Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω απορία, αν κάποιους αστέρες που για κάποιον του 90 είναι πασίγνωστος κάποιος, αν για κάποιον του 2000 είναι άγνωστος. Παραδείγματα πολλά εγχώρια και διεθνή. Εγώ πχ δεν ήξερα την Cher, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας απλά δεν άκουγα ποπ. Βέβαια την Μαντόνα που ούτε τα δικά της τραγούδια άκουγα την ήξερα και ήξερα και 5 τραγούδια της η οποία είναι και πιο πρόσφατη από την Cher. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Βουγιουκλάκη. Κάποιος που είναι σήμερα 18 χρονών την ξέρει; Τους Nirvana τους ξέρουν οι 15χονοι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Το έχω απορία, αν κάποιους αστέρες που για κάποιον του 90 είναι πασίγνωστος κάποιος, αν για κάποιον του 2000 είναι άγνωστος. Παραδείγματα πολλά εγχώρια και διεθνή. Εγώ πχ δεν ήξερα την Cher, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας απλά δεν άκουγα ποπ. Βέβαια την Μαντόνα που ούτε τα δικά της τραγούδια άκουγα την ήξερα και ήξερα και 5 τραγούδια της η οποία είναι και πιο πρόσφατη από την Cher. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Βουγιουκλάκη. Κάποιος που είναι σήμερα 18 χρονών την ξέρει; Τους Nirvana τους ξέρουν οι 15χονοι; 

Τι ηλικία έχεις ;

• Like 1
Δημοσ.

Και που θα ηθελες να καταλήξει η κουβέντα; 

• Like 5
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Όλα είναι ατμός.

Ο ερωτών ξέρει άραγε τον Βέγγο; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Τι ηλικία έχεις ;

30 είμαι

1 ώρα πριν, dbrillis είπε

να λύση αυτή την απορία.. αν οι σημερινοί 18ρηδες ξέρουν τον Kurt Cobain, την Cher, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βέγγο, τον Τσαρλι Τσάπλιν κτλ κτλ. Γνωστά άτομα (ή ταινίες κτλ) που για κάποιον 30ρη είναι δεδομένα και τα θεωρεί κάπως fix. Το imagine και τον John Lenon πχ? Θεωρώ πως ενσωηματώθηκε κάπως στην ποπ κουλτούρα.

Δημοσ.

30 είμαι

να λύση αυτή την απορία.. αν οι σημερινοί 18ρηδες ξέρουν τον Kurt Cobain, την Cher, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βέγγο, τον Τσαρλι Τσάπλιν κτλ κτλ. Γνωστά άτομα (ή ταινίες κτλ) που για κάποιον 30ρη είναι δεδομένα και τα θεωρεί κάπως fix. Το imagine και τον John Lenon πχ? Θεωρώ πως ενσωηματώθηκε κάπως στην ποπ κουλτούρα.

Και γιατι να λυσουμε μια απορια σαν και αυτη; Αν καποιοι ξερουν αυτους που εσυ νομιζεις οτι πρεπει να ξερουν;
Εσυ ξερεις αυτους που θεωρω εγω οτι πρεπει να ξερεις;

Δημοσ.

προσωπικα και ας ειμαι 40 μου ειναι αχρηστη η γνωση της υπαρξης της Σερ. Ειναι σαν να ρωτησω εναν τεξανο αν ξερει την σαπουντζακη.
Πάντως η νεολαια 20-30 γνωριζει εστω και επιφανειακα την υπαρξη ξερω γω του Νεκταριου Σφυράκη και κανα δυο τραγουδια του(οχι οτι εχει και αλλα)
Τα κουτσομπολια της εποχης που εχουμε ζησει ομως δεν τα ξερει, οπως οτι μαρκελεβε την Λαιδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...