Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Thresh Ειναι ευκολο να κανεις sticky το guide? Φουντωσε το νημα τωρα που μας απελασαν απο τουρκια και φυγαμε σε αλλες χωρες :P (Ειναι ενα χαος οι τελευταιες σελιδες) 

• Haha 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Εμένα με μπλοκαρε το αμαζον και ήθελε ταυτοποίηση καινούρια. Έστειλα κάρτα και ταυτότητα και κομπλέ.

Αν και μετά για σιγουριά έβαλα την κάρτα revolut. Ίσως να έφταιγε και η Πειραιώς που έληγε σε λίγες ημέρες.

Μίλα με το support να γίνει ακύρωση της αγοράς.

Στην κάρτα τη άφησες να φαίνεται;  Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στέλνω και ταυτότητα μπρος και πίσω;

Δημοσ.
2 hours ago, vaggos88 said:

Καλο θα ηταν καποιο email που δεν ειχε ποτε λογαριασμο netflix. Αν παλι θες να κανεις με τον ιδιο απλα κανε το trick με το + στο παρων email. 

Ενα μινι guide.

Βαζεις hola σε paraguay. 

Κανεις λογαριασμο verify email κλπ.

Οταν ζητησει μεθοδο πληρωμης Μην ανοιξεις καινουρια καρτελα. απλα σβησε το Url μεχρι το .com και συμπληρωσε το /redeem. Εμενα με κανει ανακατευθυνση μονο του στο /Py-en/redeem. Βαζεις giftcard. Μετα πατας να παει στην κεντρικη σελιδα του netflix. Κανεις ολοκληρωση λογαριασμου και λογικα θα ζητησει backup payment method, εκει κανε skip. Αν δεν στα βγαζει αυτα κανε sing out / sing in με reset password μιας και δεν εχει ακομα ο λογαριασμος. Μετα πρεπει να ειναι ολα κομπλε.

Μέσω Hola, Ολα καλά αρχικά ακόμη και με το + δημιούργησε λογαριασμό σε Παραγουάη. Επόμενο βήμα αγορά gift card από Amazon.com, σε 5’ είχε φτάσει ο κωδικός. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που δεν το δέχεται. Εκανα signed out, forgot it, δημιουργία νέου κωδικού, συνδέθηκα αλλά εξακολουθεί να μην δέχεται την κάρτα. Ελπίζω πως πρόκειται λόγω traffic των ημερών. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, taskon είπε

Μέσω Hola, Ολα καλά αρχικά ακόμη και με το + δημιούργησε λογαριασμό σε Παραγουάη. Επόμενο βήμα αγορά gift card από Amazon.com, σε 5’ είχε φτάσει ο κωδικός. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που δεν το δέχεται. Εκανα signed out, forgot it, δημιουργία νέου κωδικού, συνδέθηκα αλλά εξακολουθεί να μην δέχεται την κάρτα. Ελπίζω πως πρόκειται λόγω traffic των ημερών. 

Βεβαιωσου οτι εισαι στο σωστο redeem page της PY. https://www.netflix.com/py-en/redeem .Αν ναι μπορεις να δοκιμασεις και αργοτερα καθως μπλοκαρει απο το spam πολλες φορες. 

Δημοσ.
4 minutes ago, vaggos88 said:

Βεβαιωσου οτι εισαι στο σωστο redeem page της PY. https://www.netflix.com/py-en/redeem .Αν ναι μπορεις να δοκιμασεις και αργοτερα καθως μπλοκαρει απο το spam πολλες φορες. 

Το σωστό είναι ναι. Και το πρωί που θα σηκωθώ μέρα είναι, θα δοκιμάσω τότε αν το θυμηθώ, που λογικά θα έχει λιγότερο traffic. 

Δημοσ.
18 minutes ago, vladimirosp said:

Στην κάρτα τη άφησες να φαίνεται;  Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στέλνω και ταυτότητα μπρος και πίσω;

Να φαίνονται μόνο τα 4 τελευταία ψηφία. Ταυτότητα μπρος\πισω.

18 minutes ago, taskon said:

Για να μη δέχεται την κάρτα κάποιο λάθος θα έκανες και θα πηγές σε χώρα που δεν δέχεται δολλάρια. Δε νομίζω η κίνηση των ημερών να παίζει κάποιο ρόλο. 

Εκτός εάν υπάρχει περίπτωση να έστειλαν κάρτα που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί; Εκεί πως βρίσκεις το δίκιο σου μετά;

Δημοσ.

Σκέφτομαι και Ινδία να τιμήσω μιας και είναι ακόμη φθηνότερα. Βρίσκω κάτι δωροκάρτες σε νόμισμα $ & £ αλλά τις αγοράζεις με ρουπίες. Αν έχω καταλάβει σωστά, Θεωρώ ότι δεν θα μπορώ να τις χρησιμοποιήσω σε ινδικό λογαριασμό, παρά μόνο στους λογαριασμούς που έχουν τα συγκεκριμένα νομίσματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα μεχρι 25 Νοέμβρη περασμενες gift card..ξαφνικα σημερα μετα απο χρονια

《 Η συνδρομή σας έχει ήδη ακυρωθεί.》

Ουτε email ουτε να πει αν θα κανουν refund τις gift card

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kage είπε

Ειχα μεχρι 25 Νοέμβρη περασμενες gift card..ξαφνικα σημερα μετα απο χρονια

《 Η συνδρομή σας έχει ήδη ακυρωθεί.》

Ουτε email ουτε να πει αν θα κανουν refund τις gift card

Για αυτο το λογο παμε μηνα μηνα

Δημοσ.
Στις 6/9/2025 στις 10:53 ΜΜ, Sebu είπε

...

Το θεμα ειναι οτι με τον τροπο αυτο δεν εχουμε προσβαση στο λογαριασμο αρα δεν μπορουμε να μεταφερουμε το προφιλ και το ιστορικο σε νεο λογαριασμο νεας χωρας σωστα?

Μετα το reset αν δεν βαλεις τροπο πληρωμης δεν σε αφηνει να μπεις στο προφιλ να το μεταφερεις σε αλλο account ή πρεπει να γινει μονο απο τηλεοραση αυτο, γιατι δοκιμαζω απο το πισι τη διαχειριση και το προφιλ ειναι για συγγενικο προσωπο.

Χρησιμοποιησε το addon Netflix Watch List Manager στον chrome.

Μπορεις να κανεις export την λιστα σου ακομα και αν εχει γινει reset ο λογαριασμος και σου ζηταει να βαλεις τροπο πληρωμης.

Απλα γραψε στο url να πας στο account page, κανεις export τη λιστα σου και μετα import στον καινουριο λογαριασμο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, motoboots said:

Βasic: $3.99 / month

Standard: $5.99 / month

Premium: $7.99 / month

δηλαδη πόσο  δυσκολο είναι ο άλλος να κάτσει να ψάξει πόσο είναι οι τιμές στη Παραγουάη; Είπαμε ρε παιδιά μασημενη τροφή θελετε.Και @@ το νημα

Αλλά φταίς και εσύ mot πουν απαντάς 

Σόρρυ για το οφφ τοπικ αλλά δεν μπορώ να βλέπω ερωτήσεις "πόσο έχει στην Παραγουάη" λες η πληροφορία ειναι πολύ δύσκολο να την βρεις

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mpregos είπε

δηλαδη πόσο  δυσκολο είναι ο άλλος να κάτσει να ψάξει πόσο είναι οι τιμές στη Παραγουάη; Είπαμε ρε παιδιά μασημενη τροφή θελετε.Και @@ το νημα

Αλλά φταίς και εσύ mot πουν απαντάς 

Σόρρυ για το οφφ τοπικ αλλά δεν μπορώ να βλέπω ερωτήσεις "πόσο έχει στην Παραγουάη" λες η πληροφορία ειναι πολύ δύσκολο να την βρεις

Αν το vpn σου δεν εχει χωρα Παραγουγαης και πρεπει να βρεις τετοιο για να βρεις την τιμη, εχει ενα εξτρα στεπ δυσκολιας. Το google search δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου απαντησει σωστα.

Εε και αν καποιος το εχει χρησιμοποιησει, σιγα τον κοπο να απαντησει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, runner69 είπε

Αν το vpn σου δεν εχει χωρα Παραγουγαης και πρεπει να βρεις τετοιο για να βρεις την τιμη, εχει ενα εξτρα στεπ δυσκολιας. Το google search δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου απαντησει σωστα.

Εε και αν καποιος το εχει χρησιμοποιησει, σιγα τον κοπο να απαντησει.

Ρε μαν μου τί λες; https://help.netflix.com/en/node/24926 Το πρώτο αποτέλεσμα που σου βγάζει ο γούγλης. No vpn needed. Γι' αυτό τα πήρε το παλικάρι.

43 λεπτά πριν, runner69 είπε

Χρησιμοποιησε το addon Netflix Watch List Manager στον chrome.

Μπορεις να κανεις export την λιστα σου ακομα και αν εχει γινει reset ο λογαριασμος και σου ζηταει να βαλεις τροπο πληρωμης.

Απλα γραψε στο url να πας στο account page, κανεις export τη λιστα σου και μετα import στον καινουριο λογαριασμο.

Αδερφέ μπαίνω στο https://www.netflix.com/account/ αλλά μετά δεν μπορώ να κάνω και πάλι export τη λίστα γιατί με πετάει για πληρωμή. Εκτός άμα αναφέρεσαι στο viewing activity που και πάλι δε βολεύει γιατί δε με αφήνει να αλλάξω προφίλ εκτός από το βασικό.

Επεξ/σία από pakitis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pakitis είπε

Ρε μαν μου τί λες; https://help.netflix.com/en/node/24926 Το πρώτο αποτέλεσμα που σου βγάζει ο γούγλης. No vpn needed. Γι' αυτό τα πήρε το παλικάρι.

Δεν ηξερα τη σελιδα ρε μαν. Και δεν μου την εβγαλε ο γουγλης στα πρωτα αποτελεσματα.

image.png.c19790b991cb5da0674f93837340217b.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, runner69 είπε

Δεν ηξερα τη σελιδα ρε μαν. Και δεν μου την εβγαλε ο γουγλης στα πρωτα αποτελεσματα.

image.png.c19790b991cb5da0674f93837340217b.png

image.png.4fbc64d09ec30d2ab2aa32fc2669b58c.pngΈκανες λάθος αναζήτηση. Τέσπα, προχωράμε!

Δοκίμασα με nordvpn Βολιβία και Παραγουάη αλλά δεν μπαίνει καν στο νέτφλιξ. Κατέβασα και το hola και δεν έχει καν τις χώρες. Τέσπα, έχει περάσει η ώρα για μένα, θα δοκιμάσω άλλη στιγμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...