Προς το περιεχόμενο

Mac OS σε laptop


MEGALEX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά … Έχω ένα gaming laptop OMEN της HP και θα ήθελα σας παρακαλώ τις γνώσεις σας πάνω στο αν μπορώ από windows να το γυρίσω σε Mac OS .. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι εύκολη υπόθεση και θα βόλευε πολύ αν έχεις κάποιο άλλο Mac να κανείς τις απαραίτητες διαδικασίες να φτιάξεις το boot usb, το οποίο θα κάνει εγκατάσταση το Mac OS . Έχει ψαχτεί στο διαδίκτυο,  αν υπάρχει αντίστοιχο μηχάνημα με το δικό σου με Mac OS? Αν δεν υπάρχει ήδη ή αν υπάρχει με unstable συμπεριφορά και περιορισμένη λειτουργικότητα δεν αξίζει να ασχοληθείς με την διαδικασία. 
Δοκιμασε να εγκαταστησεις το https://sourceforge.net/projects/cloverefiboot/ για αρχή ή κάποιο άλλο αντίστοιχο προγραμμα το οποίο θα σου δώσει την δυνατότητα να εγκαταστήσει το Mac OS.

By the way, το windows 11 σε έκανε να θέλεις Mac OS ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

😃😃😃 όχι φίλε μου .. δεν τα εχω δει καν τα windows 11…  απλά επειδή εχω επιστρέψει πίσω στην Apple (και δεν ξανά φεύγω ) και πριν χρόνια είχα έναν iMac αλλά τον έχω πουλήσει λόγο οικονομικού δεν μου είναι εύκολο ρωτά να αγοράσω MacBook οπότε έψαχνα κάποιον εναλλακτικό τρόπο να φύγω από τα windows 

Μόλις τώρα, MEGALEX είπε

😃😃😃 όχι φίλε μου .. δεν τα εχω δει καν τα windows 11…  απλά επειδή εχω επιστρέψει πίσω στην Apple (και δεν ξανά φεύγω ) και πριν χρόνια είχα έναν iMac αλλά τον έχω πουλήσει, λόγο οικονομικού δεν μου είναι εύκολο τώρα  να αγοράσω MacBook οπότε έψαχνα κάποιον εναλλακτικό τρόπο να φύγω από τα windows 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...