Προς το περιεχόμενο

ανακτηση αρχειων


NIKOssc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια εσβησα κατι αρχεια που μεσα στον φακελο υπηρχαν και κατι αρχεια που θελω βεβαια δεν το καταλαβα οταν τα σβηνα υπαρχει τροπος να γινουν ανακτηση? εχει περασει περιπου 2 μηνες δεν ξερω εαν παιζει ρολο ειδα στο internet ενα προγραμα recuva αλλα δεν βρηκε κατι.....που εβαλα επιλογη απο καδο να ψαξει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν στον δίσκο c τα αρχεία είναι χλωμό να τα ανακτήσεις. Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (πεθαίνει πάντως), δοκίμασε σε όλον τον c (ή τον δίσκο όπου ήταν τα αρχεία) και όχι σε συγκεκριμένους φάκελους. Επίσης βάλτο να ψάξει με τον αργό τρόπο και καλό κουράγιο.

Να ξέρεις όμως ότι όταν ψάχνουμε για ανάκτηση αρχείων από δίσκο συστήματος (ο δίσκος με το βασικό λειτουργικό) αφαιρούμε τον δίσκο και τον συνδέουμε σε άλλο pc/laptop, καλύτερα σαν εξωτερικό με αντάπτορα από sata σε usb. Αν ο δίσκος είναι 3.5'', δηλαδή μεγάλος τότε θα πρέπει ο αντάπτορας να έχει έξτρα τροφοδοτικό (από dekstop) ενώ αν είναι μικρός 2.5'' (από λάπτοπ) τότε δεν είναι απαραίτητο. Ο λόγος είναι ότι όσο χρησιμοποιούμε τον δίσκο τόσο μειώνονται οι πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων που ψάχνουμε γιατί το λειτουργικό "βλέπει" τον άδειο χώρο και αποθηκεύει όπου βρει με αποτέλεσμα να καταστρέφει τα διαγραμμένα αρχεία και μαζί τις πιθανότητες ανάκτησης (μερική ή ολικής).

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...