pakitis Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Παιδιά; Πήγα να φτιάξω τουρκικό νέτφλιξ αλλά και με τις 6 διαφορετικές τουρκικές ip που δοκίμασα δε με αφήνει καν να κάνω εγγραφή και μου πετάει κατευθείαν σφάλμα Sorry, something went wrong. Please try again later. Τί φάση;
GREG10ARIS Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, pakitis είπε Παιδιά; Πήγα να φτιάξω τουρκικό νέτφλιξ αλλά και με τις 6 διαφορετικές τουρκικές ip που δοκίμασα δε με αφήνει καν να κάνω εγγραφή και μου πετάει κατευθείαν σφάλμα Sorry, something went wrong. Please try again later. Τί φάση; το vpn ειναι, προσπαθησε με αλλα μεχρι να μπει, δεν εχει κατι αλλο
pakitis Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 9 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε το vpn ειναι, προσπαθησε με αλλα μεχρι να μπει, δεν εχει κατι αλλο Ισχύει. Δοκίμασα πόσα διαφορετικά και τίποτα. Βλέπω δίνουν gift cards και Κολομβίας και Βραζιλίας. Σκέφτομαι μήπως ανοίξω από εκεί καθώς δοκίμασα και τα δύο και περνάνε. Αλλά αισθάνομαι πιο ασφαλής με Τουρκία που έχω πόσους λογαριασμούς επί χρόνια και δουλεύουν ρολόι.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 28/4/2025 στις 1:38 ΠΜ, runner69 είπε Your device isn’t part of the Netflix Household for this account Την φαγαμε εμεις και πλεον μας εκοψε τον διαμοιρασμο. Τουρικο account Και αν πατησεις το watch temporarily θα στειλει εναν κωδικο αλλα θα εχει ισχυ μεχρι να συνδεθει ο κανονικος χρηστης. στο chrome βαζεις αυτο και βλεπεις κανονικα https://chromewebstore.google.com/detail/nikflix/knjoabokknkpkhbbdclmnjcoeedmgema?hl=en-GB&authuser=0&pli=1 Σε android tv δεν εχω βρει κατι 4
runner69 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, adi32 είπε στο chrome βαζεις αυτο και βλεπεις κανονικα https://chromewebstore.google.com/detail/nikflix/knjoabokknkpkhbbdclmnjcoeedmgema?hl=en-GB&authuser=0&pli=1 Σε android tv δεν εχω βρει κατι Ωραιος!!! Thanks, επαιξε! 1
vaggos88 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 32 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Νέα αύξηση το τούρκικο.. Ποσο πηγε? το 1080p που εχω ακομα ιδια τιμη το βλεπω. 229TL 1
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Νέα αύξηση το τούρκικο.. Ναι εφτιαξα ενα τουρκικο ακκ σε εναν φιλο σμρ και ειδα οτι εχει το 4κ πλεον 380tl. Με παρεξενεψε επειδη σμρ εβαλα 900 λιρες στο δικο μου κ στο μεχρι ποτε θα κρατησει η συνδρομη, μου δειχνει ακριβως 3 μηνες. λογικα αυριο που θα γινει η επομενη χρεωση, θα αλλαξει κ το εκτιμωμενο... oσο πεφτει η λιρα, θα βλεπουμε ανατιμησεις καθε τρεις κ λιγο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από kallair
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Παιδια τα εχουμε πει εδω και καιρο, οσο καθεστε Τουρκια αυτο θα γινεται, δεν ειναι τιποτα χαζοι στο νετφλιξ βλεπουν ποιοι εχουν τουρκικο λογαριασμο και το ανεβαζουν συνεχως.. Αν πηγε 380 λιρες με φορους eneba θα δινετε γυρω στα 9€, Βολιβια με την τωρινη ισοτιμια βγαινει ακριβως 7€ ο μηνας χωρις καθολου προμηθειες απο αμαζον.
vaggos88 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 29 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Παιδια τα εχουμε πει εδω και καιρο, οσο καθεστε Τουρκια αυτο θα γινεται, δεν ειναι τιποτα χαζοι στο νετφλιξ βλεπουν ποιοι εχουν τουρκικο λογαριασμο και το ανεβαζουν συνεχως.. Αν πηγε 380 λιρες με φορους eneba θα δινετε γυρω στα 9€, Βολιβια με την τωρινη ισοτιμια βγαινει ακριβως 7€ ο μηνας χωρις καθολου προμηθειες απο αμαζον. 7 το premium? Αν μπορεις δωσε λιγο τα φωτα για μεταφορα / νεο λογαριασμο απο τα αδερφια στην Βολιβία.
