καρτες μεγαλυτερης αξιας σε νορμαλ τιμη? Λχ τις 1.000αρες δωροκαρτες τις αγοραζα 22-24 ευρω ισως και φθηνοτερα δεν θυμαμαι τωρα. Τωρα βλεπω κατι 38+ ευρω. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:01 μμ από Sebu
Billator Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Sebu είπε Καθως ειχε αρκετο υπολοιπο ο συγγενικος λογαριασμος που συντηρω με δωροκαρτες Τουρκιας δεν ειχα ασχοληθει για κανα χρονο. Σιγα σιγα ομως οι στακαρισμενες καρτες τελειωνουν και γρηγοροτερα λογω της αυξησης τιμης συνδρομης στο 720p. Τι εχει παιξει με τις τουρκικες δωροκαρτες που διαβαζω? Μπηκα Eneba και βρισκω μονο 200-300 TL και αυτες σε εξωφρενικες τιμες τυπου 11-12 ευρω και πανω η μια. Αρα για τις 200 λιρες που θελει πλεον η 720p αν ειναι να βγαινει 11+ ευρω το μηνα ξεπερναει τα 9 ευρω που εχει παει η Ελλαδα στο basic. Βρισκουμε δωροκαρτες σε νορμαλ τιμες απο αλλου/αλλο παροχο? Ειναι προσωρινο και εμφανιζονται sold out οι καρτες μεγαλυτερης αξιας σε νορμαλ τιμη? Λχ τις 1.000αρες δωροκαρτες τις αγοραζα 22-24 ευρω ισως και φθηνοτερα δεν θυμαμαι τωρα. Τωρα βλεπω κατι 38+ ευρω. Σταματάνε τις τούρκικες δωροκάρτες. Τώρα το φθηνότερο είναι (όπως υπόθηκε και πριν) πχ Παραγουάη , και αν μπορείς να προσθέσεις (αν το δοκίμασε κανένας να μας πει) +2 χρήστες στην υπάρχουσα συνδρομή βγαίνει 4ευρώ/ άτομο. Στις 28/7/2025 στις 1:21 ΠΜ, Witcher1st είπε Τελος οι καρτες ; Αν και στο Eneba υπαρχουν κανονικα ακομα. Ανοιγεις καινουριο λογαριασμο μεσω vpn; Προς το παρον συνεχιζω με Τουρκια, απλα θα πεσω απο το premium στο μεσαιο πακετο στα 6 ευρω προ φορων eneba. Θα κανω ανανεωση σε 3 ημερες, αν καποιος θελει να το μοιραστουμε και να παμε στο premium, ας μου στειλει μηνυμα προσωπικο. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:49 μμ από Billator
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ 9 minutes ago, Billator said: Σταματάνε τις τούρκικες δωροκάρτες. Τώρα το φθηνότερο είναι (όπως υπόθηκε και πριν) πχ Παραγουάη , και αν μπορείς να προσθέσεις (αν το δοκίμασε κανένας να μας πει) +2 χρήστες στην υπάρχουσα συνδρομή βγαίνει 4ευρώ/ άτομο. Ευχαριστω Αρα αν δεν βρω ακρη με τουρκικη χρεωστικη/prepaid για αντικατασταση των gift card παμε αναγκαστικα για μετακομιση του λογαριασμου σε περισσοτερο φιλοξενες πολιτειες.
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 02:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:04 πμ 5 hours ago, Billator said: Σταματάνε τις τούρκικες δωροκάρτες. Τώρα το φθηνότερο είναι (όπως υπόθηκε και πριν) πχ Παραγουάη , και αν μπορείς να προσθέσεις (αν το δοκίμασε κανένας να μας πει) +2 χρήστες στην υπάρχουσα συνδρομή βγαίνει 4ευρώ/ άτομο. Πλέον έτσι θα είναι σε όλες τις χώρες; Με προσθήκη χρήστη θα ανεβαίνει και η τιμή;
Billator Δημοσ. Τετάρτη στις 11:59 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:59 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πλέον έτσι θα είναι σε όλες τις χώρες; Με προσθήκη χρήστη θα ανεβαίνει και η τιμή; Όχι είναι σε επιλεγμένες χώρες, θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω (περιμένω να τελειώσουν τα credits από το Τούρκικο). https://help.netflix.com/en/node/24926 (αλλάζεις χώρα και βλέπεις σε ποια υπάρχει) Spoiler Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:00 μμ από Billator
Witcher1st Δημοσ. Τετάρτη στις 06:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:03 μμ Φτιάχνω νετφλιξ Αλβανίας έχω 2 slot όποιος θέλει μου λέει. Άμεσα.
kallair Δημοσ. Τετάρτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:37 μμ Στις 2/9/2025 στις 7:25 ΜΜ, Papaoes είπε Κατάφερε κανείς να μεταφέρει τον παλιό του λογαριασμό; Είχα Τούρκικο μέχρι προχθές που πήγα για ανανέωση και είδα την κατάσταση με τις τούρκικες δωροκάρτες. Ακύρωσα τη συνδρομή, έληξε χθες και τώρα πάω να κάνω restart subscription από Βολιβία και δεν προχωράει με τίποτα. Δοκιμή με urban vpn και vpn.lat... δοκιμασες δλδ να ξεκινησεις σε βολιβια βαζοντας δωροκαρτα αγορασμενη απο το αμερικανικο αμαζον κ δεν σε αφηνει;
June Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Ξέρει κανείς αν η PlaySultan virtual card παίζει στο netflix; Είχαν αναφέρει στο ινσόμνια ότι σε Spotify παίζει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα