Basilhs23___ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ο στρατός τι σχέση έχει; Τα στρατα σε κάνουν άντρα...
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τα στρατα σε κάνουν άντρα... ...μάλλον καθαρίστρια....
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σου ορκίζομαι ότι δεν θα το πω πουθενά ότι σ' έχω δει.
cumulus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Εχω σκισει το ποδι μου σε ορειβασια ,το κλαδι διαπερασε το παπουτσι και το εραψα μονος μου.Οι υπολοιποι της παρεας ηταν ετοιμοι να λιποθυμησουν. Οταν εχω κρισεις ισχυαλγιας τις ενεσεις της κανω μονος μου. 3
HALF EVIL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, cumulus είπε Εχω σκισει το ποδι μου σε ορειβασια ,το κλαδι διαπερασε το παπουτσι και το εραψα μονος μου.Οι υπολοιποι της παρεας ηταν ετοιμοι να λιποθυμησουν. Το παπούτσι ή το πόδι;
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το παπούτσι ή το πόδι; ...φαντάζεσαι τελικά να εννοεί το κλαδί; ("οικολόγος" κτλ) 😄
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, cumulus είπε Εχω σκισει το ποδι μου σε ορειβασια ,το κλαδι διαπερασε το παπουτσι και το εραψα μονος μου.Οι υπολοιποι της παρεας ηταν ετοιμοι να λιποθυμησουν. Οταν εχω κρισεις ισχυαλγιας τις ενεσεις της κανω μονος μου. Το πόδι η το παπούτσι; Αν είναι το πρώτο σου βγάζω το καπέλο, θέλει ατσάλινα νεύρα και θεληση.
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ^ (...αν λιποθυμούσαν οι γύρω του επειδή έραβε το παπούτσι, με λάθος παρέες πάει για ορειβασία...😄)
Liapisftw Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Από παλιά δεν μπορώ τις βελόνες και η αιμοληψια ήταν απο τα χειρότερα που θα μπορούσε να μου ζητήσει γιατρός. Κάθε μα καθε φορά που πήγαινα, ήμουν τελείως χαλαρός αλλά πάντα όταν τελείωνε η διαδικασία με έλουζε κρύος ιδρώτας, ένιωθα να μην μπορώ να πάρω ανάσα και ένιωθα οτι θα λιποθυμήσω. Αφού σκέψου όταν έφευγα απο το μικροβιολογικό βαρουσα χαστούκια τον εαυτό μου για να συνέλθω 😂 Ενώ το σκεφτόμουν, κατέληξα ότι η φοβία μου δεν είναι η σύριγγα ή ο πόνος αλλά η σκέψη οτι μου τρυπάνε την φλέβα.. νόμιζα οτι απλά δεν μπορούσα τις βελόνες αλλα δεν ήταν αυτό.. Εν τέλη δυστυχώς εδώ και 2 μήνες μου έτυχε ένα πρόβλημα υγείας και έχει χρειαστεί να δωσω αίμα πάνω απο 15 φορές, καθώς και να βάλω φλεβοκαθετηρα και τελικά πλέον γελάω με όλο αυτό. Ολα είναι μια συνήθεια.. Η συμβουλή μου είναι να κάτσεις χαλαρός και να κοιτάς άλλου. Επίσης προσπάθησε να σκέφτεσαι κάτι θετικό και θα δεις ότι στο τέλος θα σου είναι παιχνιδάκι.
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ...παίδες, joking aside, αν δεν α) ΘΕΛΗΣΕΙ να "πιέσει" τον εαυτό του για να β) βρει Ο ΙΔΙΟΣ έναν τρόπο ν' αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο φόβο, ό,τι και να του προτείνετε, κουβά πάει, όταν είναι κάτι καθαρά ψυχο-πνευματικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις