Προς το περιεχόμενο

Silent Hill f [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά μιλάμε η τεμπελχανίαση πάει γόνατο σ 'αυτή τη γενιά. Όλοι χρησιμοποιούν UE5, το optimization το έχουμε ξεχάσει προ πολλού κι από δω παν' κι άλλοι.

Οι μόνοι που σώζουν κάπως το πράγμα είναι οι μικροί developers.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikos5800 είπε

360p με fsr? Τα μάτια μου😜

Φτάσαμε σιγά σιγά σε σημείο οι "current gen" να κάνουν upscale με βάση μικρότερες αναλύσεις σε σχέση με 2 γενιές πίσω. Ακόμα και το ps3 άντε να έκανε upscale από 480p/540p, όχι και 360p lmao. Και έβγαζε output σε 720p/1080i/1080p το πολύ. Αυτοί προσπαθούν με τόση λίγη πληροφορία να κάνουν upscale σε 4K!!! Δε πα να βγάλουν FSR10 και PSSR30, δε το καταλαβαίνουν αυτό το πράγμα δε σώζεται με τίποτα?

Και συνεχίζουμε το ίδιο βιολί sofware lumen/nanite/VSMs μέχρι και στα series s και switch 2.🤣 Θα καταλήξουμε να κάνουμε εξετάσεις στον οφθαλμίατρο καθημερινά για το αν όντως έχουμε γλαύκωμα η καταρράκτη ή αυτή η θολούρα βγαίνει όντως από το monitor.

next step - exclusive path traced ps5 pro option από 168p (να θυμηθούμε και πως ήταν και  το φιδάκι στο NOKIA).

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ilos είπε

Φτάσαμε σιγά σιγά σε σημείο οι "current gen" να κάνουν upscale με βάση μικρότερες αναλύσεις σε σχέση με 2 γενιές πίσω. Ακόμα και το ps3 άντε να έκανε upscale από 480p/540p, όχι και 360p lmao. Και έβγαζε output σε 720p/1080i/1080p το πολύ. Αυτοί προσπαθούν με τόση λίγη πληροφορία να κάνουν upscale σε 4K!!! Δε πα να βγάλουν FSR10 και PSSR30, δε το καταλαβαίνουν αυτό το πράγμα δε σώζεται με τίποτα?

Και συνεχίζουμε το ίδιο βιολί sofware lumen/nanite/VSMs μέχρι και στα series s και switch 2.🤣 Θα καταλήξουμε να κάνουμε εξετάσεις στον οφθαλμίατρο καθημερινά για το αν όντως έχουμε γλαύκωμα η καταρράκτη ή αυτή η θολούρα βγαίνει όντως από το monitor.

next step - exclusive path traced ps5 pro option από 168p (να θυμηθούμε και πως ήταν και  το φιδάκι στο NOKIA).

Το παιχνίδι στον τεχνικό τομέα είναι φανταστικό,το lumen κάνει φοβερή δουλειά 👍επίσης όπως και στο silent hill 2 remake χρησιμοποιούν την nanite πολύ έξυπνα σε ότι αφορά τα asset, 

Το ποστ μου πήγαινε στο γεγονός ότι με fsr 3 upscaling δεν πρέπει ποτέ να πέσεις σε τόσο χαμηλή ανάλυση,μέχρι 1080π είναι οκ από εκεί και κάτω χρειάζεσαι ai upscaling.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με το lore αλλά η εικόνα ενός horror που όμως σαν character έχεις ένα 15χρονο ντυμένο μαθήτρια μου φαίνεται γελοία. Μπορεί το game να είναι top, δεν ξέρω, αλλά αυτό με βγάζει πολύ απ' το mood.

Δημοσ.

Μπήκα στο thread να διαβάσω αν το παιχνίδι είναι καλό και βρήκα 2 σελίδες για τον τεχνικό του τομέα και πως τρέχει με DLAA, USSR, R&B και LotR. 

