Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικοινώνησα με κατασκευαστή refillable και με διαβεβαίωσε πως προμηθεύεται από διάφορα εργοστάσια κ ουδέποτε έχει παρατηρήσει κάποιο τέτοιο θέμα με τα της Canon (ξέρω ακούγομαι σαν εργαζόμενος της Canon τώρα αλλά αυτό μου είπε).
Βρε #gatos74, οκ μπορεί να υπάρχει τέτοιο θέμα που περιέγραψες, δεν το αρνούμαι αλλά δεν θα έλεγα πως ίσως κ να μην ισχύει για όλα τα refillable cartridges γιατί μπορεί να υπάρχουν ποιότητες κ ποιότητες στα σφουγγαράκια αυτά... πιστεύεις πως όχι;
Eσύ έχεις χρησιμοποιήσει διάφορες μάρκες κ όλες είχαν πρόβλημα κ υποστηρίζεις αυτά που λες;

Επεξ/σία από zoranb
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, zoranb είπε

Κ αυτός δεν απάντησε!

Αγαπητέ φίλε, ελπίζοντας πως δεν παρακάμπτω άκομψα τους φίλους gatos74 και highpriest, η γνώμη μου είναι ότι οι συμβουλές τους είναι χρυσάφι. Και ο πρώτος σου εξήγησε τι συμβαίνει με τα μελάνια και το επαναγέμισμα και ο δεύτερος ανέλυσε ότι όταν το "ψειρίζεις" τόσο, το "περίσσο χαλάει το ίσο" (κρητική παροιμία). Οι δρόμοι είναι λοιπόν δύο: είτε επαναγεμίζεις σύμφωνα με τις οδηγίες που σου έδωσαν είτε αγοράζεις αξιόπιστα συμβατά και προχωράς. Σ' αυτή την κατηγορία εκτυπωτών τα πράγματα είναι απλά: Κάνεις χρήση με όποιον τρόπο επιθυμείς έχοντας πάντα υπόψη ότι "όσο αντέξει - So far, so good".

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 8:55 ΜΜ, gatos74 είπε

Οχι, να πάρεις reseter και να έχεις τα γνήσια cartridges.

Δεν είναι κακή η πρόταση αυτή πάντως. Το λες για να υπάρχουν και να χρησιμοποιώ τα γνήσια pads ε;

Δημοσ.

Επίσης ένα άλλο θέμα είναι το εξής. Εάν τελικά αποφασίσω να επαναγεμίσω τα άδεια γνήσια cartridges, θα πρέπει να αποθηκεύσω με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο ώστε να μην ξεραθούν τα μελάνια/σφουγγαράκια που έχουν, μέχρι να τα επαναγεμίσω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gatos74 είπε

Δέν τα έχεις με τα πορτοκαλί κλίπσ επάνω?

Τα έχω, αλλά σφραγίζουν αεροστεγώς αυτά τα κλιπς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2022 στις 11:25 ΜΜ, gatos74 είπε

Κλείνεις και την πάνω μπροστινή τρυπούλα με μιά μονωτική ταινία....μήν με ρωτήσεις ποιά....θα την δείς.

Εννοείς την τρυπούλα που υπάρχει κάτω απο το PGBK… σωστά;

0854904F-3F47-4627-904A-2687D4BF1A17.jpeg

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...