Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ κρατησε. Το νημα "εχει παρει φωτια", ρωτωντας ορισμενοι τα ιδια και τα ιδια. Απιθανο να μην το ειδε εστω κι ενας απο το support τους (και θα πηρε και bonus πιστευω)...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου παίζει ακόμα αλλά αύριο είναι η επόμενη ημερομηνία χρέωσης και θα τραβήξει την 15άρα κάρτα που είχα βάλει.Υποψιάζομαι ότι αύριο μεθαύριο θα τραβηχτεί η πρίζα....Το πλάνο μετά είναι να πάω σε Standard πακέτο  Ινδίας μέσω Apple και itunes gift cards στα 4,80 ευρώ.Δεν με πειράζει που θα βλέπω στα 1080p αφού κατά κύριο λόγο βλέπω στο monitor του pc και το ποσό είναι μικρό και δε χρειάζεται να προπληρώνω με vouchers.

Επεξ/σία από vagmouk
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Το δικό μου παίζει ακόμα αλλά αύριο είναι η επόμενη ημερομηνία χρέωσης και θα τραβήξει την 15άρα κάρτα που είχα βάλει.Υποψιάζομαι ότι αύριο μεθαύριο θα τραβηχτεί η πρίζα....Το πλάνο μετά είναι να πάω σε Standard πακέτο  Ινδίας μέσω Apple και itunes gift cards στα 4,80 ευρώ.Δεν με πειράζει που θα βλέπω στα 1080p αφού κατά κύριο λόγο βλέπω στο monitor του pc και το ποσό είναι μικρό και δε χρειάζεται να προπληρώνω με vouchers.

Δεν κάνεις συνδρομή Netflix μέσω Apple. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Πες του τουλαχιστον πως ρε συ,δεν ειναι μυστικο 
Μεσω Netflix Games 

Χα χα ούτε μέσα στο μυαλό μου να ήσουν. Μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω ότι ξέρει και ο Σωτήρης.Και από Τουρκία δουλεύει με το ίδιο κόστος αλλά δεν ξέρω αν πέφτει ένας μήνας κλείδωμα.Λογικά όχι αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Πες του τουλαχιστον πως ρε συ,δεν ειναι μυστικο 
Μεσω Netflix Games 

Σωτήρη καμία άλλη λύση υπάρχει ή ξεκινάμε να τα σκαμε??

Δημοσ.

499 Ινδικες ρουπιες το Standard Plan απο Ινδια 
Δεν χρειαζεται να κατεβασεις οπως παλια το stranger things και με την πεπα την γουρουνα ή οποιοδηποτε netflix game το κανεις και μπαινει στην τηλεοραση χωρις αναγκη VPN κλπ
Εχω και τουρκικο iTunes αλλα δεν δοκιμασα για τον φοβο του VPN Geolocation κλπ

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

499 Ινδικες ρουπιες το Standard Plan απο Ινδια 
Δεν χρειαζεται να κατεβασεις οπως παλια το stranger things και με την πεπα την γουρουνα ή οποιοδηποτε netflix game το κανεις και μπαινει στην τηλεοραση χωρις αναγκη VPN κλπ
Εχω και τουρκικο iTunes αλλα δεν δοκιμασα για τον φοβο του VPN Geolocation κλπ

Και όποιος θέλει το 4κ πακέτο μέσω Setanta sports από Ουκρανία με 9,99 ευρώ και σαν μπόνους παίρνεις και το πακέτο των αθλητικών(αυτά βέβαια θέλουν VPN λόγω copyrights).Είχα δώσει λεπτομέρειες για αυτή τη μέθοδο στο θέμα παλιότερα και ακόμα δουλεύει κομπλέ. Θεωρητικά είναι safe μέθοδος γιατί πληρώνεις σε άλλο πάροχο το λογαριασμό και το Netflix δεν έχει πρόσβαση να κάνει τα δικά του. Αλλά τα ίδια λέγαμε και για τις δωροκάρτες....

• Like 4
Δημοσ.

Βαριεμαι να σεταρο RD αλλιως θα το ειχα κανει ηδη. Πιο σωστα να πω οτι βαριεμαι να δω guides. Και ο bro μου βλεπει μονο οτι εχει greek subs. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Και όποιος θέλει το 4κ πακέτο μέσω Setanta sports από Ουκρανία με 9,99 ευρώ και σαν μπόνους παίρνεις και το πακέτο των αθλητικών(αυτά βέβαια θέλουν VPN λόγω copyrights).Είχα δώσει λεπτομέρειες για αυτή τη μέθοδο στο θέμα παλιότερα και ακόμα δουλεύει κομπλέ. Θεωρητικά είναι safe μέθοδος γιατί πληρώνεις σε άλλο πάροχο το λογαριασμό και το Netflix δεν έχει πρόσβαση να κάνει τα δικά του. Αλλά τα ίδια λέγαμε και για τις δωροκάρτες....

και απο θέμα content και υπότιτλων είναι ολα οκ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Ενδιαφέρων εναλλακτική. Το κρατάω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...