GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα, ειμαι σε σκεψη αυτες τις μερες να δωσω το παλιο συστημα (κουτι atx, μητρικη, ψυκτρα, τροφοδοτικο) και να κρατησω επεξεργαστη (apu), μνημες και περιφεριακα και να παω σε κατι πιο μικρο και πιο στα μετρα μου καθως αλλα ηταν τα θελω μου πριν κανα δυο χρονια ενω πλεον η χρηση που κανω ειναι 90% ταινιες, διαβασμα, ελαφρια προγραμματα, browsing και 10% gaming. Το παρον κουτι επισης πιανει αρκετο χωρο χωρις λογο. Σκεψη πρωτη να παω σε sff (που με εντυπωσιαζουν αρκετα) με ενα μικρο κουτακι, μια itx μητρικη και τροφοδοτικο, δευτερη ειναι ισως καποιο λαπτοπ και να κοτσαρω πανω τα περιφερειακα (να το εχω και σαν διπλο μονιτορ) και τριτο κατι που δεν εχω σκεφτει και θα ηθελα μια δικη σας αποψη!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση (κοστολογικα δεν θελω να δωσω πολυ χρημα)
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, GeG είπε Καλησπερα, ειμαι σε σκεψη αυτες τις μερες να δωσω το παλιο συστημα (κουτι atx, μητρικη, ψυκτρα, τροφοδοτικο) και να κρατησω επεξεργαστη (apu), μνημες και περιφεριακα και να παω σε κατι πιο μικρο και πιο στα μετρα μου καθως αλλα ηταν τα θελω μου πριν κανα δυο χρονια ενω πλεον η χρηση που κανω ειναι 90% ταινιες, διαβασμα, ελαφρια προγραμματα, browsing και 10% gaming. Το παρον κουτι επισης πιανει αρκετο χωρο χωρις λογο. Σκεψη πρωτη να παω σε sff (που με εντυπωσιαζουν αρκετα) με ενα μικρο κουτακι, μια itx μητρικη και τροφοδοτικο, δευτερη ειναι ισως καποιο λαπτοπ και να κοτσαρω πανω τα περιφερειακα (να το εχω και σαν διπλο μονιτορ) και τριτο κατι που δεν εχω σκεφτει και θα ηθελα μια δικη σας αποψη!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση (κοστολογικα δεν θελω να δωσω πολυ χρημα) Η απάντηση είναι desk mini x 300. 3 1
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, adtakhs είπε Η απάντηση είναι desk mini x 300. πολυ ενδιαφερον, δεν την ηξερα καν την σειρα αυτη
radiohead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε Καλησπερα, ειμαι σε σκεψη αυτες τις μερες να δωσω το παλιο συστημα (κουτι atx, μητρικη, ψυκτρα, τροφοδοτικο) και να κρατησω επεξεργαστη (apu), μνημες και περιφεριακα και να παω σε κατι πιο μικρο και πιο στα μετρα μου καθως αλλα ηταν τα θελω μου πριν κανα δυο χρονια ενω πλεον η χρηση που κανω ειναι 90% ταινιες, διαβασμα, ελαφρια προγραμματα, browsing και 10% gaming. Το παρον κουτι επισης πιανει αρκετο χωρο χωρις λογο. Σκεψη πρωτη να παω σε sff (που με εντυπωσιαζουν αρκετα) με ενα μικρο κουτακι, μια itx μητρικη και τροφοδοτικο, δευτερη ειναι ισως καποιο λαπτοπ και να κοτσαρω πανω τα περιφερειακα (να το εχω και σαν διπλο μονιτορ) και τριτο κατι που δεν εχω σκεφτει και θα ηθελα μια δικη σας αποψη!! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση (κοστολογικα δεν θελω να δωσω πολυ χρημα) Ποιον επεξεργαστή έχεις;
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, GeG είπε πολυ ενδιαφερον, δεν την ηξερα καν την σειρα αυτη Τσάμπα και υπερπλήρες. Παίρνει μέχρι και τον οκταπύρηνο 5700g Μέχρι 64 GB μνήμης. Παίρνει δύο nvme δίσκους ταυτόχρονα. Παίρνει μέχρι δύο σκληρούς. Έχει υποδοχή για κάρτα δικτύου και bluetooth m2. Έρχεται με τροφοδοτικό. Υπάρχει mount για να τοποθετηθεί πίσω από την οθόνη. Είναι έξτρα γύρω στα 10 ευρώ Κοστίζει περίπου στα 170 ευρώ. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από adtakhs 1
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, radiohead είπε Ποιον επεξεργαστή έχεις; 4650g. 13 λεπτά πριν, adtakhs είπε Τσάμπα και υπερπλήρες. Παίρνει μέχρι και τον οκταπύρηνο 5700g Μέχρι 64 GB μνήμης. Παίρνει δύο nvme δίσκους ταυτόχρονα. Παίρνει μέχρι δύο σκληρούς. Έχει υποδοχή για κάρτα δικτύου και bluetooth m2. Έρχεται με τροφοδοτικό. Υπάρχει mount για να τοποθετηθεί πίσω από την οθόνη. Είναι έξτρα γύρω στα 10 ευρώ Κοστίζει περίπου στα 170 ευρώ. θελει βλεπω μνημες για λαπτοπ ωστοσο αλλα μικρο το κακο. νομιζω εχει οτι ζηταω 1
radiohead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Πολύ καλή λύση του adtakhs αν θες το μικρότερο δυνατό μέγεθος. Αν από την άλλη συμβιβάζεται με ένα sff μπορείς να κρατησεις σίγουρα μνήμες τροφοδοτικό ψυκτρα αν δεν ξεπερνάει τα 155mm ύψος και αγοράζεις μόνο κουτί και μητρική. Ακόμα και η μητρική σου αν είναι matx με μικρές διαστάσεις χωράει.
