asapas8 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά εξωτερικόυ SSD ΓΙΑ GAMING και όχι απλά για αποθήκευση (δηλαδή θέλω να τρέχω τα παιχνίδια απ ευθείας μέσα από τον σκληρό) . Ως noobας σε αυτό το θέμα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ακούγεται πολύ ο Samsung T7, αλλά έχω διαβάσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις οτι κρασάρει τα παιχνίδια, αποσυνδέεται κλπ. Αν μπορεί κάποιος παρακαλώ ας βοηθήσει γιατί είναι σημαντική η αγορά του σκληρού
hunter2000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Εγώ αγόρασα μια εξωτερική θήκη για έναν 500GB M.2 ssd που είχα και σε usb 3.1 έχει τρομερές ταχύτητες. Βέβαια θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω. Η θήκη είναι μια της icybox και κρατάει χαμηλά την θερμοκρασία αφού τον θες και για παιχνίδια.
asapas8 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ ψάχνω εξωτερικό σκληρό μέσω usb που να μπορεί να παίζει και παιχνίδια. Έχω έχω θύρες στο tower 3.0, 3.1 και 3.1 type-C. Λες να είναι καλύτερο να πάρω κανονικό ssd και εξωτερική θήκη? Αν και νομίζω οτι είναι το ίδιο πράγμα, οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάποιον εξωτερικό σκληρό καλό για gaming, ας μου πεί Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από asapas8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα