Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ανακάλυψα χθες ότι με πέταξε απο το Τούρκικο.

Μετακόμισα τον ίδη υπάρχον λογαριασμό (αν και δεν είναι ότι καλύτερο απο ότι λέτε) στην Αλβανία.

Το έκανα με το Hola γιατι με NordVPN δεν δούλεψε και σαν πληρωμή μου δέχτικε κανονικά την κάρτα απο Revolut.

Κια βλέπουμε πόσο θα κρατήσει.

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kormos είπε

Τα πιστεύεις αυτά; 🙄

...είναι τα ψιλά γράμματα που όλοι προσπερνούν

Το extension την εμφανίζει μόνο, εναλλακτικά για desktop app δες το NordVPN (συνδρομητικό)

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέω …δεν αρνούμαι ότι κάναμε παράβαση ορών χρήσης κλπ ή ότι καλά κάναν και πήραν ότι υπόλοιπο είχε…αυτό που λέω είναι ότι θα πρέπει να στείλουν ενημέρωση και να σου πουν φιλαράκι μου σε πιάσαμε να παραβιάζεις τους ορούς χρήσης για αυτό και για αυτό το λόγο … τι έχεις να πεις…….πάρε το μπουλο , και όχι αυτό που έγινε που όλοι ξέρουμε το γιατί αλλά δεν μας ενημέρωσαν….

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kanelos77 είπε

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέω …δεν αρνούμαι ότι κάναμε παράβαση ορών χρήσης κλπ ή ότι καλά κάναν και πήραν ότι υπόλοιπο είχε…αυτό που λέω είναι ότι θα πρέπει να στείλουν ενημέρωση και να σου πουν φιλαράκι μου σε πιάσαμε να παραβιάζεις τους ορούς χρήσης για αυτό και για αυτό το λόγο … τι έχεις να πεις…….πάρε το μπουλο , και όχι αυτό που έγινε που όλοι ξέρουμε το γιατί αλλά δεν μας ενημέρωσαν….

Μάλιστα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kanelos77 είπε

Να ξέρεις αυτό δεν γίνεται σε καμία σοβαρή πλατφόρμα. Σχεδόν όλοι γράφουν ότι οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο (χωρίς να χρειαστεί να εξηγήσουν γιατί) μπορούν να τερματίσουν την συνεργασία μαζί σου μονομερώς. 

Ειδικά όταν μιλάμε για Term of use abuse, δεν υπάρχει περίπτωση να σου εξηγήσουν τίποτα. Δεν αναφέρω αν είναι λάθος ή σωστό, αναφέρω ότι έτσι λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Επεξ/σία από Billator
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kanelos77 είπε

… τι έχεις να πεις……

Mα σαν τι να εχεις να πεις? Αφου επιασαν παραβιαση των ToS, σαν τι να πει ο χρηστης? "Οχι δεν τα παραβιασα"? Αφου τα παραβιασε, και η ενημερωση ειναι οτι ο λογαριασμος δεν ειναι πλεον ενεργος.

Αν ερχοταν mail notification με do not respond to this mail και ελεγαν "Σας πιασαμε για abuse, μην προσπαθησετε να συνδεθειτε, ο λογαριασμος σας παπαλα", τι θα αλλαζε?

Οντως προσπαθω να καταλαβω, μηπως ειναι κατι που μου διαφευγει.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Αν ερχοταν mail notification με do not respond to this mail και ελεγαν "Σας πιασαμε για abuse, μην προσπαθησετε να συνδεθειτε, ο λογαριασμος σας παπαλα", τι θα αλλαζε?

Οντως προσπαθω να καταλαβω, μηπως ειναι κατι που μου διαφευγει.

Τϊποτε δε θα άλλαζε...

Χάσανε κάποια χρήματα και κάπου πρέπει να ξεσπάσουν, αυτό είναι όλο.

Θα έπρεπε απλά να σκεφτούν τι χρήματα εξοικονομούσαν όλο αυτόν τον καιρό + οτι κάθε τέτοια κίνηση ενέχει ρίσκο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Τϊποτε δε θα άλλαζε...

Χάσανε κάποια χρήματα και κάπου πρέπει να ξεσπάσουν, αυτό είναι όλο.

Θα έπρεπε απλά να σκεφτούν τι χρήματα εξοικονομούσαν όλο αυτόν τον καιρό + οτι κάθε τέτοια κίνηση ενέχει ρίσκο...

...το τί έχουν κερδίσει όμως έως τώρα γιατί να πρέπει να το προσπερνάνε;

Δημοσ.
Στις 12/9/2025 στις 9:28 ΠΜ, taskon είπε

Ως extension στο edge βάζουμε το hola. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε το hola vpn. Και εγώ έτσι την πάτησα στην αρχή αλλά ξαναείδα προσεκτικά τις οδηγίες και κατάλαβα. 

Είμαι λίγο άσχετος, θα ξαναπροσπαθήσω.

Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα τη διαδικασία με το Hola κλπ, έβαλα τη giftvard από Amazon, όμως θέλει υποχρεωτικά και στοιχεία κάρτας πληρωμής και μάλιστα με επιβεβαίωση σε κινητό Παραγουάης.

Μάλλον έχασα και την giftcard δηλαδή..

Εκτός αν βρω κινητό Παραγουάης 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, expert23 said:

Λοιπόν, έκανα τη διαδικασία με το Hola κλπ, έβαλα τη giftvard από Amazon, όμως θέλει υποχρεωτικά και στοιχεία κάρτας πληρωμής και μάλιστα με επιβεβαίωση σε κινητό Παραγουάης.

Μάλλον έχασα και την giftcard δηλαδή..

Εκτός αν βρω κινητό Παραγουάης 😜

Αν πας κατευθείαν στο www.netflix.com/py-en/redeem σου βγάζει το ίδιο;

εναλλακτικά νοικιάζεις νούμερο για sms 

Επεξ/σία από taskon
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εμενα μου το κλειδωσαν

και εχω 3 gift card για netflix toyrkias

2 x100tl

kai mia 300tl

αν θελει καποιος να τις αγορασει ας μου πει.

Επεξ/σία από tyf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πληρώσει κάποιος Netflix gift card από Amazon.com με virtual payzy? Μήπως απαιτεί ΜΟΝΟ φυσική κάρτα payzy?

Δοκίμασα να βάλω την payzy στο Amazon.com και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

IMG_20250914_133526.jpg.f9d5635399475de90934355befff4969.jpg

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, expert23 said:

Από πού νοικιάζω;;

Ψάξε στα sms-activate.io, 5sim.net . Αυτά τα 2 ξέρω. Για να μην χάσεις τα λεφτά σου ίσως να δοκιμάσεις και σε αλλες χώρες που δέχονται $ να φτιάξεις λογαριασμό. Πιθανόν να βρες πιο ακριβά αλλά ισως εκεί να μην θέλουν κινητό. 

Επεξ/σία από taskon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...