Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Ψάχνω ένα φάρμακο που είναι σε σύριγγα που σκοτώνει τις κατσαρίδες 

Όχι της Bayer ήταν άλλη μάρκα 

https://www.agroplace.gr/product/katsaridoktono-gel-ecogel-10gr/

https://www.google.com/search?q=Κατσαριδοκτόνο+Gel&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Goliath gel από τα καλύτερα. 

Το pubex που προτάθηκε είναι καλό για την καταπολέμηση για κοριούς. 

55 ευρω ενα τζελ? ενταξυ δεν εχω και τον γκοτζιλα κρυμενο στα ντουλαπια της κουζινας...

Δημοσ.

...στις λαϊκές ενδέχεται να βρεις τέτοιες "σύριγγες (ή σωληνάρια) με gel", κόστους 1-2-3€ πάντως. Αν βρεις, δοκίμασέ το, το κόστος δεν είναι μεγάλο αν "δεν κάνουν δουλειά".

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

55 ευρω ενα τζελ? ενταξυ δεν εχω και τον γκοτζιλα κρυμενο στα ντουλαπια της κουζινας...

Προφανώς θα το κρατήσεις και για το μέλλον δεν θα το ξοδέψεις όλο σε ένα καλοκαίρι. 

Το μέγεθος της κατσαρίδας είναι παντελώς άσχετο. Άμα  βρεθείς σε ανάγκη μια χαρά θα πληρώσεις και περισσότερα χρήματα και θα λες και ευχαριστώ. 

Να σου πω τι είχα τραβήξει εγώ πριν πολλά χρόνια που γέμισε η κουζίνα και το μπάνιο δεκάδες κατσαριδακια που γέννησαν συνέχεια, κατσαρίδες μέσα στο ψυγείο, κατσαρίδες να βγαίνουν από το μαρούλι και τα λαχανικά η να βολτάρουν στο τραπέζι ανάμεσα στα πιάτα. Ήταν τόσο γρήγορες που δεν προλάβαινες να τις χτυπήσεις ούτε να τις ψεκάσεις. Άμα συνέχιζαμε με baygon και τέτοια παίζει να είχαμε υποστεί και δηλητηρίαση από το κατσαριδοκτονο.

Καλέσαμε σε απογνωση έναν ειδικό με μια χοντρή σύριγγα, μας ζήτησε ενα 150αρι, δεν μας είπε τι μάρκα φυσικά ήταν κρυμμένη, αλλά από τον όγκο και ότι ήταν διαφανές το καταλάβαμε μελλοντικά ότι δεν παίζει να ήταν άλλο προϊόν εκτός από το Goliath gel. 

Για ένα διάστημα τριών ημερών βλέπαμε λίγες νεκρές και σε ημιθανη κατάσταση κατσαρίδες, από εκεί και μετά δεν είδαμε ξανά ίχνος κατσαρίδας για 5 χρόνια τουλάχιστον και ακόμα κι όταν είδαμε ήταν ελάχιστες, τεράστιο θέμα είχα να περάσω πάλι μια δεκαετία μετά. 

Όσο για το χρηματικό, πάρε το max force για πιο φθηνό. Υπάρχουν και αλλού τύπου όπως kotherine που είναι για εξωτερικούς χώρους περισσότερο. Όπως και να έχει λεφτά θα δώσεις αν δεν θες απλά να πάρεις ένα baygon, teza, aroxol και να ψεκάζεις παντού. 

24 λεπτά πριν, washcloud είπε

...στις λαϊκές ενδέχεται να βρεις τέτοιες "σύριγγες (ή σωληνάρια) με gel", κόστους 1-2-3€ πάντως. Αν βρεις, δοκίμασέ το, το κόστος δεν είναι μεγάλο αν "δεν κάνουν δουλειά".

Σε κάθε περίπτωση να δει αν είναι επώνυμες, τι brand έχουν και να το ψάξει στο intenet. Δεν αποκλείεται να αποβεί επικινδυνο όχι μόνο για το έντομο που αυτό είναι θεμιτο, αλλά και για την υγεία του χρήστη. 

Δημοσ.

...τί "επώνυμες" ρε συ Βασίλη, ΑΝ λες για "της "λαϊκής"....Συνήθως ισπανικά ή τούρκικα ή κινέζικα είναι αυτά τα προϊόντα, κι όσον αφορά την "επωνυμία" τους, όταν είναι "φθηνοπροϊόντα", αυτό τα λέει όλα και για την πιθανή "ποιότητα", αλλά και για την τιμή τους....Στις λαϊκές πχ, αλλά και στα μαγαζιά τύπου "1€", χαρακτηριστικές είναι δυο μάρκες που παίζουν δεκαετίες, τα "Flac" (εντομοκτόνα, αποσμητικά χώρου, γενικά καθαριστικά, σαμπουάν κτλκτλ) και τα "Amalfi" (νομίζω και τα 2 ισπανικής πρέλευσης). "Γνωστά είναι", αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε "ποιότητας" πχ Bayer, αλλά ούτε και τιμής. Τα απσομητικά τους μια χαρά είναι, χημική ανάλυση δεν τους έχω κάνει για να ξέρω αν θα με "στείλουν" πιο νωρίς - αλλά αυτό δεν το ξέρω ούτε για τα "πιο επώνυμα". Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι πολλά "φθηνοπροϊόντα" τελικά "μια χαρά είναι" (με χρήση δεκαετιών που κάνω), και τα "επώνυμα" τα πληρώνεις "χρυσά", μάλλον χωρίς ιδιαίτερο λόγο (και χωρ΄ςι καμμάι πρακτική σιγουριά ότι "δεν θα σε δηλητηριάσουν ΚΑΙ αυτά"...). Αν ο φίλος ζορίζεται να δίνει 50άρικα και κατοστάρικα και παραπάνω ίσως σε "συνεργείο απεντομωσης", μπορεί για αρχή τουλάχιστον, ΑΝ βρει τέτοια "φθηνοπροϊόντα" που λέω ("gel σε σύριγγα"), να κάνει μαι δοκιμή, κι αν οι κατσαρίδες συνεχίζουν να γιολάρουν εις βάρος του, τότε θα μένει μόνη άλλη λύση να πληρώσει χοντρά για να τις εξολοθρεύσει...

Δημοσ.

Προσωπικά μια φορά είχα πάρει της Bayer όταν είχα πρόβλημα με μικρές κατσαρίδες.

Αλλά επειδή ήθελα και για το εξοχικό και επειδή το πήρα απόφαση να βάζω κάθε καλοκαίρι όταν φεύγω διακοπές, δοκιμασμένο προτείνω μετά από δύο χρόνια αυτό

https://www.skroutz.gr/s/17739076/Cockroach-Killer-Gel-για-Κατσαρίδες-30gr.html

Είναι 30 γραμμαρίων και βάζω σε όλες τις γωνιές, στα μπαλκόνια, στην αποθήκη και έξω και από το σπίτι. Το αποτέλεσμα φέτος το καλοκαίρι ήταν να βρω 4 ψοφιες μεγάλες μέσα στο σπίτι στο εξοχικό και καμία ζωντανή πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...