Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι οτι δεν προχωράει.

IMG_4074.jpeg

Πήγαινε πίσω και επέλεξε skip αυτού του βήματος.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Και εμενα παντα καλα δουλευει το Nord αλλα με hola μονο μπορεσα να κανω συνδρομη. Δοκιμασε με το extention. Ακομα και αν βλεπεις δολαρια μπορει να ειναι απλα σε US. Ετσι ηταν εμενα με το nord. Μολις εβαλα hola πηρε κατευθειαν PY(paraguay) στο url.

Καρτα απο το amazon.com παίρνεις οποιαδήποτε για netflix ή επιλέγεις καποια συγκεκριμένη που ειναι μόνο για py? Λειτουργεί ακόμη ή κλείδωσε όπως απο Τουρκία? Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, leo066 είπε

Πήγαινε πίσω και επέλεξε skip αυτού του βήματος.

Τζίφος. Δεν υπάρχει skip. Εάν δεν βάλεις κάρτα δεν κάνει sign up. Έβαλα ελληνική και μου ζητάει αριθμό κινητού Παραγουάης. Εάν κάποιος έχει προσπεράσει αυτό το βήμα και μπορεί ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι οτι δεν προχωράει. Έχω βάλει εννοείται την δώρο κάρτα.

IMG_4074.jpeg

Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Εγώ επέλεξα Αλβανία και έβαλα δώρο κάρτα από Ελληνικό μαγαζί. Μετά μου πρότεινε το νετφλιξ αν θέλω να βάλω εναλλακτικό τρόπο πληρωμής δηλαδή κάρτα και απλά δεν έβαλα τίποτα. . Πιστεύω είναι πιο safe επιλογή η Αλβανία αν και αρκετά πιο ακριβή σε σχέση με Παραγουάη. 

Δημοσ.
1 hour ago, goregr said:

Πιστεύω είναι καλύτερα να βλέπει το netflix ότι το gmail είναι αυτό της χώρας που θα κάνεις λογαριασμό. Μπορεί να μην παίζει ρόλο αλλά εγώ για καλυτερα επέλεξα να φτιάξω με vpn gmail της νέας χώρας. Επίσης πλέον θα βλέπω με vpn ώστε να φαινεται ότι όντως είμαι εκεί. Νομίζω θα κρατήσει έτσι περισσότερο καιρό ο λογαριασμός. Μπορεί και για "πάντα".

Είχες φτιάξει account και email μέσω τουρκικού VPN και προφανώς φόρτωνες λεφτά με τουρκικές gift ? Αρα δεν σου ήρθε email εσένα για refresh ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lotof είπε

Είχες φτιάξει account και email μέσω τουρκικού VPN και προφανώς φόρτωνες λεφτά με τουρκικές gift ? Αρα δεν σου ήρθε email εσένα για refresh ?

Και εμένα εχθές μου έκοψε το τουρκικό το οποίο είχα 4 χρόνια με δώρο κάρτες με τουρκικό gmail και χωρίς vpn. Το σχόλιο που έκανα τώρα ήταν για νέα χώρα. 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ev13 είπε

Καρτα απο το amazon.com παίρνεις οποιαδήποτε για netflix ή επιλέγεις καποια συγκεκριμένη που ειναι μόνο για py? Λειτουργεί ακόμη ή κλείδωσε όπως απο Τουρκία? Ευχαριστώ 

Απο εδω πηρα.

https://www.amazon.com/Netflix-1_NETFLIX_standard-Email-Delivery/dp/B078J21W75

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Τζίφος. Δεν υπάρχει skip. Εάν δεν βάλεις κάρτα δεν κάνει sign up. Έβαλα ελληνική και μου ζητάει αριθμό κινητού Παραγουάης. Εάν κάποιος έχει προσπεράσει αυτό το βήμα και μπορεί ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Στο https://www.netflix.com/redeem  τι σου βγάζει?

46 λεπτά πριν, ev13 είπε

Κάρτα παίρνεις αντίστοιχη του νομίσματος που έχεις συνδρομή. 

Αν έχεις συνδρομή  σε € παίρνεις € (πχ για Αλβανία, Βοσνία)

για Παραγουάη είναι σε δολάρια, άρα θα πάρεις κάρτα που είναι σε $

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, st@kas είπε

Στο https://www.netflix.com/redeem  τι σου βγάζει?

Κάρτα παίρνεις αντίστοιχη του νομίσματος που έχεις συνδρομή. 

Αν έχεις συνδρομή  σε € παίρνεις € (πχ για Αλβανία, Βοσνία)

για Παραγουάη είναι σε δολάρια, άρα θα πάρεις κάρτα που είναι σε $

Σε δολάρια έβαλα. Έκανε redeem κανονικά και περάστηκαν πιστεύω τα λεφτά. Μετά πάει στο να βάλεις κάρτα για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή.

Δημοσ.

17 ώρες πριν, WizeMan είπε

Το ίδιο έπαθα και εγώ σήμερα με λογαριασμό Τούρκικο που γέμιζα με κάρτες για κάθε χρόνο εδώ και 3-4 χρόνια. Τον είχα γεμίσει τον Μάιο οπότε είχα αρκετό πληρωμένο χρόνο μπροστά μου. Κρίμα.

μολις το είδα και εγώ οτι μου έκλεισαν το λογαριασμό και τον φόρτιζα με κάρτες. ψάχνω για εναλλακτικές 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitriscrete είπε

Σε δολάρια έβαλα. Έκανε redeem κανονικά και περάστηκαν πιστεύω τα λεφτά. Μετά πάει στο να βάλεις κάρτα για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή.

Κάνε ανανέωση τη σελίδα των πληρωμών που είσαι...

Με λίγο χρονοκαθυστερηση θα εμφανίσει ότι προστέθηκαν και θα δεις το skip.

Φαντάζομαι με πληρωμένο βπν δοκιμάζεις...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

οταν πας να μπεις εδω https://www.netflix.com/account 

τι σου βγάζει ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και γω έπαθα το ίδιο με Τουρκία τα έκλεισαν όλα . 
διαβάζω για κάποιες εναλλακτικές, μπορείτε να μου πείτε για πόσο εξοικονόμηση μιλάμε το μήνα σε αυτές τις περιπτώσεις ;

στην Τουρκία έως τώρα εγώ το έπαιρνα 8,5 ευρώ το μήνα περίπου . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, peter91 είπε

Καλησπέρα παιδιά και γω έπαθα το ίδιο με Τουρκία τα έκλεισαν όλα . 
διαβάζω για κάποιες εναλλακτικές, μπορείτε να μου πείτε για πόσο εξοικονόμηση μιλάμε το μήνα σε αυτές τις περιπτώσεις ;

στην Τουρκία έως τώρα εγώ το έπαιρνα 8,5 ευρώ το μήνα περίπου . 

Περίπου 10 και 6-7

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kormos είπε

Κάνε ανανέωση τη σελίδα των πληρωμών που είσαι...

Με λίγο χρονοκαθυστερηση θα εμφανίσει ότι προστέθηκαν και θα δεις το skip.

Φαντάζομαι με πληρωμένο βπν δοκιμάζεις...

NordVpn και Surfshark. Το ίδιο και με τα 2.

31 λεπτά πριν, st@kas είπε

οταν πας να μπεις εδω https://www.netflix.com/account 

τι σου βγάζει ?

Δεν με αφήνει να πάω εκεί καθώς μου ζητάει sign up με κάρτα για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Δεν έχει προχωρήσει ώστε να βλέπω την κανονική πρώτη σελίδα με τον λογαριασμό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...