Προς το περιεχόμενο

Τα νέα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4 και της σειράς Galaxy Watch5 διαθέσιμα στις προηγούμενες γενιές συσκευών του οικοσυστήματος Galaxy


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

H Samsung επεκτείνει την τελευταία έκδοση λογισμικού One UI 4.1.1 των Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 και την έκδοση One UI Watch4.5 της σειράς Galaxy Watch5 σε προηγούμενες γενιές αναδιπλούμενων Galaxy smartphones και smartwatches. Οι ενημερώσεις λογισμικού θα ξεκινήσουν από τα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3 στις 5 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσουν σταδιακά σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το One UI 4.1.1 θα επεκταθεί επίσης, στα Galaxy Z Fold2, τα Z Flip και Z Fold[1]. Το One UI Watch4.5 θα υποστηρίζεται στο Galaxy Watch4 και στο Galaxy Watch4 Classic[2]. Η εταιρεία αναπτύσσει διαρκώς καινοτομίες στην κατηγορία κινητής που ωθούν τα όρια για το τί είναι δυνατό, αλλά δίνουν και τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να τις βιώσουν.

965908195_galaxyecosystem.jpg.10caa7172743b0e60edd0e822653ad40.jpg

Επιπλέον, οι χρήστες των Galaxy Watch3 και Galaxy Watch Active2 θα έχουν την ευκαιρία να εγκαταστήσουν μία έκδοση λογισμικού[3] που θα παρέχει επιλεγμένες λειτουργίες από το One UI Watch4.5.

Βελτιωμένη λειτουργία multitasking και διευρυμένη λειτουργικότητα κάμερας

Οι συσκευές της σειράς Samsung Galaxy Z έχουν επαναπροσδιορίσει το τί είναι εφικτό να κάνει ένα smartphone, ξεκλειδώνοντας νέα επίπεδα παραγωγικότητας και καλύτερους τρόπους δημιουργίας. Με το One UI 4.1.1, οι νέες δυνατότητες παραγωγικότητας και κάμερας έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις ήδη ισχυρές συσκευές ακόμα πιο έξυπνες.

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες με το νέο Taskbar

Η σειρά Galaxy Z Fold, που εισάγει νέο σχήμα στα smartphones, φέρνει διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσετε τη λειτουργικότητα είτε η συσκευή σας είναι σε αναδίπλωση είτε όχι. Με το νέο Taskbar[4], μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πιο γρήγορα από ποτέ, έχοντας στην οθόνη μία διάταξη που μοιάζει με υπολογιστή και σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε.

01_Taskbar_0902.gif.f62692b58231ee10741bda32e4442c8a.gif

Άνοιγμα πολλαπλών παραθύρων από οπουδήποτε

Με δυνατότητα drag-and-drop απευθείας από τη γραμμή εργασιών, το multitasking[5] στο Galaxy Z Fold είναι πιο εύκολο από ποτέ. Κάνοντας drag μια εφαρμογή στην άκρη ανοίγει σε split view, ενώ σύροντάς την στο κέντρο θα ανοίξει σε αναδυόμενη προβολή, παρέχοντάς σας πολλούς τρόπους για να δείτε τις εφαρμογές σας και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των προβολών.

Εάν υπάρχουν εφαρμογές που χρησιμοποιείτε μαζί, μπορείτε πλέον να προσθέσετε ζεύγη ή ομάδες εφαρμογών στη γραμμή εργασιών και να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας ζεύγη εφαρμογών ταυτόχρονα.

02_Drag_and_drop_App_pair_0902.gif.0a52bc5ba21565e2ab3dc7e2cdf33362.gif

Οι λειτουργίες πολλαπλών εργασιών είναι πλέον πιο διαισθητικές και πιο εύκολες στην αλληλεπίδραση χάρη στα νέα gestures[6]. Με απλές κινήσεις ολίσθησης, μπορείτε να αλλάξετε άμεσα τις εφαρμογές πλήρους οθόνης σε αναδυόμενα παράθυρα ή να χωρίσετε την οθόνη σας στη μέση για να διαχειριστείτε καλύτερα τις εργασίες σας.

