Gingerbread Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Το έχω απορία, αν κάποιους αστέρες που για κάποιον του 90 είναι πασίγνωστος κάποιος, αν για κάποιον του 2000 είναι άγνωστος. Παραδείγματα πολλά εγχώρια και διεθνή. Εγώ πχ δεν ήξερα την Cher, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας απλά δεν άκουγα ποπ. Βέβαια την Μαντόνα που ούτε τα δικά της τραγούδια άκουγα την ήξερα και ήξερα και 5 τραγούδια της η οποία είναι και πιο πρόσφατη από την Cher. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Βουγιουκλάκη. Κάποιος που είναι σήμερα 18 χρονών την ξέρει; Τους Nirvana τους ξέρουν οι 15χονοι;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε Το έχω απορία, αν κάποιους αστέρες που για κάποιον του 90 είναι πασίγνωστος κάποιος, αν για κάποιον του 2000 είναι άγνωστος. Παραδείγματα πολλά εγχώρια και διεθνή. Εγώ πχ δεν ήξερα την Cher, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας απλά δεν άκουγα ποπ. Βέβαια την Μαντόνα που ούτε τα δικά της τραγούδια άκουγα την ήξερα και ήξερα και 5 τραγούδια της η οποία είναι και πιο πρόσφατη από την Cher. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Βουγιουκλάκη. Κάποιος που είναι σήμερα 18 χρονών την ξέρει; Τους Nirvana τους ξέρουν οι 15χονοι; Τι ηλικία έχεις ; 1
dbrillis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε Το έχω απορία, αν κάποιους αστέρες που για κάποιον του 90 είναι πασίγνωστος κάποιος, αν για κάποιον του 2000 είναι άγνωστος. Παραδείγματα πολλά εγχώρια και διεθνή. Εγώ πχ δεν ήξερα την Cher, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας απλά δεν άκουγα ποπ. Βέβαια την Μαντόνα που ούτε τα δικά της τραγούδια άκουγα την ήξερα και ήξερα και 5 τραγούδια της η οποία είναι και πιο πρόσφατη από την Cher. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Βουγιουκλάκη. Κάποιος που είναι σήμερα 18 χρονών την ξέρει; Τους Nirvana τους ξέρουν οι 15χονοι; Και που θα ηθελες να καταλήξει η κουβέντα; 5
Maurikycli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, dbrillis είπε Και που θα ηθελες να καταλήξει η κουβέντα; Όλα είναι ατμός. Ο ερωτών ξέρει άραγε τον Βέγγο; 1
Gingerbread Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τι ηλικία έχεις ; 30 είμαι 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Και που θα ηθελες να καταλήξει η κουβέντα; να λύση αυτή την απορία.. αν οι σημερινοί 18ρηδες ξέρουν τον Kurt Cobain, την Cher, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βέγγο, τον Τσαρλι Τσάπλιν κτλ κτλ. Γνωστά άτομα (ή ταινίες κτλ) που για κάποιον 30ρη είναι δεδομένα και τα θεωρεί κάπως fix. Το imagine και τον John Lenon πχ? Θεωρώ πως ενσωηματώθηκε κάπως στην ποπ κουλτούρα.
Maurikycli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μήπως σου βγαίνει ένας Λευτέρης Παπαδόπουλος από μέσα σου; 1
dbrillis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε 30 είμαι να λύση αυτή την απορία.. αν οι σημερινοί 18ρηδες ξέρουν τον Kurt Cobain, την Cher, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βέγγο, τον Τσαρλι Τσάπλιν κτλ κτλ. Γνωστά άτομα (ή ταινίες κτλ) που για κάποιον 30ρη είναι δεδομένα και τα θεωρεί κάπως fix. Το imagine και τον John Lenon πχ? Θεωρώ πως ενσωηματώθηκε κάπως στην ποπ κουλτούρα. Και γιατι να λυσουμε μια απορια σαν και αυτη; Αν καποιοι ξερουν αυτους που εσυ νομιζεις οτι πρεπει να ξερουν; Εσυ ξερεις αυτους που θεωρω εγω οτι πρεπει να ξερεις;
ModernAthenian Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Κλάιν και να μην ξέρει κάποιος την Cher θα την μάθει θέλει δε θέλει ύστερα από μια πυρηνική καταστροφή της οποίας θα έχει επιζήσει
tzotzo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 προσωπικα και ας ειμαι 40 μου ειναι αχρηστη η γνωση της υπαρξης της Σερ. Ειναι σαν να ρωτησω εναν τεξανο αν ξερει την σαπουντζακη. Πάντως η νεολαια 20-30 γνωριζει εστω και επιφανειακα την υπαρξη ξερω γω του Νεκταριου Σφυράκη και κανα δυο τραγουδια του(οχι οτι εχει και αλλα) Τα κουτσομπολια της εποχης που εχουμε ζησει ομως δεν τα ξερει, οπως οτι μαρκελεβε την Λαιδη.
Allan-Wake Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά εγώ δεν ήξερα τον βοσκόπουλο Ούτε ένα τραγούδι. Τον έμαθα όταν πέθανε. 1
Allan-Wake Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε πόσο χρονών είσαι; 33
Maurikycli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε 33 Θα είχες εντελώς άλλα γούστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις