Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα εκανα επιβεβαιωση του λογαριασμου μου στο αμαζον κ ηρθε η δωροκαρτα, πλεον νεο προβλημα που ειδα εχουν πολλοι.

Εκανα claim την δωροκαρτα, μου το εγραψε στο πανω μερος οτι εχω βαλει την 15αρα καρτα στο λογαριασμο, αλλα για να με αφησει να τελειωσω το signup, πρεπει με το ζορι να βαλω στοιχεια καρτας. δεν με αφηνει να κανω skip καπως.

Ημουν σε edge browser με Βολιβια χρησιμοποιωντας urban vpn, τελικα δοκιμασα παλι με chrome και hola vpn. Περασα τον κωδικο παλι στο redeem και αυτη την φορα με αφησε να κανω σκιπ. ισως η ειδοποιος διαφορα να ηταν οτι δοκιμασα απο την αρχη να περασω τον κωδικο μεσω του λινκ δευτερη φορα.

edit. Μολις το επιβεβαιωσα φτιαχνοντας 2ο λογαριασμο σε φιλο.  Κανετε τον λογαριασμο, μετα πατε στο redeem. θα σας ζητησει στοιχεια καρτας. πατηστε logout απο τον λογαριασμο, συνδεθειτε παλι κ πηγαινετε παλι στο redeem link.  πλεον δεν θα ζητησει καρτα, μπορειτε να το κανετε skip.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ενω ειμαι ενεργος στον σουλτανο βαζω καρτα δωρου απο αμαζον 15$ και δεν την παιρνει,ξερει καποιος κατι?

Ευχαριστω!

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, potis57 είπε

Καλησπερα.

Ενω ειμαι ενεργος στον σουλτανο βαζω καρτα δωρου απο αμαζον 15$ και δεν την παιρνει,ξερει καποιος κατι?

Ευχαριστω!

Aπο την στιγμη που εχεις ενεργη συνδρομη σε τουρκικο λογαριασμο που δεχεται τουρκικες λιρες, πώς ακριβως θα βαλεις δωροκαρτα που ειναι σε δολάρια;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 hours ago, vaggos88 said:

Καλο θα ηταν καποιο email που δεν ειχε ποτε λογαριασμο netflix. Αν παλι θες να κανεις με τον ιδιο απλα κανε το trick με το + στο παρων email. 

Ενα μινι guide.

Βαζεις hola σε paraguay. 

Κανεις λογαριασμο verify email κλπ.

Οταν ζητησει μεθοδο πληρωμης Μην ανοιξεις καινουρια καρτελα. απλα σβησε το Url μεχρι το .com και συμπληρωσε το /redeem. Εμενα με κανει ανακατευθυνση μονο του στο /Py-en/redeem. Βαζεις giftcard. Μετα πατας να παει στην κεντρικη σελιδα του netflix. Κανεις ολοκληρωση λογαριασμου και λογικα θα ζητησει backup payment method, εκει κανε skip. Αν δεν στα βγαζει αυτα κανε sing out / sing in με reset password μιας και δεν εχει ακομα ο λογαριασμος. Μετα πρεπει να ειναι ολα κομπλε.

Λειτούργησε πολύ ωραία με το τρόπο του Βαγγέλη, σε ευχαριστώ!

Ωραία η Παραγουάη! κ φθηνή!

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vickjim είπε

Και εγω Παραγουαη στην αλλη ακρη του Θεου!Στο κινητο για recovery βαζουμε κατι ??? 

Όχι, τα κάνεις skip τα βήματα αυτά

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vickjim είπε

Και εγω Παραγουαη στην αλλη ακρη του Θεου!Στο κινητο για recovery βαζουμε κατι ??? 

Εγω στο σημειο που ζηταει το τηλεφωνο στο τελος του sign up, απλα πατησα το logo του netflix για να παει στην αρχικη σελιδα του νετφλιξ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά στα προηγούμενα post για την βοήθεια για τον τρόπο ενεργοποίησης στην εξωτική-τροπική Παραγουάη. Όσο κρατήσει, 2μηνο - 2μηνο και βλέπουμε. . .

Επεξ/σία από wpgoalkeeper
Δημοσ.

Εγώ είμαι πάντως με αυτό τον τρόπο πάνω από χρόνο.Πρωτα Τζαμαικα και όταν ακρίβυνε πήγα στην εξωτική Γρενάδα.Απο την αρχή με gift cards.Εχουμε φτιάξει για συγγενείς και φίλους πάνω από δέκα accounts έτσι και δουλεύουν κομπλέ.Βεβαια πριν λίγο καιρό δεν προτιμούσε αυτές τις χώρες σχεδόν κανένας και λίγοι είχαν πάρει πρέφα ότι οι δώρο κάρτες πάνε με το νόμισμα και όχι με τη χώρα. Τώρα που πλακώνει λαός λογικά θα το κυνηγήσουν κάποια στιγμή αλλά και πάλι υπάρχουν εναλλακτικές…..

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, taskon είπε

Nordvpn is back. Με έβαλε κανονικά σε Netflix Ινδίας όπου έφτιαξα λογαριασμό άνετα και ωραία 

δωροκαρτες απο που?

Δημοσ.
40 minutes ago, konstantin79 said:

δωροκαρτες απο που?

Για backup προς το παρόν να υπάρχει ως λογαριασμός και ίσως πάρω το απλό με revolut να υπάρχει μια κίνηση. Υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να βρω κονέ μέσω τρίτων αν θελήσουν να εξυπηρετήσουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλάνια μου εγώ απέφυγα τα μπλεξίματα για 1 ευρώ διαφορά κλπ και μετακόμισα με όλα τα φιλαράκια μου σε Βουλγαρία και Σλοβενία και γεια σας. Ένα τάλιρο είναι αυτό. Στην τελική, ας μη μετακομίσουμε όλοι στο ίδιο μέρος ταυτόχρονα, ας απλωθούμε λιγάκι. :-)

Επεξ/σία από pakitis
  • Haha 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vagmouk είπε

Εγώ είμαι πάντως με αυτό τον τρόπο πάνω από χρόνο.Πρωτα Τζαμαικα και όταν ακρίβυνε πήγα στην εξωτική Γρενάδα.Απο την αρχή με gift cards.Εχουμε φτιάξει για συγγενείς και φίλους πάνω από δέκα accounts έτσι και δουλεύουν κομπλέ.Βεβαια πριν λίγο καιρό δεν προτιμούσε αυτές τις χώρες σχεδόν κανένας και λίγοι είχαν πάρει πρέφα ότι οι δώρο κάρτες πάνε με το νόμισμα και όχι με τη χώρα. Τώρα που πλακώνει λαός λογικά θα το κυνηγήσουν κάποια στιγμή αλλά και πάλι υπάρχουν εναλλακτικές…..

τι άλλες εναλακτικες ?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, flashmo είπε

καλημερα στην ομαδα ειχα τουρκικο νετφλιξ κ χθεσ με εκοψαν εβαζα δωρο καρτες ειχα μεχρι τον οκτωβριο 

απο οτι διαβασα του εκαναν σε πολλους  θα θελα να με βοηθησετε αν μπορειτε να μου πειτε τι λυση υπαρχει πια η πιο οικονομικη κ επισης εαν υπαρχει λυση που να πληρωσουμε το κατι παραπανω  κ ο χι τιμεσ ελλαδας κ να ειναι πιο ευκολο να το κανεις  σασ ευχαρηστω ¨-) 

Μια από τα ίδια. Εμένα έληγε αρχές Νοεμβρίου και μου το έκοψαν. Το θέμα είναι ότι οι δώρο κάρτες έχουν υψηλή τιμή βγαίνουν σχεδόν όσο έχει το ελληνικό νετφλιχ. Αν βρεις καμμία λύση πες την και εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...