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε 7 το premium? Αν μπορεις δωσε λιγο τα φωτα για μεταφορα / νεο λογαριασμο απο τα αδερφια στην Βολιβία. Ναι 7.99$ το μεγαλο πακετο, βγαινει 7€. Δε νομιζω να γινεται μεταφορα, αν γνωριζει αλλος ας πει εγω καινουριο λογαριασμο εκανα. Ειναι λιγο ζορικη η διαδικασια αλλα αξιζει. Ανοιγεις καινουριο λογαριασμο πισω απο vpn (εδω θελει να δοκιμασεις με πολλα vpn, δε θυμαμαι καν ποιο μου περασε εν τελει παντως αγορασμενα δεν περνουσαν) προσεχε να ειναι η τιμη 7.99$ για να δεις οτι εισαι σωστα. Για πρωτη πληρωμη βαζεις ελληνικη καρτα (ρεβο δεν περναει), αγοραζεις αριθμο για sms verification (sms-activate πηρα εγω) και εισαι ετοιμος. Μετα βγαζεις την καρτα σου για να μην σε κλεισουν σε τυχον ελεγχο και περνας δωροκαρτες απο amazon, τις αγοραζεις σε δολλαρια με ρεβο και δεν εχεις καμια προμηθεια. 3 1
prefuse Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, GREG10ARIS said: Παιδια τα εχουμε πει εδω και καιρο, οσο καθεστε Τουρκια αυτο θα γινεται, δεν ειναι τιποτα χαζοι στο νετφλιξ βλεπουν ποιοι εχουν τουρκικο λογαριασμο και το ανεβαζουν συνεχως.. Αν πηγε 380 λιρες με φορους eneba θα δινετε γυρω στα 9€, Βολιβια με την τωρινη ισοτιμια βγαινει ακριβως 7€ ο μηνας χωρις καθολου προμηθειες απο αμαζον. Με το ίδιο σκεπτικό και εφόσον αυξηθούν οι συνδρομές Βολιβία. Παιδια τα εχουμε πει εδω και καιρο, οσο καθεστε Βολιβία αυτο θα γινεται, δεν ειναι τιποτα χαζοι στο νετφλιξ βλεπουν ποιοι εχουν Βολιβιανό λογαριασμο και το ανεβαζουν συνεχως.. Για 24€ το χρόνο που είναι η διαφορά και εφόσον το μοιράζεται κάποιος με έναν ή δύο ακόμα, δεν αξίζει η μεταφορά, δηλ 12 ή 8€/χρόνο όφελος. αν είναι μόνος του, 24€ το χρόνο ειναι μια έξοδο σε ταβέρνα. Ανάλογα τον κόπο που έχει και η διαδικασία, και πόσο σημαντικά είναι τα 24€ για αυτόν, ίσως να αξίζει. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από prefuse
GREG10ARIS Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, prefuse είπε Με το ίδιο σκεπτικό και εφόσον αυξηθούν οι συνδρομές Βολιβία. Παιδια τα εχουμε πει εδω και καιρο, οσο καθεστε Βολιβία αυτο θα γινεται, δεν ειναι τιποτα χαζοι στο νετφλιξ βλεπουν ποιοι εχουν Βολιβιανό λογαριασμο και το ανεβαζουν συνεχως.. Για 24€ το χρόνο που είναι η διαφορά και εφόσον το μοιράζεται κάποιος με έναν ή δύο ακόμα, δεν αξίζει η μεταφορά, δηλ 12 ή 8€/χρόνο όφελος. αν είναι μόνος του, 24€ το χρόνο ειναι μια έξοδο σε ταβέρνα. Ανάλογα τον κόπο που έχει και η διαδικασία, και πόσο σημαντικά είναι τα 24€ για αυτόν, ίσως να αξίζει. Δεν το λεω μονο για τις αυξησεις αλλα και για τις προμηθειες που δινεις στην καθε eneba, με Βολιβια ή αλλη χωρα σε δολλαρια δεν εχει τετοια. Αν θες να ειρωνευτεις μπορεις να το κανεις, εγω παντως ανεφερα οτι μιλαω για νεο λογαριασμο οχι για μεταφορα που φυσικα αξιζει να δινεις 24€ το χρονο λιγοτερο και να μη μπλεκεις με περιεργα σαιτ οπως eneba. 1
leo066 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Η προμήθεια για αγορά από Turgame είναι 70 λεπτά περίπου για 1000 λίρες. 23€ αντί για 22.30 που είναι η ισοτιμία
vagmouk Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλά και Βολιβία που λέτε είναι θέμα χρόνου να πάει στα 9.99 usd όπως πήγε Τζαμαϊκα και σε κάποιες άλλες χώρες εκεί γύρω.Παντου κάνουν αυξήσεις….Οσοι προτιμάτε Τουρκία και Eneba τσεκάρετε οπωσδήποτε το Becharge.com που μπορείς να φορτίζεις δωρεάν το eneba wallet και άρα να αγοράζεις χωρίς καθόλου προμήθειες.Και αν υπάρχει και κάνα κουπόνι βγαίνει αρκετά πιο χαμηλά από την ισοτιμία… 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα