Pintsie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να ανοίξω έναν λογαριασμό αποταμιευτικό στην Πειραιώς για να χρησιμοποιώ τη λειτουργία Pay & Save. Επειδή δεν τα καταλαβαίνω ιδιαίτερα (έχει 2 προγράμματα: ΑΞΙΖΕΙ και ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ) έχει κάποιος ένα από τα 2 για να με βοηθήσει; Θέλω εάν γίνεται, κάθε μήνα που πληρώνομαι, να πηγαίνει αυτόματα ένα πάγιο ποσό (μικρό ποσό κάθε μήνα, της τάξης των 20-50€!) στο λογαριασμό αυτό και να χρησιμοποιώ και το pay & save.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Ιδιοι ειναι ολοι δεν εχουν διαφορες. Απο που θα φεύγουν τα χρηματα για να πηγαίνουν στον λογαριασμό αυτο, εχεις κάποιον αλλο στην Πειραιώς που μπαίνει η μισθοδοσία σου, αν έχεις, ναι γίνεται αυτοματα τον προγραμματίζεις και καθε μηνα στελνει τα χρήματα σε καποιον άλλο λογαριασμό; Και αυτό το pay save μια κοροϊδία ειναι τεσπα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Pintsie είπε Έχεις κάποιον από τους δύο; Εχω, τι σημασία εχει;
Pintsie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Στο να μου λυθούν κάποιες απορίες ίσως; Αυτό ζητάω από το θέμα. Όπως πόσο χρεώνεσαι και πότε. Κάθε μήνα, κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο; Με ποσοστό ή με σταθερό ποσό όπως στις κάρτες πχ;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Pintsie είπε Στο να μου λυθούν κάποιες απορίες ίσως; Αυτό ζητάω από το θέμα. Όπως πόσο χρεώνεσαι και πότε. Κάθε μήνα, κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο; Με ποσοστό ή με σταθερό ποσό όπως στις κάρτες πχ; Δεν καταλαβαίνω την ερωτηση σου, τι να χρεώνεται ακριβώς; Οι λογαριασμοί ταμιευτηρίου ακομα είναι δωρεάν, την έκδοση χρεωστικής πληρώνεις μονο
Pintsie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Χρεωστικό επιτόκιο δεν είναι αυτό που θα πληρώνω εγώ για το λογαριασμό;
1988panos2171 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δεν έχεις κάποιον παλιό ξεχασμένο λογαριασμό στην πειραιώς; Έγω έτσι εκμεταλλέυτηκα έναν και έχω βάλει αυτόματη μεταφορά ενός ποσού κάθε μήνα από τον μισθοδοσίας στον άλλο.
bikey77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μπορεις να δημιουργήσεις όσους λογαριασμούς θες και να δημιουργήσεις επισης και μια αυτόματη μεταφορά χρημάτων από τον εναν λογαριασμό στον αλλο καθε μηνα. Δεν υπαρχει κάποια χρεωση για αυτό. Το pay and save στρογγυλοποιει στο επόμενο ευρώ τις αγορες που κανεις με την καρτα σου x1 x2 ή x3 και μεταφέρει το ποσο αυτό στον αντίστοιχο λογαριασμό, παλι δίχως χρεωση. Πχ αν κανεις μια πληρωμη 1.80, θα σου περάσει 0.20, 0.40 ή 0.60 στον λογαριασμό pay and save.
Pintsie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 50 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Δεν έχεις κάποιον παλιό ξεχασμένο λογαριασμό στην πειραιώς; Έγω έτσι εκμεταλλέυτηκα έναν και έχω βάλει αυτόματη μεταφορά ενός ποσού κάθε μήνα από τον μισθοδοσίας στον άλλο. Δεν έχω δεύτερο. Τώρα μόλις εν τέλει, άνοιξα τον αποταμιευτικό και σύνδεσα το pay and save. Θέλω να δω πώς γίνεται η πάγια εντολή τώρα. Να πληρώνομαι πχ 31 του μήνα και να πηγαίνει ένα ποσό αυτόματα στον αποταμιευτικό κάθε 1 του μήνα. Δεν μπορώ να το βρω
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Pintsie είπε Δεν έχω δεύτερο. Τώρα μόλις εν τέλει, άνοιξα τον αποταμιευτικό και σύνδεσα το pay and save. Θέλω να δω πώς γίνεται η πάγια εντολή τώρα. Να πληρώνομαι πχ 31 του μήνα και να πηγαίνει ένα ποσό αυτόματα στον αποταμιευτικό κάθε 1 του μήνα. Δεν μπορώ να το βρω Για να γινει αυτο θελεις το λιγότερο δυο λογαριασμού, αλλιώς τι νόημα εχει; Ασε που για μενα γενικα δεν εχει κανενα νοήματα, αλλα οκ Γιατι δεν διαβαζει τους ορους στο σιτε της τραπεζας; _______________ Η υπηρεσία Pay & Save διατίθεται δωρεάν. Για να εγγραφείτε χρειάζεστε: έναν καταθετικό λογαριασμό για τις καθημερινές σας συναλλαγές μια χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον παραπάνω λογαριασμό και έναν αποταμιευτικό λογαριασμό στον οποίο θα μεταφέρεται το ποσό αποταμίευσης.
Pintsie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Άνοιξα λογαριασμό. Αποταμιευτικό -όπως είπα πιο πάνω. Αλλά ήθελα βοήθεια για το Αξίζει και για το Διπλό Ταμιευτήριο. Διάβασα όλους τους όρους και δεν καταλάβαινα κάποιες χρεώσεις. Για αυτό και ζήτησα βοήθεια από κάποιον που έχει έναν από τους δύο λογαριασμούς. Όσον αφορά το αν έχει νόημα ή όχι το να έχεις αποταμιευτικό κτλ, ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του εάν έχει νόημα. Εμένα σίγουρα θα με βοηθήσει γιατί δεν χρησιμοποιώ καθόλου μετρητά για να αφήνω στην άκρη τα ρέστα. Εσύ μπορεί να είσαι πιο πολύ του μετρητού και να το καταφέρνεις χωρίς το pay & save, ή να είσαι πιο "σταθερός" στο να βάζεις στην άκρη από μόνος σου κάποια χρήματα κάθε μήνα. Εγώ δεν το μπορώ καθόλου. Το είχα και στη revolut και με είχε βολέψει αρκετά. Αλλά η διαδικασία ότι πρέπει πρώτα να βάλω λεφτά στη revolut και μετά να τα καταναλώνω, προφανώς και δεν με βοηθάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα