Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, taskon είπε

Αυτό που εννοώ με τα $ και τα € είναι ότι όταν μπήκα στη σελίδα του Netflix μου έδειχνε $ νόμισμα και έπειτα το άλλαξε σε €. Hola δεν μου εμφανίζει ως επιλογή την Paraguay

Αν η συνδρομή είναι σε $ όπως στην Παραγουάη θα κάνεις refresh μέχρι να σου βγάλει τιμή σε $ πάντα με ενεργοποιημένο το vpn. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ev13 είπε

Μηοως γνωρίζει καποιος την τιμή για την ακριβή συνδρομη στην Παραγουάη σε $?

Βasic: $3.99 / month

Standard: $5.99 / month

Premium: $7.99 / month

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ μέσω Παραγουάης να κάνω λογαριασμό κι όλο με βγάζει σφάλμα όταν δηλώνω email για να εγγραφώ. Κι έχω δοκιμάσει emails που δεν είχαν ποτέ λογαριασμό netflix. Κανείς καμιά ιδέα?

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Κι εγώ ίδια περίπτωση. Έκανα όλα τα παραπάνω αλλά πάλι ζητάει κάρτα. Surfshark και ιδιωτική περιήγηση σε iPhone.

9 ώρες πριν, st@kas είπε

29 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Προσπαθώ μέσω Παραγουάης να κάνω λογαριασμό κι όλο με βγάζει σφάλμα όταν δηλώνω email για να εγγραφώ. Κι έχω δοκιμάσει emails που δεν είχαν ποτέ λογαριασμό netflix. Κανείς καμιά ιδέα?

Κι εγώ το ίδιο. Καμία λύση ;

Επεξ/σία από dimitriscrete
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Τελικά κατάφερα να το προχωρήσω. Ερώτηση όσον αφορά τον διαμοιρασμό. Είναι τα ίδια όπως και εδώ ή χαλαρότερα? Έχει κανείς εμπειρία?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

Τελικά κατάφερα να το προχωρήσω. Ερώτηση όσον αφορά τον διαμοιρασμό. Είναι τα ίδια όπως και εδώ ή χαλαρότερα? Έχει κανείς εμπειρία?

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς ; Σε PC ή κινητό ; Με τι VPN ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Ο διαμοιρασμός είναι πάντα επίφοβος

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Κι εγώ ίδια περίπτωση. Έκανα όλα τα παραπάνω αλλά πάλι ζητάει κάρτα. Surfshark και ιδιωτική περιήγηση σε iPhone.

Κι εγώ το ίδιο. Καμία λύση ;

Λογικά έχει "μπουκωσει" το όλο σύστημα γτ έχουν κλείσει οι τουρκικοί λογαριασμοι και ψάχνουν να φτιάξουν καινούργιο. Δοκιμάσε πιο μετά και Κάνε κάποια refresh και ανώνυμη περιήγηση

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitriscrete είπε

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πώς ; Σε PC ή κινητό ; Με τι VPN ?

Από pc με hola vpn έκανα σύνδεση netflix Βοσνίας, καταχώρησα email κι όταν προχώρησα στο επόμενο βήμα, άλλαξα χώρα vpn, έβαλα Παραγουάη και μου το γύρισε σε αυτήν την χώρα. Μετά ακολούθησα τις υπόλοιπες οδηγίες για logout και Login για δήλωση νέου κωδικού, επιλογή πακέτου, μετάβαση στη σελίδα redeem  απευθείας για εισαγωγή δωροκάρτας κλπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, goregr said:

Με ελληνική κάρτα το ban είναι στον δρόμο. Με δώρο κάρτες είναι πιο μεγάλη ασφάλεια. 

Κάνε νέο λογαριασμό με άλλο email. 

Καμια ασφαλεια με δωροκαρτες οταν λχ μου εκανε ρισετ το λογαριασμο υστερα απο 2 χρονια και μου εφαγε 1.000 λιρες. Δεν ειναι ασφαλεια να μου τρωει 22 ευρω νυχτα χωρις ενημερωση.

Δεν υπαρχει "ελληνικη" καρτα οταν χρησιμοποιεις Revolut.

Η Revolut UAB ειναι Λιθουανικη τραπεζα που στην Ελλαδα δεν εχει ακομα επισημα υποκαταστημα. Ο τραπεζικος σου λογαριασμος επομενως ειναι σε λιθουανικο iban και η αντιστοιχη χρεωστικη συνδεδεμενη με αυτον (ή οσες εικονικες φτιαξεις) ειναι λιθουανικη καρτα και παντως σε καμια περιπτωση δεν εχει σχεση ή συνδεση με Ελλαδα.

