panosdOUG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, giotis_77 είπε Όχι φίλε μου. Παραδοτέο στο μέρος που του έχω πει. Έχουμε μιλήσει. Και βρήκα άλλον από Λονδίνο. Και πληρωμή με PayPal 300 ευρώ ο τόνος παραδοτεος . Συγνώμη αλλά αλήθεια κάτσε λίγο σκέψου με καθαρό μυαλό αυτά που γράφεις γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα χάσεις τα χρήματα σου χωρίς κανένα λόγο και μετά θα φταίει ο απατεώνας που σου έφαγε τα χρήματα. Σου ακούγεται λογικό να σου φέρει κάποιος πέλλετ με 300 ευρώ τον τόνο από Αγγλία? Μην κάνεις κινήσεις απόγνωσης, ποιός σου εγγυάται ότι θα στείλεις χρήματα και θα σου φέρουν όντως πέλλετ? Καλό χρυσό το PayPal ακόμη και με την επιλογή για buying goods έχεις παρά πολλές πιθανότητες να χάσεις τα χρήματα σου. Συγνώμη για το ύψος μου και πάλι αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πχ εσύ βρήκες 300 ευρώ τον τόνο από Αγγλία για μια παραγγελία 10-15 τόνους ενώ τα έξοδα μεταφοράς θα είναι πολλαπλάσια από την αξία του πέλλετ. 1
fredd0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, giotis_77 είπε Όχι φίλε μου. Παραδοτέο στο μέρος που του έχω πει. Έχουμε μιλήσει. Και βρήκα άλλον από Λονδίνο. Και πληρωμή με PayPal 300 ευρώ ο τόνος παραδοτεος . εγω το καλοκαιρι χρειαστηκε να φερω 4 παλλετες εξαρτηματα απο Αγγλια και κοστισε 350 στερλινες η παλλετα μονο η μεταφορα, και συ με 300 ευρω θα πληρωσεις και πελλετ και μεταφορικα? τι να σου πω, σε βλεπω σε κανα μηνα με 6 μπουφαν να ποσταρεις μου φαγανε τα λεφτα και παγωσα
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Κοιτάω τις τιμές https://blazersfuels.co.uk/blazers-wood-fuel-pellets/ https://www.whitehorseenergy.co.uk/wood-pellets https://nuergy.co.uk/product-category/biomass-fuel/
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/10/2022 στις 8:55 ΜΜ, giotis_77 είπε Γειά σας παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση πέλλετ γιατί με τις τιμές εδώ έχω τρελαθεί. Εδώ πέφτει τρελή αισχροκέρδεια. Έχω βρει ένα site από Πορτογαλία. Τι λέτε? Έχει κανείς το βήμα αυτό κανείς γενικώς με το εξωτερικό? Έχω μιλήσει μαζι τους 320 ευρώ ο τόνος παραδοτέο σπίτι σου λένε. https://robustsardinepellet.com/ ...ρε πλάκα κάνεις; Εδώ δεν πληρώνουμε ούτε σε ντόπιους και γνωστούς ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, αν είναι για πέλλετ.... Αν δεχτούν να πληρωθούν ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, πολύ ευχαρίστως να τους πεις. Αλλιώς, ΞΕΚΟΛΛΑ, και μην πληρώσεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ προκαταβολικά "10 τόννους πέλλετ" και μετά περιμένεις α-λα "αποστακτήριο Τζακ Ντάνιελς" πότε θα στα φέρουνε.... Καλύτερα βάλε στην ναφθαλίνη τον πελλετοκαυστήρα σου και βάλε 2-3-4 πόσα χρειάζεσαι κλιματιστικά για φέτος....(αν και υποθέτω πως ήδη έχεις τουλάχιστον 2). Ανατολική Αττική πάντως πήρα με 7.5€ το 15άκιλο (υποτίθεται και Α1) πριν από κα'να μήνα, 2 παλλέτες για τους γονείς. Τώρα τί σκατά είναι από ποιότητα, θα φανεί τον χειμώνα (οπτικά καλό δείχνει), όταν στα μεγαλομάγαζα είχε φτάσει 10€ και στους άλλους τοπικούς 8-9. Τώρα δεν ξέρω πόσο τα 'χει (σίγουρα κα'να 8άρι το λιγότερο, ΑΝ έχει, γιατί μου έλεγε ότι με το ζόρι καλύπτει παραγγελίες, τότε). Και τα λεφτά, με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ. (...Όταν τα είχε με 6 τον Ιούλη δεν πήρα, ελπίζοντας "να πέσουν οι τιμές με τις νέες παραλαβές τον Οκτώβρη"...Σιχτίρ.) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από washcloud
tyf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 https://www.scamdoc.com/view/1077205 scam ειναι. εταιρεια με τηλεφωνο στο site τις μονο whatsup? εγγραφη του site 12/0/2022 εντελως scam Expires On 2023-09-12 Registered On 2022-09-12 Updated On 2022-10-26
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Of pure virgin wood ...έχουνε και ξύλο αγνής παρθένας 😁