Νέοι τρόποι για να αξιοποιήσετε πλήρως τα πλεονεκτήματα φωτογραφίας με δύο οθόνες του Galaxy Z Fold

Η σειρά Samsung Galaxy Z προσφέρει μια πραγματικά ευέλικτη εμπειρία φωτογραφίας, αξιοποιώντας στο έπακρο το αναδιπλούμενο form factor. Χάρη στη Διπλή προεπισκόπηση (Dual Preview), μπορείτε να δείτε τη λήψη προτού τη τραβήξετε, προβάλλοντας την εικόνα τόσο στην κύρια όσο και στην εξωτερική οθόνη. Τώρα με τον πλήρη έλεγχο της κάμερας απευθείας από την εξωτερική οθόνη, μπορείτε να τραβήξετε selfies υψηλής ανάλυσης με την κύρια κάμερα χρησιμοποιώντας τη selfie κάμερα της πίσω οθόνης.

704816085_04_RearCamSelfie_0902.gif.f4372ed21d2b718413822a80fb1a1a36.gif

Αναδιπλούμενο τηλέφωνο, ευέλικτη κάμερα[7]

Με την τελευταία αναβάθμιση στο Quick Shot στη σειρά Galaxy Z Flip, τώρα μπορείτε να βλέπετε την προεπισκόπηση και να τραβάτε φωτογραφίες στην πραγματική τους αναλογία στην εξωτερική οθόνη, ενώ μπορείτε να έχετε και πρόσβαση στη λειτουργία Πορτραίτου για να κάνετε κάθε στιγμή φωτογενή. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε απρόσκοπτα από τη λειτουργία Γρήγορης λήψης (Quick Shot) στη λειτουργία Flex[8] κατά τη λήψη φωτογραφιών ή την εγγραφή βίντεο, και έτσι να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των γωνιών χωρίς να διακόπτετε τη λήψη σας, για μια πραγματική hands-free εμπειρία.

06_Cover_Screen.gif.b10d54586f565ccba0a42d9c57e66636.gif

Περισσότερη ισχύς στην εξωτερική οθόνη[9]

Το One UI 4.1.1 φέρνει όλες τις νέες λειτουργίες στην εξωτερική οθόνη της σειράς Galaxy Z Flip, επιτρέποντάς σας να κάνετε περισσότερα από ποτέ χωρίς να ανοίξετε το τηλέφωνό σας. Πραγματοποιήστε κλήσεις, καλέστε πίσω αναπάντητες και απαντήστε ακόμη και σε μηνύματα με φωνητικό κείμενο και emojis απευθείας από την εξωτερική οθόνη. Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο της συσκευής σας με πρόσθετες επιλογές Γρήγορης ρύθμισης (Quick Setting options), όπως Wi-Fi, Bluetooth, λειτουργία πτήσης και φακό.

Πρόσθετες δυνατότητες προσαρμογής, ευκολίας και υγείας σε προηγούμενες γενιές Galaxy smartwatch

Η Samsung δίνει περισσότερες δυνατότητες στους υπάρχοντες χρήστες του Galaxy Watch με μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ρολογιού, που περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές προσαρμογής και πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Περισσότερες προσόψεις ρολογιών και περισσότεροι τρόποι προσαρμογής

Το One UI Watch4.5 φέρνει έξι νέες πολύχρωμες και διαδραστικές προσόψεις ρολογιών και μια παλέτα φρέσκων νέων χρωμάτων και δυναμικών συνδυασμών στη σειρά Galaxy Watch4. Οι  διαφορετικές επιλογές διάταξης της σειράς διαφοροποιούνται ακόμα περισσότερο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρουν την ιδανική πρόσοψη ρολογιού που θα ταιριάζει με τον μοναδικό τρόπο ζωής τους. Οι χρήστες πλέον μπορούν να αποθηκεύουν τις αγαπημένες τους προσόψεις στη λίστα αγαπημένων, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτές γρήγορα και εύκολα.

Πιο άνετη επικοινωνία με το νέο πληκτρολόγιο QWERTY

Το One UI Watch4.5 κάνει την επικοινωνία στη σειρά Galaxy Watch4 πιο ομαλή και πιο βολική από ποτέ. Οι χρήστες έχουν περισσότερες επιλογές σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας απευθείας από τον καρπό τους με την προσθήκη ενός πληκτρολογίου QWERTY στις υπάρχουσες λειτουργίες αναγνώρισης φωνής και γραφής[10], που τους βοηθά να αλλάζουν εύκολα στυλ επικοινωνίας αναλόγως την περίσταση.

Συνεχής υποστήριξη λογισμικού για το Galaxy Watch3 και το Galaxy Watch Active2

10_ECG.gif.1169977875efbb054726c551e0aa7bce.gifΕπιπλέον, από τα τέλη Σεπτεμβρίου, μια νέα ενημέρωση λογισμικού θα επιτρέψει στους χρήστες του Galaxy Watch3 και του Galaxy Watch Active2 να απολαύσουν ορισμένες από τις νέες δυνατότητες της σειράς Galaxy Watch5. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν δύο νέες προσόψεις ρολογιού – Gradient number και Pro analog – ώστε οι χρήστες να εκφράσουν καλύτερα το γούστο και το στυλ τους, ενώ προστίθεται και η ανίχνευση ροχαλητού για την παροχή ακόμη πιο αναλυτικών δεδομένων της ποιότητας του ύπνου. Επιπλέον, η εφαρμογή Samsung Health Monitor[11] για μέτρηση της αρτηριακής πίεσης (BP)[12] και για ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG)[13] θα επεκταθεί σε χρήστες Galaxy Watch3 και Watch Active2 σε 24 αγορές, παρέχοντας πιο λεπτομερείς πληροφορίες για την υγεία τους.

 


[1]Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τη συσκευή ή τον πάροχο.

[2]Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο, τον πάροχο ή το ζευγοποιημένο smartphone. Η ενημέρωση θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε εκδόσεις Bluetooth και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις LTE αργότερα. Απαιτεί την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Galaxy Wearable και την προσθήκη Galaxy Watch.

[3]Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο, τον πάροχο ή το ζευγοποιημένο smartphone. Η ενημέρωση θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε εκδόσεις Bluetooth και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις LTE αργότερα. Απαιτεί την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Galaxy Wearable και την προσθήκη Galaxy Watch.

[4]Το taskbar υποστηρίζεται μόνο στην κύρια οθόνη.

[5]Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν Multi Active Window ή App Pair.

[6]Απαιτείtai ενεργοποίηση των Labs στις Ρυθμίσεις.

[7]Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Flip3.

[8]Λειτουργία Flex που υποστηρίζεται σε γωνίες μεταξύ 75° και 115°.

[9]Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στα Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Flip3.

[10]Η επιλογή πληκτρολογίου QWERTY, σάρωση για πληκτρολόγηση, αναγνώριση φωνής και γραφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γλώσσα.

[11]Λόγω περιορισμών της αγοράς για την απόκτηση έγκρισης/καταχώρισης ως ιατρική συσκευή, η αρτηριακή πίεση και το ΗΚΓ λειτουργούν μόνο σε ρολόγια και smartphone που αγοράζονται στις αγορές όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη επί του παρόντος (ωστόσο, η υπηρεσία ενδέχεται να περιοριστεί όταν οι χρήστες ταξιδεύουν σε χώρες που δεν υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες).  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor

 για περισσότερες πληροφορίες και τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τις αγορές υπηρεσιών.

[12]Η λειτουργία αρτηριακής πίεσης είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Για να διασφαλιστεί η ακρίβεια, οι χρήστες θα πρέπει να βαθμονομούν τη συσκευή τους κάθε τέσσερις εβδομάδες με μια παραδοσιακή περιχειρίδα για την αρτηριακή πίεση. Η εφαρμογή BP δεν μπορεί να διαγνώσει υπέρταση, άλλες καταστάσεις ή να εντοπίσει σημάδια καρδιακής προσβολής. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μέτρηση σε ηλικίες 22 και άνω. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους διάγνωσης ή θεραπείας από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

[13]Η δυνατότητα ΗΚΓ είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές. Η εφαρμογή ΗΚΓ δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους διάγνωσης ή θεραπείας. Η εφαρμογή ΗΚΓ δεν προορίζεται για χρήστες με γνωστές αρρυθμίες εκτός της κολπικής μαρμαρυγής ή για χρήστες κάτω των 22 ετών. Οι χρήστες δεν πρέπει να ερμηνεύουν ή να αναλαμβάνουν κλινικές ενέργειες με βάση tτα αποτελέσματα που δίνει η συσκευή χωρίς τη συμβουλή ειδικευμένου επαγγελματία υγείας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...