Οταν και εφοσον το επομενο διαστημα η Ρεβο ανοιξει υποκαταστημα στην Ελλαδα και το πελατολογιο μεταπτωθει στο ελληνικο branch τοτε ολοι θα μεταπτωθουμε σε ελληνικο iban και οι λογαριασμοι θα ειναι ελληνικοι.

O πρωτος αριθμος της καρτας ειναι αν ειναι visa (4) ή mastercard (5) και τα πρωτα 6 ειναι το BIN της τραπεζας (αρα φαινεται οτι ειναι λιθουανικη). Τα επομενα 2 δηλωνουν τη χωρα. Εδω η λιστα για τη Ρεβολουτ.

https://fintech.svetidej.com/en/fintech-services/revolut.html

Αν τα 7&8 ειναι 34, 35 ή 36 η καρτα φαινεται οτι σχετιζεται με Ελληνα χρηστη, οχι οτι ειναι απαραιτητα ομως στη χωρα. Η κυρια καρτα θα εχει ενα απο αυτους τους αριθμους.

ΑΝ ομως φτιαξεις εικονικες εξτρα θα διαπιστωσεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι με αριθμο λχ 31 δηλαδη Γερμανια. Τουλαχιστον οσες εικονικες φτιαχνω δεν σχετιζονται ποτέ με Ελλαδα αλλά με άλλη χωρα της Ευρωπης.

Συνεπως με Ρεβολουτ εικονικη δυσκολα να κανει καποιος απευθειας συνδεση με Ελλαδα.

Και σε καθε περιπτωση απο το να χασω παλι 25 ευρω δωροκαρτες αερα πατερα, προτιμοτερο αν θελει να ακυρωσει λογαριασμο και να φτιαξω νεο με νεο μεηλ και νεα εικονικη καρτα και να μην χασω εξαιτιας τους αλλα κερατιατικα.

Θα μας εξυπηρετουσε βεβαια αν ειχε φθηνη συνδρομη η Νετφλιξ σε Τσεχια ή Πολωνια καθως συντομα θα εχει εκει υποκαταστηματα η Ρεβο και θα δινει και απευθειας iban ενω ηδη σκεφτονται και για εικονικα ibans σε ολη την Ευρωπη. Αντε μετα αν εσυ ανοιξεις και εικονικο iban λχ Τσεχιας να ξερει η Χ Νετφλιξ αν εισαι Τσεχος, Ελληνας ή Λαπωνας.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, iliasleon said:

...δυστηχως τιποτα ακομα....μηπως ειναι θεμα revo?Τα χρηματα δεν εχουν φυγει αλλα η αγορα εγινε

Screenshot-2025-09-07-192755.png

Εμένα με μπλοκαρε το αμαζον και ήθελε ταυτοποίηση καινούρια. Έστειλα κάρτα και ταυτότητα και κομπλέ.

Αν και μετά για σιγουριά έβαλα την κάρτα revolut. Ίσως να έφταιγε και η Πειραιώς που έληγε σε λίγες ημέρες.

Μίλα με το support να γίνει ακύρωση της αγοράς.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, leo066 είπε

Πήγαινε πίσω και επέλεξε skip αυτού του βήματος.

για γραψε το url του Netflix.com/τα αρχικα της χωρας/redeem 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Θα μας εξυπηρετουσε βεβαια αν ειχε φθηνη συνδρομη η Νετφλιξ σε Τσεχια ή Πολωνια καθως συντομα θα εχει εκει υποκαταστηματα η Ρεβο και θα δινει και απευθειας iban ενω ηδη σκεφτονται και για εικονικα ibans σε ολη την Ευρωπη. Αντε μετα αν εσυ ανοιξεις και εικονικο iban λχ Τσεχιας να ξερει η Χ Νετφλιξ αν εισαι Τσεχος, Ελληνας ή Λαπωνας.

Καλά μπορείς και πάλι σε τέτοιες χώρες να κάνεις εύκολα συνδρομή.Κροατια,Σλοβενία και κάποιες άλλες με 9,99.Φτιαχνεις ένα καινούριο paypal account σε αυτές τις χώρες και πληρώνεις έτσι. Δεν αξίζει όμως και δεν το συνιστώ γιατί αυτοί είναι στην ΕΕ και λόγω του σχετικού κανονισμού θα σε κλειδώσει στο περιεχόμενο αυτών των χωρών.Θα βλέπεις πχ τα τοπ 10 της Κροατιας και όχι της Ελλάδας ενώ και το περιεχόμενο θα είναι διαφορετικό.Αν λέω εγώ τώρα θέλει κάποιος να δει Καπουτζιδη ή Παπακαλιάτη λογικά δεν θα τα βρει ούτε και με VPN.Για αυτό προτείνουμε χώρες τύπου Βοσνία,Σερβία και Αλβανία γιατί είναι εκτός Ευρώπης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...