Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια από τα ίδια. Σε 2 λογαριασμους,.1 με παλιό mail"+κάτι" και 1 με Καινούργιο mail

Αλβανία και Βοσνία 

Επεξ/σία από st@kas
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Για την ωρα βλεπω ακομα απο παραγουαη 

Έχεις κάνει καινούργιο mail από Παραγουαη ή φρέσκο χωρίς να το είχες παλιά στο Netflix ? Μήπως την πατήσαμε για αυτό. 

Μόλις τώρα, st@kas είπε

Μια από τα ίδια. Σε 2 λογαριασμους,.1 με παλιό mail"+κάτι" και 1 με Καινούργιο mail

Αλβανία και Βοσνία 

Μόλις με απάντησες. . . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Έχεις κάνει καινούργιο mail από Παραγουαη ή φρέσκο χωρίς να το είχες παλιά στο Netflix ? Μήπως την πατήσαμε για αυτό. 

Ειναι τουρκικο Mail με +. Λογικα δεν θα αργησει να μου χτυπησει και εμενα την πορτα. Μεχρι και τα προφιλ ειχα παρει κατα την μεταφορα απο TR σε PY 🤣.

Δεν εχω κανει διαμοιρασμο το εχω μονο σε 1 Σπιτι. 

14 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Μια από τα ίδια και είχα βάλει και νέα δωροκάρτα. Πάμε για άλλα.

Παραγουάη ?

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Για την ωρα βλεπω ακομα απο παραγουαη 

Αν βλέπεις ήδη μια ταινία ή σειρά, θα σε πετάξει μόλις τελειώσει αυτή ή το επεισόδιο.

4 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ειναι τουρκικο Mail με +. Λογικα δεν θα αργησει να μου χτυπησει και εμενα την πορτα. Μεχρι και τα προφιλ ειχα παρει κατα την μεταφορα απο TR σε PY 🤣.

Δεν εχω κανει διαμοιρασμο το εχω μονο σε 1 Σπιτι. 

Παραγουάη ?

Ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μενα με βαζει παραγουαη με 8 δολαρια αλλα μου εφαγε τα χρηματα που ειχα μεσα και θελει παλι να αγορασω απο το amazon.

Επεξ/σία από sothoms
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Παντως εμενα με vpn με ξαναβαζει και δειχνει τιμες αλβανιας........αλλα θελει παλι πληρωμη.

1 λεπτό πριν, sothoms είπε

Και μενα με βαζει παραγουαη με 8 δολαρια αλλα μου εφαγε τα χρηματα που ειχα μεσα και θελει παλι να αγορασω απο το amazon.

Ακριβώς το ίδιο είχα μέχρι 28 Οκτωβρίου πληρωμένο και υπόλοιπο 5€

Spoiler

Screenshot_20251002_230450_HolaVPN.jpg.aa5914289a429a2909477fd1e59dbf7e.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prototypegr είπε

Άρα μήπως θέλει για κάνα μήνα να χρησιμοποιούμε Vpn για να βλέπουμε?

Δεν με αφήνει να δω έχει ακυρωθεί η συνδρομή κ δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ζητάει είτε κάρτα είτε δώρο κάρτα 

Δημοσ.

Εγώ από Σερβία, ακόμα και με VPN μου λέει να κάνω "restart your membership". Και όσο έχω το VPN ανοιχτό δεν προχωρά. Μου δίνει Error Code NSES-UHX, ή απλά δεν μπαίνει καθόλου. Σε νέο PC που δεν είχα μπει ποτέ, έβαλα VPN και προσπάθησα να κάνω login, και τελικά έβγαλε "We are having technical difficulties and are actively working on a fix. Please try again in a few minutes."... και δεν μπήκε ποτέ. 

Μάλλον τέλειωσαν οι "εκτπώσεις" γενικά... δεν νομίζω να υπάρχει πια τρόπος παράκαμψης. 

Προσωπικά, με βλέπω για Disney+... να δοκιμάσω και αυτή την πλατφόρμα. 

Δημοσ.

Μια από τα ίδια κι εγώ.. πόρτα από Παραγουάη. Εν τελη είπα να βάλω το κανονικό για να ξεμπερδεύω με αυτή την ιστορία, γιατί είναι το δεύτερο που τρώει ban σε λιγότερο από μήνα. Δοκιμάζω να το ενεργοποιήσω με Revolut (Ελληνικό Netflix, κανονικά legit) και δεν δέχεται Revolut. Στο support… ό,τι να ’ναι οι τύποι, δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση: αν δοκιμάσω να κάνω restart membership, πλέον χωρίς VPN, και βάλω Ελληνική κάρτα, θα έχω τα χρήματα που είχαν μπει με gift card προς χρήση; Ή ξεκινά από την αρχή το account και τα χρήματα πάνε χαμένα; 

Το έχει κάνει κανείς;

Επεξ/σία από kogos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kogos είπε

Ερώτηση: αν δοκιμάσω να κάνω restart membership, πλέον χωρίς VPN, και βάλω Ελληνική κάρτα, θα έχω τα χρήματα που είχαν μπει με gift card προς χρήση; Ή ξεκινά από την αρχή το account και τα χρήματα πάνε χαμένα; 

Το έχει κάνει κανείς;

Αστο 1-2 μερες, μπορει να ξεκολλήσει οπως τοτε με Τουρκία. Ανέβασε και στορυ ο Sotos στο insta. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...