Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

Όταν έρθει η ώρα να φορτώσουμε πάλι gift card σε Netflix Paraguay θα πρέπει να μπούμε με vpn?

Λογικα οχι, οπως με τουρκια. αν δεις και δεν περναει τοτε δοκιμασε με vpn. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, akis_supernatural είπε

Όταν έρθει η ώρα να φορτώσουμε πάλι gift card σε Netflix Paraguay θα πρέπει να μπούμε με vpn?

Έκανε κάποιος λογαριασμό Παραγουάης τις τελευταίες ημέρες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, expert23 είπε

Έκανε κάποιος λογαριασμό Παραγουάης τις τελευταίες ημέρες;

Ρωτάω κανονικά κι όχι ειρωνικά. Όχι μόνο εσένα αδερφέ αλλά όλους όσους ασχολήθηκαν με Παραγουάη μεριά. Αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για 1 ευρώ τον μήνα; 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, pakitis είπε

Ρωτάω κανονικά κι όχι ειρωνικά. Όχι μόνο εσένα αδερφέ αλλά όλους όσους ασχολήθηκαν με Παραγουάη μεριά. Αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για 1 ευρώ τον μήνα; 

Δεν υπάρχει ταλαιπωρία, είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία αν κυλήσουν όλα ομαλά.

1€ διαφορά συγκριτικά με τι;

Εγώ που έκανα το full hd πακέτο, μου βγήκε στα ~5,5€ αντί για 12,5€ που βγαίνει το ελληνικό και δε το λες αμελητέο σε καμία περίπτωση.

Δεν είχα ξανά λογαριασμό, σε αυτά τα χρήματα το πληρώνω εύκολα, από μια άποψη είμαστε και οι δύο πλευρές win-win, δε νομίζω οτι το αφήνουν τυχαία ανοιχτό...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2025 στις 10:01 ΠΜ, fagoura είπε

Ευχαριστω Billator, οκ, θα δοκιμασω να επεκτεινω την παρουσα τουρκικη συνδρομη με την τουρκικη καρτα και θα ανακαλυψω τι γινεται με το υπολοιπο απο τις gift cards που ειχε μεσα.

Παιδια επειδη κ γω προσπαθω να καταλαβω τι παιζει.. 

αγοραζα turkish gc απο g2a. 

περαν οτι ανεβηκαν οι τιμες τοὺς τραγικα, οκ, αλλα και παλι καλυτερα απο εουρος. 

εγώ δεν μπορώ να δω πλεον netflix στην ελλάδα, οπως εβλεπα. 

μονο αν εχω vpn συνδεδεμένο με τουρκια. Πραγμα αδυνατο πχ στην tv , δε σηκωνει κ πολλες εφαρμογές. Αντε πες laptop , smart box, κινητο θα την παλεψουν. 

εμπιπτω στο προβλημα που αναφέρατε δλδ; 
οφειλεται στις gift cards? 

ή κατι εχει παιχτει με το geolocation του λογαριασμού μου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2025 στις 9:45 ΠΜ, fagoura είπε

Τα ειδα αυτα πιο πανω, δεν λενε κατι γι αυτο που ρωτησα.
Και για skrill, δεν με αφορα, εχω ηδη τουρκικη καρτα, αλλο ρωτησα.
Και οπως ειπα, δεν διαβασα ολα τα 400 ποστ απο αρχες Σεπ., γι αυτο και ρωτησα τι εμαιλ σας ηρθε, τι ελεγε.
Μηπως εσυ το βλεπεις καπου αυτο μερικα ποστ πιο πανω?
Με βαζεις σε υποψιες, ισως διαβαζεις αλλα ποστ που δεν βλεπω εγω, ισως στο φορουμ υπαρχουν "κρυφα" ποστ ανα επιπεδο χρηστη... 😋

Όπως βλέπεις διάθεση θέλει και να γνωρίζεις τη σημασία της αναζήτησης

Όλα Γκουντ 🤓

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
20 ώρες πριν, pakitis είπε

Δεν είναι 1 ευρώ, τώρα αν συγκρίνουμε βέβαια αυτό που κερδίζεις ανά μήνα, με το πόσο κοστίζει ένας καφές σε καφετέρια, δεν έχεις άδικο.

Απλά προσωπικά μάλλον με ιντριγκάρει και να το καταφέρω.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, expert23 είπε

Δεν είναι 1 ευρώ, τώρα αν συγκρίνουμε βέβαια αυτό που κερδίζεις ανά μήνα, με το πόσο κοστίζει ένας καφές σε καφετέρια, δεν έχεις άδικο.

Κάνε μετάβαση στο Ελληνικό αν σε ταλαιπωρούν οι νέες μέθοδοι για τις δίπλα γειτονιές 🙂

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δεν υπάρχει ταλαιπωρία, είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία αν κυλήσουν όλα ομαλά.

1€ διαφορά συγκριτικά με τι;

Εγώ που έκανα το full hd πακέτο, μου βγήκε στα ~5,5€ αντί για 12,5€ που βγαίνει το ελληνικό και δε το λες αμελητέο σε καμία περίπτωση.

Δεν είχα ξανά λογαριασμό, σε αυτά τα χρήματα το πληρώνω εύκολα, από μια άποψη είμαστε και οι δύο πλευρές win-win, δε νομίζω οτι το αφήνουν τυχαία ανοιχτό...

Αα. Μάλιστα, γι' αυτό ρώτησα. Εγώ κοίταζα το χαμηλό πακέτο όπουτ η διαφορά είναι μικρότερη.

2 ώρες πριν, expert23 είπε

οκ μαν. :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ ... επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μετακόμισα σε χώρα λατινικής Αμερικής με χαμηλό κόστος. 

Να'στε καλά παιδιά 🙃

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, iliasleon είπε

Βουλγαρία με 8 ευρώ το μεσαίο πακέτο....εκεί πήγα. Κάρτα 25ευρω από Κωτσοβολο

Αλβανία πόσο είχε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iliasleon είπε

Ίδια τιμή 

υπάρχει τρόπος να μάθεις πόσο έχουνε από όλο τον κόσμο και να διαλέξεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...