Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι Δεκέμβρη εγώ..... Τα έχουν αυτά οι "μαγκιές" .... Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις....Υπομονή να περάσει η καταιγίδα να δούμε που θα μετακομίσουμε και αν επηρεάζει και άλλες περιοχές.

• Like 2
Δημοσ.

Και εδω μολις διαπιστωσα οτι εγινε Reset ενω μεχρι τις 3 του μηνα που τσεκαρα δουλευε κανονικα και ειχε 1.000 λιρες υπολοιπο μεσα.

Αν κανω αιτημα/παραπονο στο Νετφλιξ για τα 1.000 λιρια του giftcard balance παιζει να τα κανουν refund ή να επαναφερουν το account για τους μηνες που εμεναν? Ή δεν αξιζει τον κοπο?

Το account ηταν καινουριο 2 ετων σχεδον αποκλειστικα και μονο με δωροκαρτες.

Τωρα στο reset ζηταει ξανα μεσο πληρωμης και επιτρεπει και την καταχωρηση δωροκαρτας. Θα μας τρελανουν.

Δοκιμασα να μπω και με VPN Τουρκιας αλλα μια απο τα ιδια.

Η πλακα ειναι οτι τραβηξαν χθες τα 190 λιρια για την περιοδο 5/9-4/10 και μετα ακυρωσαν το λογαριασμο τα λαμογια 😄

Καθαρισα cookies και δοκιμασα να ξαναμπω και τωρα μου λεει οτι δεν δεχεται το password ενω τοση ωρα ημουν μεσα 🤣

Ζητησα one-time sign in να στειλει κωδικο στο μεηλ και πεταει μηνυμα λαθους οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα.

Να εχει χακαριστει δεν παιζει γιατι το password ηταν σιδηροδρομος γαιδουρι δυσκολο οποτε μαλλον τα εχουν κανει μουτι εκει στο Νετφλιξ

• Like 1
Δημοσ.

Το έγινε παιδιά; Κάτι Γράφει ,welcome back δεν ξέρω αν είχα καρτα μέσα ;ήταν να τελειώσει πάντως και έχει επιλογή για gift card.να αγοράσω τουρκική;

Δημοσ.
Just now, mpregos said:

Το έγινε παιδιά; Κάτι Γράφει ,welcome back δεν ξέρω αν είχα καρτα μέσα ;ήταν να τελειώσει πάντως και έχει επιλογή για gift card.να αγοράσω τουρκική;

Δεν θα το συμβουλευα, μην τυχον και σου φαει και αυτη την καρτα.

Λχ εδω εκαναν ρισετ λογαριασμους με υπολοιπα giftcards 5 μηνων μεσα, δεν θα κ@λωσουν να σου φανε καινουρια δωροκαρτα.

Μας βλεπω για doctor alban

Το θεμα ειναι οτι με τον τροπο αυτο δεν εχουμε προσβαση στο λογαριασμο αρα δεν μπορουμε να μεταφερουμε το προφιλ και το ιστορικο σε νεο λογαριασμο νεας χωρας σωστα?

Μετα το reset αν δεν βαλεις τροπο πληρωμης δεν σε αφηνει να μπεις στο προφιλ να το μεταφερεις σε αλλο account ή πρεπει να γινει μονο απο τηλεοραση αυτο, γιατι δοκιμαζω απο το πισι τη διαχειριση και το προφιλ ειναι για συγγενικο προσωπο.

Δημοσ.

μπαινω με nordvpn αλβανια με private browser και μου βγαζει τιμες αμερικης, ή εχουν καταγραψει τις γνωστς IP απο vpn ή τα εχει παιξει το geofencing

Δημοσ.
8 minutes ago, Sebu said:

Δεν θα το συμβουλευα, μην τυχον και σου φαει και αυτη την καρτα.

Λχ εδω εκαναν ρισετ λογαριασμους με υπολοιπα giftcards 5 μηνων μεσα, δεν θα κ@λωσουν να σου φανε καινουρια δωροκαρτα.

Μας βλεπω για doctor alban

Το θεμα ειναι οτι με τον τροπο αυτο δεν εχουμε προσβαση στο λογαριασμο αρα δεν μπορουμε να μεταφερουμε το προφιλ και το ιστορικο σε νεο λογαριασμο νεας χωρας σωστα?

Μετα το reset αν δεν βαλεις τροπο πληρωμης δεν σε αφηνει να μπεις στο προφιλ να το μεταφερεις σε αλλο account ή πρεπει να γινει μονο απο τηλεοραση αυτο, γιατι δοκιμαζω απο το πισι τη διαχειριση και το προφιλ ειναι για συγγενικο προσωπο.

Πλήρωσα με ελληνική κάρτα το φθηνό πακέτο δεν το προσπάθησα καν για gift card, όπως είπες.

Αναμένουμε καμμία νεότερη τσατσια...για την ώρα προβλεπε

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συνδεομαι Αλβανια βγαζει τιμες uk σε λιρες.

16 λεπτά πριν, mpregos είπε

Δεν παιζει να βρεις τουρκικη με 10 ευρω οσες υπαρχουν ειναι πανακριβες.......μην το τολμησεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpregos είπε

Πλήρωσα με ελληνική κάρτα το φθηνό πακέτο δεν το προσπάθησα καν για gift card, όπως είπες.

Αναμένουμε καμμία νεότερη τσατσια...για την ώρα προβλεπε

Μπήκα με VPN να ξαναενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου και μου βγάζει τις επιλογές για πληρωμή με κάρτα, με gift card και με πληρωμή σε λογαρισμό τηλεφωνίας. Έχουμε κανέναν που δεν γουστάρουμε από Τουρκία να του φορτώσουμε τον λογαριασμό;;; (κακό αστείο....).

Σοβαρά τώρα.

Πλήρωσες ένα μήνα στην Τουρκία με ελληνική κάρτα και πέρασε (αν κατάλαβα καλά τι είπες φίλε μου) ? Και αναμένουμε νεότερο banάρισμα..? 

Μας βλέπω να πηγαίνουμε έτσι όπως είμαστε, με ξανά ενεργοποίηση λογαριασμού, να μεταφερόμαστε σε καμιά άλλη γειτονική χώρα . . .

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι εφοσον εχουν λαβει πληρωμη για το διαστημα 5/9-4/10 πως μπορουν μετα να σου ακυρωνουν το λογαριασμο ενω εφαγαν τα λεφτα.

Ασε τι καναμε εμεις που το παιζαμε Τουρκαλαδες. Εκεινοι καλως ή κακως ομως τα λεφτα τα παντελονιαζαν και πηραν και τα τελευταια τωρα και ενω χρεωσαν το μηνα σου λενε σταα καπακια σου τα φαγαμε τωρα γεια? Τουλαχιστον τον μηνα που χρεωσες επρεπε να αφησεις ο πελατης να τον δει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι σου λέει , "Έπαιξες, με κορόιδεψες κι έχασες." Πολύ πιθανά να αναφέρεται κάτι τέτοιο σε αυτά που βάζουμε σε τικ και πατάς "Συμφωνώ" όταν ενεργοποιείς λογαριασμό.

Βρήκα με μία απλή αναζήτησή στον γούγλη αυτό: https://www.mtcgame.com/el-GR/netflix/netflix-hediye-karti/netflix-hediye-karti-250-tl?currency=EUR&srsltid=AfmBOooYwHrIf8R3SFnudn0VNUeiIpLkYKdhWH0mwEjT4Bn8NU6Pdhz81n0

Φόλα??

Επεξ/σία από wpgoalkeeper
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BillT είπε

Παιδιά καλησπέρα. Έχω τουρκικό netflix εδώ και κάτι μήνες με κάρτες από enaba και πήγαινε μια χαρά. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και μερικές μέρες και συγκεκριμένα Κροατία. Τα παιδιά έχουν δει αρκετά σε κινητό και tablet και σήμερα μου έβγαλε σφάλμα ότι η συνδρομή είναι ανενεργή και να κάνω επανεκκίνηση συνδρομής. Είχα σίγουρα υπόλοιπο μέχρι τον Οκτώβριο. Σώζεται ή πάει το account? Να μπω με τουρκικό vpn, θα καταφέρω κάτι? 

Κανε ενα κοπο και διάβασε  4 σελίδες, ολοι το ιδιο εχουμε παθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...