Δεν είμαστε στο 2000, που παίζαμε στα 1024x768 και στα 1920x1080 υπήρχε διαφορά, 2025 έχουμε, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε με το μικροσκόπιο διαφορές σε screenshots.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Charismo είπε

Είναι αρκετά σύνηθες ως concept στα Ιαπωνικά horror media να χρησιμοποιούν νέες κοπέλες. 

Ισχύει αυτό, ωστόσο δεν το κάνει λιγότερο γελοίο στα μάτια μου. Προσωπική άποψη φυσικά.

Δημοσ.
2 minutes ago, just_a_dude said:

Ισχύει αυτό, ωστόσο δεν το κάνει λιγότερο γελοίο στα μάτια μου. Προσωπική άποψη φυσικά.

Ναι κι εγώ δεν το έγραψα για να αμφισβητήσω τη γελοιότητα. Απλά ήθελα να παρατηρήσω ότι τη βρίσκουν μάλλον με κοπέλες που τα βάζουν με τέρατα. 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Charismo said:

Ναι κι εγώ δεν το έγραψα για να αμφισβητήσω τη γελοιότητα. Απλά ήθελα να παρατηρήσω ότι τη βρίσκουν μάλλον με κοπέλες που τα βάζουν με τέρατα. 😋

Το παιχνίδι έχει να κάνει με την γυναικεία ενδυνάμωση σύμφωνα με τους δημιουργούς.

2 hours ago, Voodooman said:

Μπήκα στο thread να διαβάσω αν το παιχνίδι είναι καλό και βρήκα 2 σελίδες για τον τεχνικό του τομέα και πως τρέχει με DLAA, USSR, R&B και LotR. 

Δεν είμαστε στο 2000, που παίζαμε στα 1024x768 και στα 1920x1080 υπήρχε διαφορά, 2025 έχουμε, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε με το μικροσκόπιο διαφορές σε screenshots.

E μα ναι... Είναι οφθαλμοφανές πως μιλάμε για διαφορές σε μικροσκοπική κλίμακα. Αμελητέα διαφορά. 

IMG_20250924_115431.jpg

1 hour ago, dsi44 said:

αφου ιαπωνια μπορεις να εχεις γκομενα απο τα 13 της

Γιατί Ελλάδα απαγορεύεται; Είναι μετά τα 18; Μήπως 21 με υπογραφή κηδεμόνα; Πω τι μαθαίνει κανείς τελικά. Έχουμε γυρίσει πίσω σε τόσο συντηρητικά επίπεδα; Πρέπει να ζούσαμε σε προοδευτικό παράδεισο της δικής μου εποχής άραγε γιατί εγώ να θυμάμαι ζευγαρακια σε αυτές τις ηλικίες και Ελλάδα (σε πιο αθώο βαθμό φυσικά). 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, 7nisiotis said:

E μα ναι... Είναι οφθαλμοφανές πως μιλάμε για διαφορές σε μικροσκοπική κλίμακα. Αμελητέα διαφορά. 

IMG_20250924_115431.jpg

Μου δείχνεις διαφορά μεταξύ min και max ρυθμίσεων  υποθέτω. Στο screenshot που εσύ ανέβασες λίγα post πιο πίσω, συγγνώμη που δεν βλέπω διαφορά μεταξύ USSR 3 και 4. Αλλά ίσως να φταίει και η όρασή μου.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
4 hours ago, Voodooman said:

Κοίτα, καταλαβαίνω ότι γίνεται λίγο κουραστικό, αλλά στην τελική είναι το PC thread. Αναπόφευκτο να υπάρχουν αρκετά σχόλια για το performance/image quality.

Πόσο μάλλον τώρα που μόλις βγήκε το παιχνίδι, που είναι και πιο δύσκολο αρκετοί να το έχουν τελειώσει και να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη της ιστορίας/ατμόσφαιρας/μουσικής/gameplay κλπ.

Κακά τα ψέματα μέρος του PC gaming είναι και το ότι στις πρώτες εντυπώσεις ανοίγοντας ένα παιχνίδι είναι και το performance.

Εγώ πχ μπήκα όντως στο thread για να διαβάσω για αυτό 😂

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...