giotis_77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, washcloud είπε ...ρε πλάκα κάνεις; Εδώ δεν πληρώνουμε ούτε σε ντόπιους και γνωστούς ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, αν είναι για πέλλετ.... Αν δεχτούν να πληρωθούν ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, πολύ ευχαρίστως να τους πεις. Αλλιώς, ΞΕΚΟΛΛΑ, και μην πληρώσεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ προκαταβολικά "10 τόννους πέλλετ" και μετά περιμένεις α-λα "αποστακτήριο Τζακ Ντάνιελς" πότε θα στα φέρουνε.... Καλύτερα βάλε στην ναφθαλίνη τον πελλετοκαυστήρα σου και βάλε 2-3-4 πόσα χρειάζεσαι κλιματιστικά για φέτος....(αν και υποθέτω πως ήδη έχεις τουλάχιστον 2). Ανατολική Αττική πάντως πήρα με 7.5€ το 15άκιλο (υποτίθεται και Α1) πριν από κα'να μήνα, 2 παλλέτες για τους γονείς. Τώρα τί σκατά είναι από ποιότητα, θα φανεί τον χειμώνα (οπτικά καλό δείχνει), όταν στα μεγαλομάγαζα είχε φτάσει 10€ και στους άλλους τοπικούς 8-9. Τώρα δεν ξέρω πόσο τα 'χει (σίγουρα κα'να 8άρι το λιγότερο, ΑΝ έχει, γιατί μου έλεγε ότι με το ζόρι καλύπτει παραγγελίες, τότε). Και τα λεφτά, με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ. (...Όταν τα είχε με 6 τον Ιούλη δεν πήρα, ελπίζοντας "να πέσουν οι τιμές με τις νέες παραλαβές τον Οκτώβρη"...Σιχτίρ.) Τι να σου πω φίλε. Πάντως πληρωμή με PayPal δέχονται. Αυτό είναι μια ασφάλεια. Και έχουμε μιλήσει και live. Τι να πω.
TuXaKoS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, giotis_77 είπε Τι να σου πω φίλε. Πάντως πληρωμή με PayPal δέχονται. Αυτό είναι μια ασφάλεια. Και έχουμε μιλήσει και live. Τι να πω. Αν είναι Friends and family (που αυτό θα είναι), καμία ασφάλεια δεν είναι.
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Εμείς για καλό στο λέμε πάντως. Αν θες να διακινδυνέψεις έστω και μέσω Paypal, 3-4 χιλιάρικα, δικό σου θέμα (είναι και μεγάλο το ποσό και δεν ξέρω αν το ΡΡ έτσι στο χαλαρό θα σου τα δώσει να ξεμπερδεύεις και ν' αναλάβουν αυτοί μαζί τους). Να σου φέρουν πάντως από ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, δέκα+ τόνους πέλλετ, από μόνο του ακούγεται παράνοια, έτσι δεν είναι; Πόσο μάλλον στις τιμές που λες ότι σου τάξανε. Εδώ δεν φέρνουν απ' τις Κουκουβάουνες (κι αν φέρουν, χρεώνουν κέρατα) ... Το σάιτ τους εν τω μεταξύ που είναι ΟΛΟ στ' Αγγλικά και με,,,,σημαιούλες διαφόρων χώρων κάτω, καθόλου δεν σε παραξενεύει; Άντε να ήταν στα Πορτογαλικά με ΕΠΙΛΟΓΗ και για Εγγλέζικα...Τί διάλο δηλαδή, μόνο "για ιντερνάσιοναλ μπίζνες" ανοίξανε αυτοί, στην Πορτογαλία...; (Ή μόνο για να βρούνε διεθνώς χαροκαμμένα κορόιδα που ψάχνουν απεγνωσμένα "για φθηνό πέλλετ"...; ). Τεσπα.
giotis_77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Αν είναι Friends and family (που αυτό θα είναι), καμία ασφάλεια δεν είναι. Φίλε μου έχεις δίκιο. Όλοι σχεδόν αυτό λένε. Πληρωμή friends and family. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό?
fredd0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, giotis_77 είπε Φίλε μου έχεις δίκιο. Όλοι σχεδόν αυτό λένε. Πληρωμή friends and family. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό? σημαινει οτι στελνεις λεφτα και δε μπορεις να τα παρεις πισω, γιατι για την Paypal δεν ειναι αγορα, ειναι "δωρο" σε φιλο/μελος οικογενειας
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, giotis_77 είπε Φίλε μου έχεις δίκιο. Όλοι σχεδόν αυτό λένε. Πληρωμή friends and family. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό? Oτι δεν έχεις προστασία.Σαν να τα στέλνεις σε φίλους και όχι για αγορά .Για αγορά έχεις προστασία απο το ΡΡ.Σε φίλους δεν υπάρχει προστασία. Οπότε είδες ότι έχουμε δίκιο που σου λέμε προσοχή. 1
giotis_77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ώπα. Μάθαμε κάτι και σήμερα. Παιδιά δεν είπα ότι δεν έχετε δίκιο. Για αυτό και έκανα ερώτηση εδώ. Χίλια ευχαριστώ παίδες. Είστε οι καλύτεροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα