Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρώ σε ποια χώρα θα μετακομίσω, αν ανοιξω λογραριασμό στην Νιγηρία με VPN, μπορώ να πληρώνω με revolut; ή χρειάζεται πάλι gift cards όπως στη Τουρκία;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pakitis είπε

image.png.4fbc64d09ec30d2ab2aa32fc2669b58c.pngΈκανες λάθος αναζήτηση. Τέσπα, προχωράμε!

Δοκίμασα με nordvpn Βολιβία και Παραγουάη αλλά δεν μπαίνει καν στο νέτφλιξ. Κατέβασα και το hola και δεν έχει καν τις χώρες. Τέσπα, έχει περάσει η ώρα για μένα, θα δοκιμάσω άλλη στιγμή.

Αυτό το παρατήρησα και εγώ που έχω συνδρομητικό...

Από desktop app εμφανίζει λιγότερες χώρες.

Από Chrome τρώει κολλήματα καθώς με άλλη χώρα συνδέεσαι και άλλη δείχνει...

Γενικά την έχουν ακούσει τα περισσότερα βπν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, taskon said:

Μέσω Hola, Ολα καλά αρχικά ακόμη και με το + δημιούργησε λογαριασμό σε Παραγουάη. Επόμενο βήμα αγορά gift card από Amazon.com, σε 5’ είχε φτάσει ο κωδικός. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που δεν το δέχεται. Εκανα signed out, forgot it, δημιουργία νέου κωδικού, συνδέθηκα αλλά εξακολουθεί να μην δέχεται την κάρτα. Ελπίζω πως πρόκειται λόγω traffic των ημερών. 

Οκ σήμερα το πρωί πέρασε κανονικά η κάρτα από το Amazon και δημιουργήθηκε λογαριασμος Παραγουάης. Ζήτησε νούμερο τηλεφώνου, για password recovery, εβγαζε πρόθεμα Παραγουάης, έβαλα τυχαία νούμερα, ότι μου ρθε εκείνη την ώρα και προχώρησα στο επόμενο βήμα. Εχει επιλογή για αλλαγή χώρας αλλά δεν το δοκίμασα αν ισχύει.

Επεξ/σία από taskon
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kage είπε

Ειχα μεχρι 25 Νοέμβρη περασμενες gift card..ξαφνικα σημερα μετα απο χρονια

《 Η συνδρομή σας έχει ήδη ακυρωθεί.》

Ουτε email ουτε να πει αν θα κανουν refund τις gift card

Μια απο τα ίδια, πληρωμένο έως 15/10/2025.

Με σύνδεση vpn μπορούμε και πάλι να πληρώσουμε με turk gift card αλλά ζητάει αποκλειστικά τηλέφωνο Τουρκίας, χωρίς επιλογή αλλαγής χώρας. 

Δημοσ.
5 minutes ago, lgre_p said:

Με σύνδεση vpn μπορούμε και πάλι να πληρώσουμε με turk gift card αλλά ζητάει αποκλειστικά τηλέφωνο Τουρκίας, χωρίς επιλογή αλλαγής χώρας. 

Εχεις δοκιμάσει με sms-activate να νοικιάσεις νούμερο; Ειχε οδηγίες ο Σωτος νομιζω για δημιουργία λογαριασμού με Fups card. 

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος από Τουρκία σε Παραγουάη Αλβανία & Βοσνία; 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, taskon είπε

Οκ σήμερα το πρωί πέρασε κανονικά η κάρτα από το Amazon και δημιουργήθηκε λογαριασμος Παραγουάης. Ζήτησε νούμερο τηλεφώνου, για password recovery, εβγαζε πρόθεμα Παραγουάης, έβαλα τυχαία νούμερα, ότι μου ρθε εκείνη την ώρα και προχώρησα στο επόμενο βήμα. Εχει επιλογή για αλλαγή χώρας αλλά δεν το δοκίμασα αν ισχύει.

Κακος εβαλες τυχαιο νουμερο. skip επρεπε να κανεις. αν τυχει και ζητησει verify μεσω αριθμου τι θα κανεις? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, lgre_p είπε

Ομοίως και σε εμένα. Πληρωμένο μέχρι 25/10/2025. Αλλά στην δική μου περίπτωση δεν δέχεται καν νέα gift card. Μου ήρθε email για reactivate account, και μου ζήτησε να πληρώσω με κάρτα, να βάλω πληρωμή μέσω τηλεφωνίας ή να κάνω redeem gift card. Επέλεξα επιλογή gift card, έβαλα μία gift card που πήρα από eneba για δοκιμή, αλλά εμφανίζει σφάλμα "Sorry, we are unable to process your request."

Δεν μου ζήτησε πουθενά να βάλω τηλέφωνο... 

Χρησιμοποίησα το urban vpn extension στο chrome. Εσύ πιο vpn χρησιμοποίησες και δέχτηκε την gift card?

Επεξ/σία από kogos
Δημοσ.

Τούρκος για πάρα πολλά χρόνια τον τελευταίο χρόνο με Gift Cards με έκοψαν το σαββατοκύριακο. Προσωρινά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα έκανα μία εγγραφή σε Βοσνία 9.99€ το premium, η όλη διαδικασία 3' από κινητό και δέχθηκε και κάρτα Revolut. Ζητάει κινητό για password recovery στο οποίο δε κάνει επιβεβαίωση οπότε έβαλα ένα κινητό Βοσνίας στη τύχη.

Δημοσ.

Μα κοίταξα για skip και… ariel και δεν το είδα πουθενά. Τεσπα στους επόμενους που θα φτιαξω θα χω το νου μου

Δημοσ.
8 ώρες πριν, iliasleon είπε

Νομίζω είναι μονόδρομος οι κάρτες...

και για Νιγηρία που είναι σε τοπικό νόμισμα από που μπορούμε να πάρουμε κάρτα; 

Δημοσ.

το πηρα αποφαση, παραγγειλα ενα καλο air mouse και θα παιξω με stremio και real debrid με το htpc που εχω. με 4-5$ τον μηνα εχω προσβαση σε ολα τα streaming content

• Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, cyberguy said:

το πηρα αποφαση, παραγγειλα ενα καλο air mouse και θα παιξω με stremio και real debrid με το htpc που εχω. με 4-5$ τον μηνα εχω προσβαση σε ολα τα streaming content

Realdebrid με είχαν αφήσει 2 μηνες χωρίς πρόσβαση άσε που έμπαιναν και άλλοι στο profil μου. 

Δημοσ.

1 ώρα πριν, lgre_p είπε

1 ώρα πριν, taskon είπε

Εχεις δοκιμάσει με sms-activate να νοικιάσεις νούμερο; Ειχε οδηγίες ο Σωτος νομιζω για δημιουργία λογαριασμού με Fups card. 

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος από Τουρκία σε Παραγουάη Αλβανία & Βοσνία; 

Αν παντρεψουν το τηλ με τον λογαριασμο κ σε καθε πληρωμη ζητανε επιβεβαιωση otp με sms  δεν θα λαμβανεις τπτ γιατι ειναι μιας χρησης τα νουμερα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...