Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Άρα με vpn έβλεπες τις τιμές; Δεν το ανέφερες κι εγώ απλώς μπήκα στη σελίδα τους. Ποιας χώρας vpn έβαλες;

Προφανώς και θέλει Vpn γιατί η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες με διαφορετική τιμολόγηση και πακέτα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βάζεις Ουκρανία.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Προφανώς και θέλει Vpn γιατί η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες με διαφορετική τιμολόγηση και πακέτα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βάζεις Ουκρανία.

Και χρησιμοποίησες καθόλου το vpn για να βλέπεις το Netflix? Ή κατευθείαν χωρίς; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vagmouk είπε

πάντως εμένα με surfsark μου βγάζει το παρακάτω ενώ είμαι συνδεδεμένος σε ουκρανία

image.png.f95814addc5c7d3e1a21010aa37b20e8.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, teohokage είπε

πάντως εμένα με surfsark μου βγάζει το παρακάτω ενώ είμαι συνδεδεμένος σε ουκρανία

image.png.f95814addc5c7d3e1a21010aa37b20e8.png

Α ωραία. Κι εγώ surfshark έχω. Άρα να μην δοκιμάσω καν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοειται τελος Παραγουαη και τα λοιπα; Οτι σας τα μπλοκαρουν ή οτι δεν επιτρεπει πλεον να ανοιγεις λογαριασμο εκει;

Προχθες εκανα ανανεωση μεχρι τελη Δεκεμβριου.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοειται τελος Παραγουαη και τα λοιπα; Οτι σας τα μπλοκαρουν ή οτι δεν επιτρεπει πλεον να ανοιγεις λογαριασμο εκει;

Προχθες εκανα ανανεωση μεχρι τελη Δεκεμβριου.

Μετά από λίγο μπήκαμε να δούμε ταινιουλα και μας έβγαλε ότι πρέπει να κάνουμε reactivate το membership με κάρτα. Αλλιώς δεν έχει ταινιουλα. Και το member status ήταν canceled

Επεξ/σία από kogos
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, prototypegr είπε

αι χρησιμοποίησες καθόλου το vpn για να βλέπεις το Netflix? Ή κατευθείαν χωρίς; 

Δε χρειάζεται Vpn για να δεις. Μόνο κατάτην εγγραφή.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, teohokage είπε

Δε δουλεύει το Surfshark. Νord και Windscribe δοκιμασμένα δουλεύουν

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vagmouk είπε

έχεις δίκιο με nordvpn πέρασε κανονικά και ολοκλήρωσα την εγγραφή

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, teohokage είπε

έχεις δίκιο με nordvpn πέρασε κανονικά και ολοκλήρωσα την εγγραφή

Αρα εχεις ολο το πακέτο ? και τα σπορτς μαζί ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, teohokage είπε

σωστά 

Το έκανα και εγώ με το nord vpn που αγόρασα για ένα μήνα μέσα απο το Gosplit. Ξέρουμε αν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα ή πρέπει να μπαίνω κάθε μήνα στο Setanta και να ανανεώνω μέσα από το σαιτ του;  Δεν εχω Nord vpn αγορασμένο για ένα χρόνο. Εχω αγορασμένο Surfshark για ένα χρόνο αλλά με αυτό δεν δουλεύει. Πλήρωσα με revolut το setanta.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Δυο ερωτήσεις: Ανανέωση κάθε μήνα μέσω revolut παίζει? Κι επίσης, σου στέλνει στοιχεία σύνδεσης το site για το Netflix?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...