Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

NordVpn και Surfshark. Το ίδιο και με τα 2.

Δεν με αφήνει να πάω εκεί καθώς μου ζητάει sign up με κάρτα για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Δεν έχει προχωρήσει ώστε να βλέπω την κανονική πρώτη σελίδα με τον λογαριασμό μου.

Κάνε δοκιμή να συνεχίσεις τη διαδικασία με νέο browser, ανώνυμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

NordVpn και Surfshark. Το ίδιο και με τα 2.

Δεν με αφήνει να πάω εκεί καθώς μου ζητάει sign up με κάρτα για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Δεν έχει προχωρήσει ώστε να βλέπω την κανονική πρώτη σελίδα με τον λογαριασμό μου.

Θα προτεινα αλλη μια δοκιμη με free hola vpn και να ξανα περασεις την δωρο καρτα απο την αρχη στο https://www.netflix.com/py/redeem πιθανον να μην εχει ενεργοποιηθει 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, peter91 είπε

Που είναι 10 και που 6-7;

ευχαριστω 

AL και PY

Γίνεται αναφορά και λίγο παραπάνω... Και σε σχετικό βίντεο που έχει ανέβει

1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε

Και τελικά που πάμε τώρα παιδιά; 
Σε πια χώρα κάνουμε εγγραφή για να πληρώνουμε λιγότερο;;

Όσο πίνεις τον καφέ σου, γυρνά 2-3-4 σελίδες πίσω να δεις... Και πράξε αναλόγως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δεν έχω καταλάβει προς τι το όφελος, να μπαίνει κάποιος σε τέτοιες διαδικασίες με vpn, gift cards, ξένα mail και ότι άλλο έχει αναφερθεί. Δλδ τόσο μεγάλο είναι το κέρδος; Πόση οικονομική επιβάρυνση είναι να κάνεις απλά κανονική συνδρομή από Ελλάδα. Νομίζω τέτοιο hustle δεν αξίζει.

Επεξ/σία από pcmasteralex
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pcmasteralex είπε

Ακόμα δεν έχω καταλάβει προς τι το όφελος, να μπαίνει κάποιος σε τέτοιες διαδικασίες με vpn, gift cards, ξένα mail και ότι άλλο έχει αναφερθεί. Δλδ τόσο μεγάλο είναι το κέρδος; Πόση οικονομική επιβάρυνση είναι να κάνεις απλά κανονική συνδρομή από Ελλάδα. Νομίζω τέτοιο hustle δεν αξίζει.

Για εσένα που δεν έχει νόημα, μην το κάνεις...
Οι λοιποί που ρωτάνε έχει νόημα στην τσέπη τους οπότε κάθε βοήθεια να το καταφέρουν είναι χρήσιμη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pcmasteralex είπε

Στην περίπτωσή μου κάτι λιγότερο από 6€ με αντιστοιχεία του ελληνικού στα 12,5€... (διπλά χρήματα)

Σε ένα μήνα, εφόσον δεν παίξει κανά block, έβγαλε τα χρηματά του, αν διαβάζεις για λογαρισμούς που "άντεξαν" 2-4 χρόνια...do the math...

Δεν έκανα κάτι πολύ τρομερό (με εξαίρεση  2-3 απαντήσεις διευκρινιστικές από ένα μέλος που το ευχαριστώ και πάλι), ούτε κάποιο επιπλέον έξοδο...

Το τι αξίζει για τον καθένα και τι όχι είναι σχετικό...

Δημοσ.
4 minutes ago, kormos said:

Για εσένα που δεν έχει νόημα, μην το κάνεις...
Οι λοιποί που ρωτάνε έχει νόημα στην τσέπη τους οπότε κάθε βοήθεια να το καταφέρουν είναι χρήσιμη.

Αν το πρόβλημα είναι τα 5 €, σημαίνει ότι δεν πρέπει καν κάποιος να κάνει συνδρομή, γιατί θα είναι περιττό έξοδο και επιβάρυνση στο μικρό του budget. Αυτό ήθελα να πω εν ολίγοις.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pcmasteralex είπε

Αν το πρόβλημα είναι τα 5 €, σημαίνει ότι δεν πρέπει καν κάποιος να κάνει συνδρομή, γιατί θα είναι περιττό έξοδο και επιβάρυνση στο μικρό του budget. Αυτό ήθελα να πω εν ολίγοις.

Χωρίς να θελω να στην πω. Γιατι μπήκες να κάνεις αυτο το σχολιο σε ενα νημα που αφορα φθηνη συνδρομη?Πλεων εχουμε 2 και 3 και 4 συνδρομες. Αν γλιτωσεις οποιοδήποτε ποσο απο την καθε συνδρομη στο τελος θα δεις οτι ειναι αρκετα τα λεφτα. Και στο κατω κατω σιγα το hustle. Και να σου υπενθυμίσω οτι στην Ελλαδα το premium εχει 16€. Ενω Paraguay 6.5€.

Καλο υπόλοιπο Κυριακής.

Φιλικα. 

• Like 3
Δημοσ.
10 minutes ago, motoboots said:

Δεν προχωράει.

24_69.jpg.cb2ada5d9177f80bd282540a8e860d00.jpg

Επίσης αν πας πίσω στο netflix.com/redeem σου γράφει ότι είναι ήδη redeemed ή σε προχωράει κανονικά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, user2163 είπε

Επίσης αν πας πίσω στο netflix.com/redeem σου γράφει ότι είναι ήδη redeemed ή σε προχωράει κανονικά

Από κινητό δεν δοκίμασα. Προχωράει κανονικά και κάνει ξανά redeem. Μετά κολλάει ξανά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, motoboots είπε

Από κινητό δεν δοκίμασα. Προχωράει κανονικά και κάνει ξανά redeem. Μετά κολλάει ξανά.

Φαντάζομαι εχεις κανει verify στο mail σου ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...