Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εφτιαξα και 2ο λογαριασμο απο την αρχη στην paraguay με το παλιο Τουρκικο email.

Επειδη δεν εχει ολοκληρωθει ο λογαριασμος δεν εχει και password για να κανεις login.

Κανετε αποσυνδεση και ξανα συνδεση, πατας ξεχασα το password και θα σε παει να φτιαξεις ενα.

Δοκιμαστε μετα να περασετε την καρτα απο το redeem page https://www.netflix.com/py-en/redeem.

Δεν εχω καποια καρτα για να το δοκιμασω στον λογαριασμο που εφτιαξα μολις.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

μην μπλεκεται παλιους λογαριασμους και mail , Στα καινουργια που φτιαχνεται δωστε καινουργια mail . Μπορει να σας μπλοκαρει στην πληρωμη με ιδια mail που ειχατε σε αλλες χωρες 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teodgeor είπε

μην μπλεκεται παλιους λογαριασμους και mail , Στα καινουργια που φτιαχνεται δωστε καινουργια mail . Μπορει να σας μπλοκαρει στην πληρωμη με ιδια mail που ειχατε σε αλλες χωρες 

Με καινουριο εχω φτιαξει. Αυτο το εκανα για test γιατι λενε οτι δεν περνουσαν τα email. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pcmasteralex είπε

Αν το πρόβλημα είναι τα 5 €, σημαίνει ότι δεν πρέπει καν κάποιος να κάνει συνδρομή, γιατί θα είναι περιττό έξοδο και επιβάρυνση στο μικρό του budget. Αυτό ήθελα να πω εν ολίγοις.

Φυσικά και είναι για τον λόγο που αναφέρεται παρακάτω.
Για μια συνδρομή, ίσως να μην είχε νόημα, αν και πάλι.... γιατί μια άλλη χώρα να καταβάλει για τις ίδιες υπηρεσίες χαμηλότερο κόστος, anyway μεγάλη ανάλυση όλο αυτό.

1 ώρα πριν, motoboots είπε

Δεν προχωράει.

24_69.jpg.cb2ada5d9177f80bd282540a8e860d00.jpg

Δες το ανώνυμα από υπολογιστή

58 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Χωρίς να θελω να στην πω. Γιατι μπήκες να κάνεις αυτο το σχολιο σε ενα νημα που αφορα φθηνη συνδρομη?Πλεων εχουμε 2 και 3 και 4 συνδρομες. Αν γλιτωσεις οποιοδήποτε ποσο απο την καθε συνδρομη στο τελος θα δεις οτι ειναι αρκετα τα λεφτα. Και στο κατω κατω σιγα το hustle. Και να σου υπενθυμίσω οτι στην Ελλαδα το premium εχει 16€. Ενω Paraguay 6.5€.

Καλο υπόλοιπο Κυριακής.

Φιλικα. 

Κάπως έτσι 🤓

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Έκανα Βολιβία που έχει ίδια τιμή με την Παραγουάη. Γενικά σε όσες χώρες δείχνει δολλάρια  η ευρώ, είμαστε καλά με δωροκαρτα.

Έβαλα και έναν φίλο μου. Τώρα δε ξέρω εάν αξίζει το ρίσκο να βάλω και τρίτο άτομο για να γλυτώσω 1 με 1,5 ευρώ το μήνα.

Από τη στιγμή που είναι ένας λογαριασμός, μπορεί άνετα να μπει και να αλλάξει τον κωδικό και να με κλειδώσει; Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο από την στιγμή που το email είναι δικό μου, οπότε θα μπορέσω να τον ανακτήσω και μετά να του δώσω κλωτσο;;

Άμα υπάρχει πάντως κάποιο έμπιστο μέλος που να μενει στην Αθήνα  ας μου στείλει  προσωπικό μήνυμα και βλέπουμε.

το redeem το εκανες με vpn ή οχι? καρτα απο amazon.com? δοκιμαζω με vpn και δε μου δεχεται την καρτα..

Δημοσ.

βολιβία και παραγουάη βλέπω οτι για επιπλέον ατομα εχει εξτρα χρέωση. εχω ενα γνωστο που βλέπει από λαπτοπ (εκτος σπιτιου) και θελω να το μοιραστω  μαζί του.

Εχει κανεις εμπειρία αν ζητά απλώς τον κωδικό για να συνεχίσεις να βλέπεις ή αν είναι πιο αυστηρα και δυσκολα ωστε να προτιμίσω βαλκάνια?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, motoboots είπε

Έχω κάνει επαναφορά email και πήρα κωδικό. Βγήκα και συνδέθηκα ξανά, πέρασα τον κωδικό στο https://www.netflix.com/py-en/redeem έκανα μερικά refresh.... και όλα πήγαν καλά. :P

24_70.jpg.0cb7183d401ad73e1b95f788aae00022.jpg

Τι εννοεις εκανες απαναφορα εμαιλ? το forgot password? παω να κανω αυτη τη διαδικασια και λεει οτι δεν βρισκει λογαριασμο με το εμαιλ μου... κι εχω βαλει και $15  μεσα...

Δημοσ.

Οπως ανεφερε και παραπανω το παιδι θελει σε ανωνυμη περιηγηση. Μολις το εκανα και προχωρησε. Να εχετε ανοιχτο και το gmail σε ανωνυμη περιηγηση για να κανετε το verify.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, motoboots είπε

Έχω κάνει επαναφορά email και πήρα κωδικό. Βγήκα και συνδέθηκα ξανά, πέρασα τον κωδικό στο https://www.netflix.com/py-en/redeem έκανα μερικά refresh.... και όλα πήγαν καλά. :P

24_70.jpg.0cb7183d401ad73e1b95f788aae00022.jpg

Αρα δουλεψε οπως σου ειπα. Τελεια. 

16 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Τι εννοεις εκανες απαναφορα εμαιλ? το forgot password? παω να κανω αυτη τη διαδικασια και λεει οτι δεν βρισκει λογαριασμο με το εμαιλ μου... κι εχω βαλει και $15  μεσα...

Κανε log out log in και ζητα επαναφορα κωδικου. Φτιαξε εναν και μπες με vpn στην σελιδα https://www.netflix.com/py-en/redeem. Περνα την καρτα και πηγαινε στην αρχικη σελιδα που θα λεει finish account κατι τετοιο. Στο add backup payment πατα skip. Βασικα σε ολα skip. Ουτε τηλεφωνα. doublecheck οτι εχεις κανει verify το mail η οτι το βαζεις σωστα. Αλλιως δοκιμασε ξανα αργοτερα η σε 24h

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Αρα δουλεψε οπως σου ειπα. Τελεια. 

Κανε log out log in και ζητα επαναφορα κωδικου. Φτιαξε εναν και μπες με vpn στην σελιδα https://www.netflix.com/py-en/redeem. Περνα την καρτα και πηγαινε στην αρχικη σελιδα που θα λεει finish account κατι τετοιο. Στο add backup payment πατα skip. Βασικα σε ολα skip. Ουτε τηλεφωνα. 

Την πήρε τη δωροκαρτα. Τώρα απαιτεί στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής.. όπως έβαλε την εικόνα ο motoboots

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, IoannisSM said:

το redeem το εκανες με vpn ή οχι? καρτα απο amazon.com? δοκιμαζω με vpn και δε μου δεχεται την καρτα..

Το redeem γίνεται με VPN, ώστε να βλέπεις στο url το πρόθεμα της κάθε χώρας.

Gift card από Amazon com

Τι πρόθεμα σου δείχνει; Πολλά VPN βάζουν λάθος χώρες. Πχ στην Παραγουάη μου εδειχνε br, δλδ Βραζιλία . Βολιβία που έκανα, δείχνει bo, κ.ο.κ.

2 minutes ago, IoannisSM said:

Την πήρε τη δωροκαρτα. Τώρα απαιτεί στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής.. όπως έβαλε την εικόνα ο motoboots

Δεν απαιτεί τίποτα. Πατάς κάτω που λέει skip this step.

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...