Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vladimirosp είπε

Η θα τα τραβάει αυτόματα

Αυτόματα κάθε μήνα. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εκτός από το να έχει υπόλοιπο η κάρτα που έβαλες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Εγώ είχα εδώ και 2 μήνες αλβανικό Netflix και είχα φορτώσει μια κάρτα 50€ από κότσο. Μου ήρθε και μένα το μήνυμα membership cancelled. Τα υπόλοιπα χρήματα της δωροκαρτας τα έχασα; Προσπαθώ να γυρίσω σε Ελλάδα για να τα τελειώσω αλλά δεν με αφήνει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Καλησπέρα σας. Εγώ είχα εδώ και 2 μήνες αλβανικό Netflix και είχα φορτώσει μια κάρτα 50€ από κότσο. Μου ήρθε και μένα το μήνυμα membership cancelled. Τα υπόλοιπα χρήματα της δωροκαρτας τα έχασα; Προσπαθώ να γυρίσω σε Ελλάδα για να τα τελειώσω αλλά δεν με αφήνει 

Τα έχασες. Ποτέ μη βάζεις παραπανω απο 1-2 μήνες στον λογαριασμό. 

Δημοσ.
3 hours ago, June said:

Κι εδώ Βοσνία κανονικά.

Τρέχω AdGuard DNS στην τηλεόραση και είναι εντυπωσιακό το πόσα requests μπλοκάρει κάθε 24ωρο προς το Netflix:

image.png.9f1b8575b057401d4de48c2681fe1794.png

Πως βαζω το nextdns στην τηλεοραση; Μου εχει primary dns το κλασσικο 192.168.1.1 και secondary none.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Πως βαζω το nextdns στην τηλεοραση; Μου εχει primary dns το κλασσικο 192.168.1.1 και secondary none.

Στις ρυθμίσεις του δικτύου στην τηλεόραση, βάζεις αντί για το 192.168.1.1, τον DNS του nextdns

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, June said:

Στις ρυθμίσεις του δικτύου στην τηλεόραση, βάζεις αντί για το 192.168.1.1, τον DNS του nextdns

Το εφτιαξα μεσα απο το ρουτερ, κομπλε. Υπαρχει περιπτωση το nextdns να με σωσει απο το μπλοκαρισμα;

Btw ολα αυτα που ακυρωνουν τα membership πως το καταλαβαινουν; Μηπως θελει να μπαινουμε netflix μονο μεσω VPN πλεον;; Ή φταιει και ο διαμοιρασμος; Πχ εγω το μοιραζομαι με ακομα ενα ατομο. Βεβαια δεν μας εχουν μπλοκαρει ακομα.

Με ελλαδα το φουλ πακετο, αν θελουμε να προσθεσουμε και αλλα ατομα και να ειμαστε νομιμοι, ποσο θα βγαινει το μηνα στον καθενα;; Αν και δε βλεπω επιλογη για προσθηκη επιπλεον μελους..

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.

Καλησπερα απο εξωτικη Βολιβια!

Ο λογαριασμος μου δουλευει κανονικα και εχω αλλες 15 μερες, αλλα στο help για gift cards μου βγαζει το ιδιο μηνυμα με του Σωτηρη..

Λετε να μη βαλω αλλη δωροκαρτα;

Αν εχει αγορασει καποιος δωροκαρτα σε USD και δεν μπορεσε να την περασει λογω των κλειδωματων, αν θελει ας μου στειλει ενα μηνυμα και αν περναει την αγοραζω 😁

Screenshot_20251004-181315.png

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Btw ολα αυτα που ακυρωνουν τα membership πως το καταλαβαινουν

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το βρουν.Κατεβάζουν τα αρχεία των logs και βλέπουν ότι η αρχική ip που 'εγινε log in και εγγραφή είναι διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιείται στη συνέχεια για streaming. Και όταν εκατοντάδες η και χιλιάδες χρησιμοποίησαν το ίδιο Vpn και άρα την ίδια ip για να γραφτούν και μετά εμφανίζονται σε άλλη χώρα κλείνουν τα accounts για ύποπτη δραστηριότητα. Πόσο μάλλον όταν δουν ότι έγιναν μαζικές πληρωμές  η εξαργυρώσεις καρτών τις ίδιες μέρες πάλι από την ίδια ip...Δουλειά με μερικά φίλτρα σε ένα excel είναι. Το θέμα έιναι ότι μέχρι τώρα έκαναν τα στραβά ματια...

25 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Καλησπερα απο εξωτικη Βολιβια!

Ο λογαριασμος μου δουλευει κανονικα και εχω αλλες 15 μερες, αλλα στο help για gift cards μου βγαζει το ιδιο μηνυμα με του Σωτηρη..

Λετε να μη βαλω αλλη δωροκαρτα;

Αν εχει αγορασει καποιος δωροκαρτα σε USD και δεν μπορεσε να την περασει λογω των κλειδωματων, αν θελει ας μου στειλει ενα μηνυμα και αν περναει την αγοραζω 😁

Screenshot_20251004-181315.png

Αν σε βοηθάει πριν 5-6 μέρες έβαλα στο δικό μου account που έχω φτιάξει σε κάποιο νησί της Καραιβικής 15αρα κάρτα χωρίς πρόβλημα και σήμερα τράβηξε χρήματα από αυτή.Αν το άλλαξαν χτες προχτες δεν ξέρω.Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις να προσθέσεις μια Revolut σαν τρόπο πληρωμής και όταν φορτώσεις δωροκάρτες να την αφαιρέσεις. Αλλα δεν ξέρω....Επικίνδυνα κόλπα αυτά πλέον.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Στην Ελλαδα τι ακριβως ισχυει με τον διαμοιρασμο;; 15 ευρω δια του 3 ή 4 δεν ειναι ασχημα. Γινεται να σε μπλοκαρουν;

Δεν μπορείς έτσι απλά να μοιράζεσαι με αλλους όπως γινόταν παλιά. Γίνεται αλλα με άλλους τρόπους. 

Δημοσ.
1 hour ago, goregr said:

Δεν μπορείς έτσι απλά να μοιράζεσαι με αλλους όπως γινόταν παλιά. Γίνεται αλλα με άλλους τρόπους. 

Νομιζω δε σε μπλοκαρουν απλα ζηταει mail επιβεβαιωσης αν καποιος μπαινει απο τηλεοραση;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Νομιζω δε σε μπλοκαρουν απλα ζηταει mail επιβεβαιωσης αν καποιος μπαινει απο τηλεοραση;

Δεν μπλοκαρουν τον λογαριασμό. Απλά δεν θα μπορείς να μοιραστείς. Θα πετάει μηνυμα στους άλλους ότι δεν ανήκουν στο "σπίτι netflix". 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dialteo είπε

Εγώ πάλι συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι από την υπερπροσπάθεια κάποιων να θέλουν να έχουν Netflix

Καλό αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...