Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα προσπαθω να κανω λογαριασμο στο setanta και δεν μου ερχετε ποτε ειδοποιηση για εγκριση στη payzy το εχει κανει κανεις με payzy γιατι μου κολαει καθε βοηθεια δεκτει

Επεξ/σία από michalis412
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, michalis412 είπε

καλησπερα προσπαθω να κανω λογαριασμο στο setanta και δεν μου ερχετε ποτε ειδοποιηση για εγκριση στη payzy το εχει κανει κανεις με payzy γιατι μου κολαει καθε βοηθεια δεκτει

Μήπως είσαι εκτός θέματος;

Δημοσ.
14 hours ago, motoboots said:

Δεν χρειάζεται VPN. Δεν μας «βλέπει» το Netflix. 

Για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιείται η συνδρομή με τίποτα.

Πατάω "start paid subscription", βγαινει το παράθυρο του face ID και κάνω επιβεβαίωση, και στη συνέχεια μου ζητάω να βάλω τον κωδικό του Apple ID στα settings. Το βάζω και απλά δεν γίνεται τίποτα. Εν το μεταξύ φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός Netflix.

Ο κωδικός είναι σωστός, έχω βάλει δ/νση κτλ, δεν μπορώ να καταλάβω που έχει κολλήσει!!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BillT είπε

Για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιείται η συνδρομή με τίποτα.

Πατάω "start paid subscription", βγαινει το παράθυρο του face ID και κάνω επιβεβαίωση, και στη συνέχεια μου ζητάω να βάλω τον κωδικό του Apple ID στα settings. Το βάζω και απλά δεν γίνεται τίποτα. Εν το μεταξύ φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ο λογαριασμός Netflix.

Ο κωδικός είναι σωστός, έχω βάλει δ/νση κτλ, δεν μπορώ να καταλάβω που έχει κολλήσει!!

Στην Apple συσκευή σου έχεις γυρίσει το App Store σε Ινδία; Λογαριασμός/ Πολυμέσα και Αγορές. 

Δημοσ.
15 minutes ago, motoboots said:

Στην Apple συσκευή σου έχεις γυρίσει το App Store σε Ινδία; Λογαριασμός/ Πολυμέσα και Αγορές. 

Ναι, κανονικά.

Νομίζω δεν χρειάστηκε να το αλλάξω. έκανα Login με τον ινδικό λογαριασμό και όταν πήγα στη ρύθμιση που λες ήταν ήδη Ινδία.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, BillT είπε

Ναι, κανονικά.

Νομίζω δεν χρειάστηκε να το αλλάξω. έκανα Login με τον ινδικό λογαριασμό και όταν πήγα στη ρύθμιση που λες ήταν ήδη Ινδία.

Την εφαρμογή την είχες κατεβασμένη από πριν κάνει login  με το νεο λογαριασμό? Αν ναι δοκιμασε  μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση όταν θα εχεις κάνει login με τον ινδικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, konstantin79 said:

Την εφαρμογή την είχες κατεβασμένη από πριν κάνει login  με το νεο λογαριασμό? Αν ναι δοκιμασε  μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση όταν θα εχεις κάνει login με τον ινδικό

Ναι την είχα ήδη στο ipad. Την έσβησα, δοκίμασα και χωρίς εγκετεστημενη εφαρμογή πάλι τίποτα. Την εγκατέστησα ξανά τίποτα. Έκανα logout και ξανά login στο apple account. 

Ότι και να κάνω μου ζητάει να βάλω τον κωδικό του apple ID, τον βάζω και δεν βλέπω κάποιο σφάλμα αλλά μένει στη σελίδα των ρυθμίσεων και δεν προχωράει στη συνδρομή 

EDIT:

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι στο Apple ID, καθώς δοκίμασα να δημιουργήσω netflix με ένα άλλο email και πάλι σκοντάφτω στο ίδιο σημείο που μου ζητάει να βάλω τον κωδικό του Apple ID. Τι μπορεί να έχω ξεχάσει ή να έχω κάνει λάθος?

EDIT 2: Πέρασε τελικά. Κάποιο πρόβλημα με τη διεύθυνση ήταν αλλά δεν μπορώ τώρα να πω ακριβώς. Ήταν περασμένη σε κάποιο πεδίο, αλλά όχι στο Payment and Shipping.

Επεξ/σία από BillT
Δημοσ.
Στις 6/10/2025 στις 6:45 ΠΜ, yiankap είπε

Καλημέρα σας. Είχα καιρό να μπώ στο forum και είδα ότι οι "Βόσνιοι" έχουν πρόβλημα και τους ακυρώθηκε η συνδρομή. Είμαι και εγώ "Βόσνιος" και με βάζει κανονικά. Τι παίζει ; 

Έχω δει και άλλους Βόσνιους χωρίς πρόβλημα. Μήπως τελικά έκοψαν Παραγουάι, Αλβανία, Σερβία κλπ, αλλά όχι Βοσνία; 

Υπάρχει κάποιος από Βοσνία που να του το έχουν κόψει ή είστε όλοι active; 

Δημοσ.

Δεν τους εχουν κοψει ολους απο λατινικη αμερικη. εγω ειχα φτιαξει 4-5 accounts για συγγενεις κ φιλους την ιδια μερα σχεδον back2back, τα 2 απο τα 5 ακομα δουλευουν. δεν ξερω και δεν μπορω να βρω μοτιβο για ποιον λογο εφαγαν μπαν καποια, και καποια αλλα όχι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kallair είπε

Δεν τους εχουν κοψει ολους απο λατινικη αμερικη. εγω ειχα φτιαξει 4-5 accounts για συγγενεις κ φιλους την ιδια μερα σχεδον back2back, τα 2 απο τα 5 ακομα δουλευουν. δεν ξερω και δεν μπορω να βρω μοτιβο για ποιον λογο εφαγαν μπαν καποια, και καποια αλλα όχι.

εγώ από παραγουάη με καινούργιο account κόπηκα μετά από ούτε βδομάδα εγγραφής. 

χαμένα κοντά 25ευρώ τον τελευταίο μήνα μιας κ είχα κάνει top-up και σε τούρκικο. 

Προσπάθησα sentanta αλλά δεν μπόρεσα να κάνω ούτε signup, κολλάει για κάποιο λόγο .. 

Μάλλον θα ταξιδέψω προς Ασία με μηλαράκι.. 

Εκτός κ αν γνωρίζετε άλλες λύσεις .. διάβασα για spliiit , gamsgo, gosplit. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Προσπάθησα sentanta αλλά δεν μπόρεσα να κάνω ούτε signup, κολλάει για κάποιο λόγο .. 

Μάλλον θα ταξιδέψω προς Ασία με μηλαράκι.. 

To vpn φταιει,προσπαθησε με καποιο αλλο εκανα συνδρομη με wndscribe και μετα οταν ηρθε το μαιλ για το netflix μπηκα και με εβγαζε ελλαδα.Λεω δεν δοκιμαζω με urban του mozilla (δωρεαν) και εφτιαξα το neflix κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kogos είπε

Έχω δει και άλλους Βόσνιους χωρίς πρόβλημα. Μήπως τελικά έκοψαν Παραγουάι, Αλβανία, Σερβία κλπ, αλλά όχι Βοσνία; 

Υπάρχει κάποιος από Βοσνία που να του το έχουν κόψει ή είστε όλοι active; 

Είχα φτιάξει 2 λογαριασμους έναν Αλβανία έναν Βοσνία κόπηκαν και οι 2

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

To vpn φταιει,προσπαθησε με καποιο αλλο εκανα συνδρομη με wndscribe και μετα οταν ηρθε το μαιλ για το netflix μπηκα και με εβγαζε ελλαδα.Λεω δεν δοκιμαζω με urban του mozilla (δωρεαν) και εφτιαξα το neflix κανονικα.

Μπήκα προς το παρόν με το ασιατικό μήλο .. αν χρειαστεί (γιατί θέλω και τα αθλητικά του sentanta) θα πάω και σε αυτή τη λύση με τις προτάσεις που έκανες! 

Ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Μπήκα προς το παρόν με το ασιατικό μήλο .. αν χρειαστεί (γιατί θέλω και τα αθλητικά του sentanta) θα πάω και σε αυτή τη λύση με τις προτάσεις που έκανες! 

Ευχαριστώ πολύ! 

Εχει και τα CHL το sentana? καλα ειδα?

edit. Σύμφωνα με το site της UEFA το setantasports απο moldova εχει CL.

Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος που εχει Ukrain. 

Επεξ/σία από vaggos88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...