Προς το περιεχόμενο

Netflix μέσω Τουρκίας problem

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Stelaras1993,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ελαφρώς off topic ερώτηση αλλά την κολλάω εδώ καθώς έχουμε κάνει συζήτηση για λογαριασμούς μέσω ινδικού μήλου. Apple TV + έχει ενεργοποιήσει κανένας από τον ίδιο λογαριασμό ή είναι καλύτερα να μην ρισκάρουμε τέτοια κίνηση? 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BillT είπε

Παιδιά ελαφρώς off topic ερώτηση αλλά την κολλάω εδώ καθώς έχουμε κάνει συζήτηση για λογαριασμούς μέσω ινδικού μήλου. Apple TV + έχει ενεργοποιήσει κανένας από τον ίδιο λογαριασμό ή είναι καλύτερα να μην ρισκάρουμε τέτοια κίνηση? 

Apple One Ινδιας απο οταν πρωτοβγηκε χωρις θεμα 
image.png.e895e396c03a96caef3795dd475219c8.png

• Like 4
Δημοσ.

...μετα απο πολλες αποπειρες,κατεληξα οτι η συδρομη απο Ελλαδα ειναι μονοδρομος.Αυτα που κερδισα τοσο καιρο τα εχασα τους τελευταιους μηνες,μια η αλλη....για εμενα παντα λεω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, iliasleon said:

...μετα απο πολλες αποπειρες,κατεληξα οτι η συδρομη απο Ελλαδα ειναι μονοδρομος.Αυτα που κερδισα τοσο καιρο τα εχασα τους τελευταιους μηνες,μια η αλλη....για εμενα παντα λεω!!!

Μονόδρομος είναι το stremio με debrid (+JustWatch). Ούτε υπότιτλους δεν ψάχνεις για περιεχόμενο Netflix. Φυσικά, καταδικάζω τέτοιες πρακτικές. 🙃

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μονόδρομος είναι το stremio

...εννοειτε,απλα εγω μιλαω για netflix συνδρομη!

Επεξ/σία από iliasleon
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Apple One Ινδιας απο οταν πρωτοβγηκε χωρις θεμα 
image.png.e895e396c03a96caef3795dd475219c8.png

Μια από τα ίδια με την τότε μέθοδο σου....ακόμα ενεργή η συνδρομή και ανανεώθηκε προσφάτως!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kirileman είπε

Μονόδρομος είναι το stremio με debrid (+JustWatch). Ούτε υπότιτλους δεν ψάχνεις για περιεχόμενο Netflix. Φυσικά, καταδικάζω τέτοιες πρακτικές. 🙃

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι είναι αυτό το justwatch; Addon stremio;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, souzerman2001 said:

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι είναι αυτό το justwatch; Addon stremio;

Είναι για να βλέπει η γυναίκα σου τα trends του Netflix και να μην σε πρήζει που έκοψες τη συνδρομή 😁. Υπάρχει και αυτό από το ίδιο το Netflix. Top 10 Most Popular Shows on Netflix Right Now in Greece.

Addons για stremio υπάρχουν κάποια, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα (για την ώρα έχω μόνο αυτό).

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έφτιαξα προχθές Ινδικό λογαριασμό κτλ κτλ (μέθοδο Σωτου βίντεο κτλ), έπειτα με game Netflix έκανα συνδρομή, όλα καλά μέχρι εδώ.
Πάω να μπω την άλλη μέρα στο iTunes και τρώω φόλα... Κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα και μου το απέρριψαν... Δεν ξέρω τη πήγε λάθος.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;;;

👇

Screenshot 2025-10-10 205124.png

Επεξ/σία από billys gt
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, billys gt είπε

Εγώ έφτιαξα προχθές Ινδικό λογαριασμό κτλ κτλ (μέθοδο Σωτου βίντεο κτλ), έπειτα με game Netflix έκανα συνδρομή, όλα καλά μέχρι εδώ.
Πάω να μπω την άλλη μέρα στο iTunes και τρώω φόλα... Κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα και μου το απέρριψαν... Δεν ξέρω τη πήγε λάθος.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;;;

Screenshot 2025-10-10 205124.png

netflix παιζει κανονικά και δεν  εχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου itunes σωστα?

Κάπου είχα διαβάσει οτι τυχαίνει καμια φορά. δεν θυμάμαι ακριβώς την λύση.....

Δοκίμασε ενα forgot password οταν πας να κάνεις login

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

Εγώ δεν μπορώ καν να φτιάξω ινδικό Apple ID . Στο Apple Music δε μου βγάζει για δημιουργία μόνο login…

λογικα αν πατησεις στο sign in αν δεν υπαρχει λογαριασμος και βαλεις καποιο e-mail θα σε παει στο να φτιαξεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

netflix παιζει κανονικά και δεν  εχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου itunes σωστα?

Κάπου είχα διαβάσει οτι τυχαίνει καμια φορά. δεν θυμάμαι ακριβώς την λύση.....

Δοκίμασε ενα forgot password οταν πας να κάνεις login

Ναι παίζει κανονικά το netflix. Δεν γίνεται να κάνω forgot password έχουν παγώσει τον λογαριασμό iTunes. (πήγα και έφτιαξα καινούργιο από την αρχή νέο λογαριασμό κτλ) 

Απλά είπα να γράψω μήπως υπάρχει κάποια λύση και να δω εάν έχει συμβεί σε άλλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...