akiros98 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα, ειμαι 23 χρονών και σκεφτομαι να παω να κανω εξετασεις αιματος μιας και που εχω να κανω εδω και 3 χρονια και δεν μου αρεσει να το καθυστερω με αυτα που ακουγονται γενικα...το προβλημα ειναι οτι εχω παρα πολυ μεγαλη φοβια σε αυτο σε φαση πριν 3 χρονια κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον τρομο και μου ανεβηκε η πιεση αρκετα,απο μικρος παντα φοβομουν και με τα χρονια ο φοβος γινοτανε ολο και ποιο χαλια..δεν εχω φοβια στις ενεσεις η βελονες αλλα στο σημειο που γινεται η εξεταση για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα μηπως ξερει κανενας αν μπορω να κανω εξεταση αιματος απο αλλο σημειο στο χερι...μια φιλη μου μου ειπε οτι μπορουν να μου παρουν απο τον καρπο αλλα δεν το πολυ πιστευω αυτο Υπαρχει διαφορετικος τροπος εξετασης αιματος η για μια ζωη θα ειμαι στην φοβια και στον πανικο οταν θα πηγαινω να μου περνουν αιμα;
Uptheirons Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Το τρυπημα ποναει λιγοτερο στο εσωτερικο του αγκωνα παντως παρα στον καρπο ή στο πανω μερος του χεριου. Απο χειρουργειο που εχω κανει και μου βαλανε ορο το αντιληφθηκα. Μην κοιτας καθολου και ζητα να σου παρουν αιμα με πεταλουδα.
akiros98 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Uptheirons είπε Μην κοιτας καθολου και ζητα να σου παρουν αιμα με πεταλουδα. το προσπαθησα αλλα δεν αλλαξε κατι...ειναι το σημειο που με τρομαζει τοσο πολυ...
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Moιράσου τον φόβο σου με το άτομο που θα σου πάρει το αίμα και θα σου πει αν γίνεται να πάρει δείγμα απο αλλού. 1 1
Uptheirons Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, akiros98 είπε το προσπαθησα αλλα δεν αλλαξε κατι...ειναι το σημειο που με τρομαζει τοσο πολυ... Το καταλαβαινω αλλα παλεψε το. Συζητα το και με την κοπελα που θα κανρι την αιμοληψια. Μπορει να σου πιασει και κουβεντα για να ξεχαστεις. Κοιτα προσφατα εκανα μαγνητικη. Φρικαρα μονο που εβλεπα να πλησιαζει το ραντεβου. Πριν πατησουν το κουμπι να μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Κι αφου κλαφτηκα 1 λεπτο σκεφτηκα τα παιδακια που μπαινουν σε αυτη τη διαδικασια και ηρθα και ισιωσα και λεω "ξεκιναμε παμε". Πρεπει να υποτιμησεις τον φοβο σου. Να πεις ολα μια ιδεα ειναι. Αλλα εννοειται δοκιμασε και σε αλλο σημειο αν αυτο γινεται οπως προταθηκε και παραπανω. 1 1
Maurikycli Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Έχω μία τρομερή ιδέα! Να ζητήσεις μέθη! 1
akiros98 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Uptheirons είπε Αλλα εννοειται δοκιμασε και σε αλλο σημειο αν αυτο γινεται οπως προταθηκε και παραπανω. ακριβως αυτο θα κανω, δεν εχω αλλη επιλογη
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Όπως είπαν και οι άλλοι, συζήτα το με την κοπέλα και δες εάν μπορούν να πάρουν από αλλού. Καλό είναι, όμως, να πας κόντρα στον φόβο σου και να το ξεπεράσεις. Στη ζωή σου θα χρειαστεί να κάνεις διάφορα. Και το λέω εγώ, που δεν είμαι και καμιά γενναία στα ιατρικά. Το να σου πάρουν αίμα είναι piece of cake. Να 'χεις ψυχή. Γυρνάς από την άλλη, και πριν καν το καταλάβεις η βελόνα έχει μπει και τελειώνεις στο άψε σβήσε.
Allan-Wake Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Uptheirons είπε Το καταλαβαινω αλλα παλεψε το. Συζητα το και με την κοπελα που θα κανρι την αιμοληψια. Μπορει να σου πιασει και κουβεντα για να ξεχαστεις. Κοιτα προσφατα εκανα μαγνητικη. Φρικαρα μονο που εβλεπα να πλησιαζει το ραντεβου. Πριν πατησουν το κουμπι να μπω μεσα εβαλα τα κλαματα. Κι αφου κλαφτηκα 1 λεπτο σκεφτηκα τα παιδακια που μπαινουν σε αυτη τη διαδικασια και ηρθα και ισιωσα και λεω "ξεκιναμε παμε". Πρεπει να υποτιμησεις τον φοβο σου. Να πεις ολα μια ιδεα ειναι. Αλλα εννοειται δοκιμασε και σε αλλο σημειο αν αυτο γινεται οπως προταθηκε και παραπανω. Να φοβάσαι τις βελόνες είναι λογικό Στην μαγνητική τι ακριβώς φοβάστε?
Uptheirons Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Το κλειστοφοβικο της υποθεσης. Πηγα σε ανοιχτου τυπου αλλα τι να λεει. Η τρυπα ειναι πισω σου. Απο πανω εχεις κατι που σε περιοριζει. Επελεξα μηχανημα 70 εκ υψος και τελικα δεν ηταν κατι. Αλλα εχω ακουσει για κατι αλλα που ειναι πολυ στενα.
adi32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μεχρι να πεθανετε θα κανετε τοσα χειρουργεια επιπονες εξετασεις κλπ που αυτα εδω ειναι αστεια μονο και να τα ακους Μικρα παιδακια νηπιου πανε και δε φοβουνται Λιγη σοβαροτητα 7 1
kaktos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, adi32 είπε Μεχρι να πεθανετε θα κανετε τοσα χειρουργεια επιπονες εξετασεις κλπ που αυτα εδω ειναι αστεια μονο και να τα ακους Μικρα παιδακια νηπιου πανε και δε φοβουνται Λιγη σοβαροτητα Ακριβώς αυτό. Και εγώ φοβόμουν μέχρι που νοσηλεύτηκα για 4 μέρες με πνευμονία στο νοσοκομείο όταν ήμουν 21. Από τότε που μέσα σε 4 μέρες έφαγα καμιά 30αρια τρυπήματα, απλά πλέον σκέφτομαι ότι πριν φοβόμουν και απλά γελάω.
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τράβα να δώσεις αίμα μερικές φορές και μετά δεν θα σε νοιάζει καθόλου. 1 1
Uptheirons Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Ενταξει ο καθενας φοβαται ή αγχωνεται με διαφορετικα πραγματα που σε αλλους φαινονται απλα. Εγω ειμαι cool στον οδοντιατρο αλλα αλλοι τρεμουν. Παντως απο μια ηλικια και μετα φοβασαι για το τι θα δειξουν οι εξετασεις οχι τις εξετασεις τις ιδιες. 4
fmarulezkd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, akiros98 είπε Καλησπερα, ειμαι 23 χρονών και σκεφτομαι να παω να κανω εξετασεις αιματος μιας και που εχω να κανω εδω και 3 χρονια και δεν μου αρεσει να το καθυστερω με αυτα που ακουγονται γενικα...το προβλημα ειναι οτι εχω παρα πολυ μεγαλη φοβια σε αυτο σε φαση πριν 3 χρονια κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον τρομο και μου ανεβηκε η πιεση αρκετα,απο μικρος παντα φοβομουν και με τα χρονια ο φοβος γινοτανε ολο και ποιο χαλια..δεν εχω φοβια στις ενεσεις η βελονες αλλα στο σημειο που γινεται η εξεταση για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα μηπως ξερει κανενας αν μπορω να κανω εξεταση αιματος απο αλλο σημειο στο χερι...μια φιλη μου μου ειπε οτι μπορουν να μου παρουν απο τον καρπο αλλα δεν το πολυ πιστευω αυτο Υπαρχει διαφορετικος τροπος εξετασης αιματος η για μια ζωη θα ειμαι στην φοβια και στον πανικο οταν θα πηγαινω να μου περνουν αιμα; Αίμα μπορούν να σου πάρουν και από άλλα σημεία, δεν υπάρχει θέμα, απλά είναι πιο επίπονα. Ίσως θα ήταν σκόπιμο βέβαια να αντιμετωπίσεις τη φοβία σου. 5 ώρες πριν, Uptheirons είπε Συζητα το και με την κοπελα που θα κανρι την αιμοληψια. Μπορει να σου πιασει και κουβεντα για να ξεχαστεις. Μην είσαι σεξιστής ρε, υπάρχουμε και εμεις στο επάγγελμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις