Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, goregr said:

Δεν μπλοκαρουν τον λογαριασμό. Απλά δεν θα μπορείς να μοιραστείς. Θα πετάει μηνυμα στους άλλους ότι δεν ανήκουν στο "σπίτι netflix". 

Και πως θα το καταλαβαινει αυτο δλδ;; Θα με μπλοκαρει και οταν θα μπαινω απο τον υπολογιστη στην δουλεια που βρισκεται σε αλλη περιοχη; Ή απο το κινητο/ταμπλετ οταν θα ειμαι εκτος Αθηνας;

Λιγο ασχετο με τα netflix εξωτερικου αλλα το παρακατω τι φαση; Δλδ δεν εχει καθολου εκπτωση αν συνδιασεις νετφλιξ με καποιο πακετο ιντερνετ;; 

image.png.3c13fd3481a5b996d5ef95e7ec906cba.png

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και πως θα το καταλαβαινει αυτο δλδ;; Θα με μπλοκαρει και οταν θα μπαινω απο τον υπολογιστη στην δουλεια που βρισκεται σε αλλη περιοχη; Ή απο το κινητο/ταμπλετ οταν θα ειμαι εκτος Αθηνας;

IP

Δημοσ.
3 ώρες πριν, goregr είπε

Δεν μπορείς έτσι απλά να μοιράζεσαι με αλλους όπως γινόταν παλιά. Γίνεται αλλα με άλλους τρόπους. 

Ποιους τρόπους;

Δημοσ.

12 hours ago, katchris said:

Εγώ το έκανα χθες βράδυ μέσω setanta fan pack. Ενεργοποίησα συνδρομή μέσω Nord Vpn με μια προσφορά για 3 ημέρες δωρεάν μπήκα μέσω Ουκρανίας και έκανα κανονικά τη διαδικασία έβαλα και revolut για πληρωμή και όλα καλά. Σημείωση ότι για να συνδέσεις και το Netflix θέλει να είσαι συνδεδεμένος στο VPN Ουκρανίας για να προχωρήσει και μόνο σε νέα εγγραφή επίσης. Δοκίμασα να το περάσω στο υπάρχων account που είχα και έβγαζε σφάλμα. Παίζει κανονικά πάντως χωρίς VPN εύχομαι να κρατήσει και να μην το κλειδώσουν.

Είχα κάνει πριν μέσω Παραγουάης με τον οδηγό του Σωτήρη.

Spoiler

Screenshot_2025-10-05-03-08-00-18_9022d6795e7dc7d3b77889eb1e66148a.jpg.ad05300a0023b5eedde6bbae87158690.jpg

Screenshot_2025-10-05-03-07-48-39_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg.bd2083aa35866f053cbc0d53bbf10f04.jpg

Πατάω πάνω στο try for €0.00 αλλά μετα πατώντας στο subscribe πάει να με χρεώσει €99.99/year.. και στέλνει notification στο revolut app για έγκριση

πως ακριβώς το έκανες χωρίς να χρεωθείς; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Λιγο ασχετο με τα netflix εξωτερικου αλλα το παρακατω τι φαση; Δλδ δεν εχει καθολου εκπτωση αν συνδιασεις νετφλιξ με καποιο πακετο ιντερνετ;; 

Ναι δεν θα σε αφήνει να δεις σε υπολογιστή που βρίσκεται εκτός του "σπιτιού νετφλιξ" αλλά ούτε σε κινητο. Εκτός και εάν για παράδειγμα συνδέεις το κινητό μια στο τόσο στο δίκτυο "σπίτι νετφλιξ". Στην αρχή πετάει μηνυμα "Ταξιδεύετε;"  για να βάλεις κωδικό. Δεν κρατάει για πολλές μέρες όμως και μετά πλέον δεν σε αφήνει να συνδεθείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, akis_supernatural είπε

Τελικά με το Netflix game πως γίνεται; Και ποιο το κόστος;

Κανεις login με το ινδικό Apple ID στο iPad/iphone κατεβάζεις το παιχνίδι πχ pepa που αναφέρθηκε πριν και όταν το ανοίξεις θα σου ζητήσει να ενεργοποιήσεις συνδρομή. Το κάνεις αφού έχεις βάλει χρήματα στο Apple ID με gift cards από το ινδικό Amazon. Σε πάει αυτόματα στη standard (1080p) συνδρομή με αυτό το τρόπο.

499 ρουπίες περίπου 4.80€

Επεξ/σία από leo066
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Σαν "σπίτι" ορίζει κάποια ηλεκτρονική συσκευή "σταθερή" πχ τηλεόραση, προτζέκτορα, tv box κτλ. Αν εσύ έχεις και κινητό, laptop, tablet και είσαι συνδεδεμένος στο "σπίτι" σου είσαι κομπλέ.

Αν έχεις κάποιον από το σπίτι σου (π.χ. αδερφός) που σπουδάζει και πάρει το laptop και πάει στη Ζιμπάμπουε, θα συνδεθεί εκεί σε κάποιο wifi μετά από λίγο καιρό και θα του ζητήσει από τον admin της υπηρεσίας ένα κωδικό για επιβεβαίωση.

ΔΕΝ θα επηρεαστεί τίποτα στο "σπίτι" γενικά. Αν όμως ο αδερφός πάει και το συνδέσει σε ένα tv box στην Ζιμπάμπουε (και εκεί επάνω συνδέσει το λάπτοπ του, κινητό κτλ), θα του ζητήσει του admin της υπηρεσίας να "Ενημερώσει το σπίτι του" για το tv box.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πετάξει εκτός το αρχικό "σπίτι" και να γίνει "σπίτι" αυτή η συσκευή της Ζιμπάμπουε. Άρα όλες οι συσκευές του καινούργιου "σπιτιού" θα παίζουν κανονικά και οι φορητές του παλιού "σπιτιού" να χρειάζονται επιβεβαίωση με κωδικό από τον admin της υπηρεσίας αρχικά και μετά όσο είναι ενεργό το "σπίτι" στην Ζιμπάμπουε, ανά 10 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλά. Αναφέρομαι στις συσκευές που είναι "εκτός σπιτιού" που έχει επιβεβαιώσει ο admin.

Όπως καταλαβαίνεις, (αν μπορείς έτσι όπως το περιέγραψα), το μόνο σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάζεται βρίσκεται στα "σπίτια" - σταθερές συσκευές (τηλεόραση, tv box, πρατζέκτορας κ.ο.κ).

Να σημειωθεί η παρατήρηση πως πιθανά να ΜΗΝ επηρεάζονται τα παιδικά προφίλ της υπηρεσίας. Δηλαδή, είτε "σπίτι" στην Ζιμπάμπουε, είτε "σπίτι" αρχικό, όποιο και αν ήταν ενεργό, το παιδικό προφίλ έπαιζε χωρίς επιβεβαίωση και απροβλημάτιστα. 

Όσο έχει να κάνει με το πακέτο της Cosmote φαντάζομαι έχει άλλες εκπτώσεις σε συνδιαστικά πακέτα αν πάρεις CosmoteTV μαζί με την υπηρεσία του Netflix.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, prefuse είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2025-10-05-03-08-00-18_9022d6795e7dc7d3b77889eb1e66148a.jpg.ad05300a0023b5eedde6bbae87158690.jpg

Screenshot_2025-10-05-03-07-48-39_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg.bd2083aa35866f053cbc0d53bbf10f04.jpg

Πατάω πάνω στο try for €0.00 αλλά μετα πατώντας στο subscribe πάει να με χρεώσει €99.99/year.. και στέλνει notification στο revolut app για έγκριση

πως ακριβώς το έκανες χωρίς να χρεωθείς; 

Δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα όταν το έκανα. Φαντάζομαι δεν θα πρέπει να έχεις πάρει κάποια παλαιότερη προσφορά. δοκίμασε και με άλλο gmail μήπως σε αφήσει.

Δημοσ.
1 hour ago, leo066 said:

Κανεις login με το ινδικό Apple ID στο iPad/iphone κατεβάζεις το παιχνίδι πχ pepa που αναφέρθηκε πριν και όταν το ανοίξεις θα σου ζητήσει να ενεργοποιήσεις συνδρομή. Το κάνεις αφού έχεις βάλει χρήματα στο Apple ID με gift cards από το ινδικό Amazon. Σε πάει αυτόματα στη standard (1080p) συνδρομή με αυτό το τρόπο.

499 ρουπίες περίπου 4.80€

Το παιχνίδι που κολλάει δεν έχω καταλάβει. Τι συνδρομή σου ζητάει να ενεργοποιήσεις? Το apple arcade? Αυτό γίνεται για να ενεργοποιηθεί το apple billing στο ινδικό λογαριασμό και μετά μπορείς να πληρώνεις και netflix? 

Όπως καταλαβαίνετε πηγε ακλαυτη η Παραγουάη και στο δικό μου και αυτη θα είναι η τελευταία προσπάθεια. Αλλιώς κάνα μήνα ελληνική συνδρομή τα Χριστούγεννα για τα παιδιά. Εγώ μπορώ να ζήσω και χωρίς Netflix. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BillT είπε

Το παιχνίδι που κολλάει δεν έχω καταλάβει. Τι συνδρομή σου ζητάει να ενεργοποιήσεις? Το apple arcade? Αυτό γίνεται για να ενεργοποιηθεί το apple billing στο ινδικό λογαριασμό και μετά μπορείς να πληρώνεις και netflix? 

Όπως καταλαβαίνετε πηγε ακλαυτη η Παραγουάη και στο δικό μου και αυτη θα είναι η τελευταία προσπάθεια. Αλλιώς κάνα μήνα ελληνική συνδρομή τα Χριστούγεννα για τα παιδιά. Εγώ μπορώ να ζήσω και χωρίς Netflix. 

Το παιχνίδι είναι του Netflix και για να το παίξεις χρειάζεται συνδρομή Netflix. Γίνεται με αυτό τον τρόπο επειδή μέσω του παιχνιδιού μπορείς να ξεκινήσεις συνδρομή με χρέωση στο λογαριασμό apple κάτι που δε γίνεται κατευθείαν με το Netflix.

Δημοσ.
23 minutes ago, leo066 said:

Το παιχνίδι είναι του Netflix και για να το παίξεις χρειάζεται συνδρομή Netflix. Γίνεται με αυτό τον τρόπο επειδή μέσω του παιχνιδιού μπορείς να ξεκινήσεις συνδρομή με χρέωση στο λογαριασμό apple κάτι που δε γίνεται κατευθείαν με το Netflix.

Oκ ευχαριστώ. Θα δω τώρα πως θα το δοκιμάσω. Έχω ipad και mac. Να φτιάξω ένα vm στο mac καλύτερα για μην μπερδευτει με το κανονικό apple account μου? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, goregr είπε

Ναι δεν θα σε αφήνει να δεις σε υπολογιστή που βρίσκεται εκτός του "σπιτιού νετφλιξ" αλλά ούτε σε κινητο. Εκτός και εάν για παράδειγμα συνδέεις το κινητό μια στο τόσο στο δίκτυο "σπίτι νετφλιξ". Στην αρχή πετάει μηνυμα "Ταξιδεύετε;"  για να βάλεις κωδικό. Δεν κρατάει για πολλές μέρες όμως και μετά πλέον δεν σε αφήνει να συνδεθείς. 

Δεν ξερω πως ειναι στον Ελληνικο λογαριασμο αλλα σε ξενο που βλεπουμε 4 tv απλως καθε 14 μερες θελει επιβεβαιωση και παιζει μια χαρα μετα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BillT είπε

Oκ ευχαριστώ. Θα δω τώρα πως θα το δοκιμάσω. Έχω ipad και mac. Να φτιάξω ένα vm στο mac καλύτερα για μην μπερδευτει με το κανονικό apple account μου? 

Το παιχνίδι είναι τι iPhone/ipad, όχι για Mac. Αν δεν έχεις ινδικό φτιάχνεις ένα, μετά logout από τον κανονικό σου στο iPad και login με το ινδικό. Κανείς τη διαδικασία και μετά ξανά στον κανονικό σου λογαριασμό.

Δημοσ.
1 hour ago, katchris said:

Δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα όταν το έκανα. Φαντάζομαι δεν θα πρέπει να έχεις πάρει κάποια παλαιότερη προσφορά. δοκίμασε και με άλλο gmail μήπως σε αφήσει.

Δοκίμασα με το κινητό της μητέρας μου και το δέχτηκε. Όλα καλά μέχρι τώρα. Αν μου βγάλει κανένα περίεργο μήνυμα ή αν βγάλει σε εσένα ή κάποιον άλλον που έκανε την μέθοδο αυτή, ας ενημερώσει εδώ. 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, leo066 said:

Το παιχνίδι είναι τι iPhone/ipad, όχι για Mac. Αν δεν έχεις ινδικό φτιάχνεις ένα, μετά logout από τον κανονικό σου στο iPad και login με το ινδικό. Κανείς τη διαδικασία και μετά ξανά στον κανονικό σου λογαριασμό.

Σωστά ξέχασα ότι τα παιχνίδια netflix είναι mobile only

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...