Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BillT είπε

Oκ ευχαριστώ. Θα δω τώρα πως θα το δοκιμάσω. Έχω ipad και mac. Να φτιάξω ένα vm στο mac καλύτερα για μην μπερδευτει με το κανονικό apple account μου? 

Δεν παθαίνει κάτι βρε, από το iPad δοκίμασέ το ή από iPhone αν έχεις....

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, leo066 said:

Κανεις login με το ινδικό Apple ID στο iPad/iphone κατεβάζεις το παιχνίδι πχ pepa που αναφέρθηκε πριν και όταν το ανοίξεις θα σου ζητήσει να ενεργοποιήσεις συνδρομή. Το κάνεις αφού έχεις βάλει χρήματα στο Apple ID με gift cards από το ινδικό Amazon. Σε πάει αυτόματα στη standard (1080p) συνδρομή με αυτό το τρόπο.

499 ρουπίες περίπου 4.80€

Πολύς κόσμος νομίζω δεν έχει φτιάξει ινδικό apple id και θα ήθελε να μάθει και τη διαδικασία. Υπήρχε ένα βίντεο του Σώτου πριν κανα χρόνο περίπου που περιελάμβανε οδηγίες για τη δημιουργία ινδικού apple id. Εάν έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία δεν γνωρίζω. Για τους έχοντες ινδικό id είναι 1’ υπόθεση. Ευχαριστούμε που μας ανοίξατε τα μάτια, ξανά. 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, kormos said:

Δεν παθαίνει κάτι βρε, από το iPad δοκίμασέ το ή από iPhone αν έχεις....

Χεχε, δεν ξέρω πάντα κρατάω μια πισινή με τα πολύ σοβαρά accounts όπως Google και Apple. 

Το πρόβλημα είναι ότι στο ipad δεν με αφήνει να φτιάξω άλλο λογαριασμό γιατί έχει λέει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για δημιουργία νέου λογαριασμού. Απο μένα σίγουρα όχι, άρα θα είναι από τον προηγούμενο κάτοχο. Τεσπα θα βρω τρόπο να φτιάξω ινδικό. Ίσως από windows με apple TV ή Apple music 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, taskon είπε

Πολύς κόσμος νομίζω δεν έχει φτιάξει ινδικό apple id και θα ήθελε να μάθει και τη διαδικασία. Υπήρχε ένα βίντεο του Σώτου πριν κανα χρόνο περίπου που περιελάμβανε οδηγίες για τη δημιουργία ινδικού apple id. Εάν έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία δεν γνωρίζω. Για τους έχοντες ινδικό id είναι 1’ υπόθεση. Ευχαριστούμε που μας ανοίξατε τα μάτια, ξανά. 

2 ώρες πριν, leo066 είπε

Ξεκινάς να φτιάχνεις νέο και στη χώρα επιλέγεις Ινδία, δεν είναι κάτι δύσκολο 

Σωστά...

1 λεπτό πριν, BillT είπε

Χεχε, δεν ξέρω πάντα κρατάω μια πισινή με τα πολύ σοβαρά accounts όπως Google και Apple. 

Το πρόβλημα είναι ότι στο ipad δεν με αφήνει να φτιάξω άλλο λογαριασμό γιατί έχει λέει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για δημιουργία νέου λογαριασμού. Απο μένα σίγουρα όχι, άρα θα είναι από τον προηγούμενο κάτοχο. Τεσπα θα βρω τρόπο να φτιάξω ινδικό. Ίσως από windows με apple TV ή Apple music 

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BillT είπε

Πήγαινε από το site, δεν χρειάζεται συσκευή Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, akis_supernatural said:

Τι τιμές έχει η Ινδία; Και gift cards από που αγοράζουμε;

Οι τιμές είναι σαν Παραγουάης και αγοράζεις από ινδικό amazon iTunes card.  

Επεξ/σία από taskon
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos7 είπε

Στο τηλέφωνο που ζητάει τι βαζουμε; ελληνικό αριθμό δικο μας; 

4κ το ξεχνάμε στην Ινδια;

Ναι, τον ελληνικό.

2 ώρες πριν, akis_supernatural είπε

Τι τιμές έχει η Ινδία; Και gift cards από που αγοράζουμε;

Αναφέρθηκε πριν, 4.8€ περίπου το standard. Δεν έχει άλλο με αυτό τον τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...