Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ρωτάτε συνέχεια αν υπάρχει λύση.

Διαβάστε 3 σελίδες πίσω και θα την βρείτε. 

Επεξ/σία από nikopoup
  • Like 2
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pkout είπε

Μια από τα ίδια. Εμένα έληγε αρχές Νοεμβρίου και μου το έκοψαν. Το θέμα είναι ότι οι δώρο κάρτες έχουν υψηλή τιμή βγαίνουν σχεδόν όσο έχει το ελληνικό νετφλιχ. Αν βρεις καμμία λύση πες την και εδώ.

Κάντε ενα κοπο και διαβαστε τις τελευταίες σελιδες. Υπάρχει φθηνη συνδρομή απο Αλβανία και ακομα φθηνότερα απο Παραγουάη. Τσεκαρε και το καρφιτσωμένο post.

Δημοσ.

Mήπως θα ηταν καλυτερο να κλειδωσει αυτο το θεμα και να γινει ενα νέο με αναλυτικο οδηγο για ευρωπη πλευρα και για λατινικη αμερικη; Αν και με το καρφιτσωμενο μυνημα κ τοσο καλα που γραφει τις οδηγιες, κανονικα δεν θα επρεπε να γινονται τετοιες ερωτησεις για μασημενη τροφη. Επομενο βημα θα ηταν πμ "μπορεις να μου φτιαξεις λογαριασμο;"....

• Haha 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pkout είπε

Μια από τα ίδια. Εμένα έληγε αρχές Νοεμβρίου και μου το έκοψαν. Το θέμα είναι ότι οι δώρο κάρτες έχουν υψηλή τιμή βγαίνουν σχεδόν όσο έχει το ελληνικό νετφλιχ. Αν βρεις καμμία λύση πες την και εδώ.

...γκαης, ένα ξεφύλλισμα ή μια μικρή ανάγνωση από τα γραφόμενα στα περισσότερα λένε όλοι τις εναλλακτικές.

4 ώρες πριν, nikopoup είπε

Μην ρωτάτε συνέχεια αν υπάρχει λύση.

Διαβάστε 3 σελίδες πίσω και θα την βρείτε. 

Κάπως έτσι...

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pakitis είπε

Παιδιά; Μπορεί κάποιος να μου φτιάξει έναν λογαριασμό; Θα του στείλω τα λεφτά με IRIS. 🤪 

Σε 5-7 λεπτά το φτιάχνεις, φτιάξε έναν φραπέ και ξεκινά...🙃

Δημοσ.
On 08/09/2025 at 00:53, runner69 said:

Χρησιμοποιησε το addon Netflix Watch List Manager στον chrome.

Μπορεις να κανεις export την λιστα σου ακομα και αν εχει γινει reset ο λογαριασμος και σου ζηταει να βαλεις τροπο πληρωμης.

Απλα γραψε στο url να πας στο account page, κανεις export τη λιστα σου και μετα import στον καινουριο λογαριασμο.

On 08/09/2025 at 01:30, pakitis said:

Ρε μαν μου τί λες; https://help.netflix.com/en/node/24926 Το πρώτο αποτέλεσμα που σου βγάζει ο γούγλης. No vpn needed. Γι' αυτό τα πήρε το παλικάρι.

Αδερφέ μπαίνω στο https://www.netflix.com/account/ αλλά μετά δεν μπορώ να κάνω και πάλι export τη λίστα γιατί με πετάει για πληρωμή. Εκτός άμα αναφέρεσαι στο viewing activity που και πάλι δε βολεύει γιατί δε με αφήνει να αλλάξω προφίλ εκτός από το βασικό.

Τελικά παιδιά δουλεύει το συγκεκριμένο extensions σε ανενεργό λογαριασμό?

όπου και να πάω δεν μπορώ να το κάνω δουλέψει.

δεν βιάζομαι να μετακομίσω, αλλά θα ήθελα να κρατήσω τα προφίλ κυρίως της συζύγου και των παιδιών…

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BillT είπε

δεν βιάζομαι να μετακομίσω, αλλά θα ήθελα να κρατήσω τα προφίλ κυρίως της συζύγου και των παιδιών…

Αν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός θα είναι αργά να πάρεις τις λίστες...

Σημείωσε τα κάπου...δεν έγινε και τίποτα 🙂

Δημοσ.
4 minutes ago, kormos said:

Αν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός θα είναι αργά να πάρεις τις λίστες...

Σημείωσε τα κάπου...δεν έγινε και τίποτα 🙂

Καλά προφανώς και δεν έγινε και τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει το ιστορικό όπως καταλαβαίνεις, κυρίως οι προτάσεις που σου πετάει για να μην μας μαθαίνει ξανά από την αρχή 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BillT είπε

Καλά προφανώς και δεν έγινε και τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει το ιστορικό όπως καταλαβαίνεις, κυρίως οι προτάσεις που σου πετάει για να μην μας μαθαίνει ξανά από την αρχή 

...αυτό σε όλα το χτίζεις σιγά σιγά πάλι σε όλες τις υπηρεσίες από "τις γειτονιές" 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BillT είπε

Έλα μαν. Να στο επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τη λίστα σου όσο είναι ανενεργή η συνδρομή. Μπορείς να δεις όμως το viewing activity.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, pakitis said:

Έλα μαν. Να στο επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δυστυχώς δεν μπορείς να δεις τη λίστα σου όσο είναι ανενεργή η συνδρομή. Μπορείς να δεις όμως το viewing activity.

Ναι αυτό το είδα και ‘γώ, και μάλιστα μπορείς να το κατεβάσεις σε csv file νομίζω, αλλά τι να το κάνεις…

Επεξ/σία από BillT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...