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, radiohead είπε Πολύ καλή λύση του adtakhs αν θες το μικρότερο δυνατό μέγεθος. Αν από την άλλη συμβιβάζεται με ένα sff μπορείς να κρατησεις σίγουρα μνήμες τροφοδοτικό ψυκτρα αν δεν ξεπερνάει τα 155mm ύψος και αγοράζεις μόνο κουτί και μητρική. Ακόμα και η μητρική σου αν είναι matx με μικρές διαστάσεις χωράει. απλα κοστιζουν αρκετα τα κουτια sff και απο σκρουτζ μονο το fractal node 202 μου αρεσει που απο μεγεθος ειναι λιγο μικροτερο απο το τωρινο απλα 3 φορες πιο λεπτο. Οι μητρικες επισης ακριβες αλλα αν υποθεσεις οτι δεν θα παρω αλλες μνημες ειναι μια η αλλη. δηλαδη το εξτρα κοστος ειναι το κουτι. Και τρελενομαι γιατιμερικα φαινονται ενα τιποτα μπροστα στο fractal desing meshify c που εχω τωρα το οποιο ειναι απιστευτο κουτι και εχει ιδια τιμη με κατι πλαστικουρες των 5λιτρων
radiohead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GeG είπε απλα κοστιζουν αρκετα τα κουτια sff και απο σκρουτζ μονο το fractal node 202 μου αρεσει που απο μεγεθος ειναι λιγο μικροτερο απο το τωρινο απλα 3 φορες πιο λεπτο. Οι μητρικες επισης ακριβες αλλα αν υποθεσεις οτι δεν θα παρω αλλες μνημες ειναι μια η αλλη. δηλαδη το εξτρα κοστος ειναι το κουτι. Και τρελενομαι γιατιμερικα φαινονται ενα τιποτα μπροστα στο fractal desing meshify c που εχω τωρα το οποιο ειναι απιστευτο κουτι και εχει ιδια τιμη με κατι πλαστικουρες των 5λιτρων Nr200p 49.90 απίστευτες δυνατότητες. Και μια Asus a520m-k 70κατι. Αυτά θα χρειαστείς. 1
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, radiohead είπε Nr200p 49.90 απίστευτες δυνατότητες. Και μια Asus a520m-k 70κατι. Αυτά θα χρειαστείς. να ηταν ενα τσικ μικροτερο !!! νομιζα επερνε εντομεταξυ μονο itx . νομιζω ακουσα δυο πολυ ωραιες αποψεις, σας ευχαριστω. 1
radiohead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, GeG είπε να ηταν ενα τσικ μικροτερο !!! νομιζα επερνε εντομεταξυ μονο itx . νομιζω ακουσα δυο πολυ ωραιες αποψεις, σας ευχαριστω. Στα χαρτιά μόνο itx αλλά παίρνει και matx με 22.6 μεγιστο ύψος. Οι κλασικές είναι 24.4. 1
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeG είπε Βίντεο παρουσίασης. Δεν λέει για 2x M2 pci-e X4 γιατί δεν το έχει δει ... μάλλον. https://youtu.be/uBE1KkotM2I Να ξέρετε πως έχει βγει και Deskmet X300 που παίρνει και έξτρα κάρτα γραφικών Αν πάντως δεν σκοπεύεις να βάλεις κάρτα γραφικών το DESKMINI είναι προτιμότερο από το Deskmet. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από adtakhs 1
GeG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, adtakhs είπε Βίντεο παρουσίασης. Δεν λέει για 2x M2 pci-e X4 γιατί δεν το έχει δει ... μάλλον. https://youtu.be/uBE1KkotM2I Να ξέρετε πως έχει βγει και Deskmet X300 που παίρνει και έξτρα κάρτα γραφικών Αν πάντως δεν σκοπεύεις να βάλεις κάρτα γραφικών το DESKMINI είναι προτιμότερο από το Deskmet. κατι τυπαδες ειδα βιντεο που εβαλαν και στο mini εξωτερικη καρτα με συνδεση με ανταπτορα που μπαινει σε μια m2 θυρα !! το deskmet ειναι αρκετα μεγαλο πλεον. @adtakhs το κουτακι x300 το εχεις και εσυ ;
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GeG είπε κατι τυπαδες ειδα βιντεο που εβαλαν και στο mini εξωτερικη καρτα με συνδεση με ανταπτορα που μπαινει σε μια m2 θυρα !! το deskmet ειναι αρκετα μεγαλο πλεον. @adtakhs το κουτακι x300 το εχεις και εσυ ; Ναι το έχω. Ότι θες ρωτησέ με. 1
GeG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει ένα πολυ καλο σχόλιο στο σκρουτζ , πολυ αναλυτικό αν δεν το έχεις δεί. Επίσης για ψυξη επεξεργαστή τι έχεις; παίρνει και την τελευταία σειρά ,5700g ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα